Şimdi Ara

Yeni yıl Kampanyası(Maksimum) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
29
Favori
25.099
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tebrikler! Ziraat Maximum kredi karti ile yaptiginiz alisveristen 70.00 MaxiPuan kazandiniz. Keyifli alisverisler!

Dün kayıt açmıştım. Az evvel mesaj geldi. 24 saat olmadan çözüldü. Helal olsun Ziraat e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağdur sayısı çok olunca derhal çözümlendi.

• ziraat yatırmış 100ü
  • benim de yatırmışlar eksik 70 i mesaj da geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 15 Ocak 2015; 12:35:24 >
  • htepeli kullanıcısına yanıt
    Vardı hocam . İlk sayfada hala var
  • Benim de 100 tl ziraat yattı.

22 aralık n11
    23 aralık n11
    24 aralık n11
    28 aralık n11
    25 aralık apple store
    23 aralık hızlıal

olarak toplam 6 alışveriş yaptım.
  • Yattı. TSK kampanyası için arayan olmuş muydu?
  • benimde yatmış 100 TL, ama 100 TL'yi alana kadar bütün ihtiyaçlarımızı giderdiğimizden alacak şey bulamıyorum, puan kullanıp altın almak geldi aklıma veya akaryakıt yükletebilirmiyim acaba opet vb'lerinden. Hangi internet sitelerinde geçerli acaba, bilen kullanan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Compass

benimde yatmış 100 TL, ama 100 TL'yi alana kadar bütün ihtiyaçlarımızı giderdiğimizden alacak şey bulamıyorum, puan kullanıp altın almak geldi aklıma veya akaryakıt yükletebilirmiyim acaba opet vb'lerinden. Hangi internet sitelerinde geçerli acaba, bilen kullanan varmı.

Akaryakıt alınabilir hocam.Maximum sitesinden üye işyerine bakabilirsiniz

• Ziraat önce 30 yatırdı dün itiraz edince bugün 70TL daha yatmış.Teşekkürler Maximum.
  • Benimde hepsiburada alisverisim olmustu.kampanya disiymis hepsiburada

• quote:

Orijinalden alıntı: alp007

Benimde hepsiburada alisverisim olmustu.kampanya disiymis hepsiburada

Hepsiburdadan alisveris yapip puan kazanan var.mi

• Kampanya şartlarını okudunuzmu, tüm alışverişlerini hb den yaptım. Puan kazandım

• Arkadaşlar benim puan yattı harcadım. Şimdi int aldığım bir ürünü geri iade etsem puanı geri alırlar mı? Yani eksiye düşer mi?

• Ziraat önce 30 yatırdı dün itiraz edince bugün 70TL daha yatmış.Teşekkürler Maximum.
  • chemaster1 C kullanıcısına yanıt
    Ya bu nasıl bir mısteri hizmeti bana resmen yalan söyledi.şimdi bidaha arayıp şikayet oluşturayım

• 6 alışverişimin 4 ü saymamışlar program ortağı artı maximum pos almasına rağmen yatırmamışlar aradım kendi üye işyerlerini bilmiyorlar birde kayıt açtırdım. bakalım nolucak.
  • burak_5866 kullanıcısına yanıt
    Nerede harcadınız puanları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaragul40

6 harcamadan 1 tanesini (sanalpazar) saymamışlar. Evet kampanyaya dahil ama işbankası posu değil dedi. Sanal alışverişte benim görme imkanım, işbankası posundan çekin deme imkanım var mı diye sordum. Kayıt oluşturdular. İşyerinden harcamanız kampanya kapsamında mı teyit alalım size döneriz dediler. Kaçarı yok birkaç güne yatırırlar. Gecikse bile puan harcama için ek süre verirler. Daha önceden bu tarz sorun olmuştu, ek süre vermişlerdi.

Bu arada kampanya süresi bitmeden müşteri hizmetlerini arayıp 6 harcamamı da teyit etmiştik.

+70 tl maxi puan bugün yüklenmiş.
  • hızlıal.com u maximum pos cihazı saymayıp 7 gündür yatırmadılar. resmen rezalet.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.