Şimdi Ara

Yeni Yildiz Paketleri Yildiz 4gb-Yildiz 5gb-Yildiz 6gb(Numarasını Taşıyanlar ve Yeni Hat Alanlar)-Bitti- (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
4
Favori
9.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O halde benim şu an Telekom Yeniyıl 6gb tarifesinin ücretlendirme periyodunu bulmam lazım ama bulamadım. Eğer oda 100kb ise buna geçebilirim. Yok 1kb ise sıkıntı çekebilirim kota konusunda değil mi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 29 Temmuz 2016; 20:39:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

Onu anladım da arkadaşın dediği 90 gün kullanım doğru mu ? Kampanyadan faydalanma süresi o kadar belirtirmiş. Geçiş işlemi tamamlandıktan sonra yine ödeyeceğim fark eden bir şey olmayacak. paketi tanımlanmaz ve gelmezse tekrar uğrar söylerim..

90 gün olayı,kampanyaya katılım şartlarında var,yani hattı Turkcell e taşıdıktan 90 gün içinde bu paketi seçmelisiniz,yoksa bu kampanyaya katılamazsınız demek istiyorlar.
    12 ay boyunca aynı paketi aynı fiyattan faydalanıyorsunuz

• Yıldız paket kullanıyorum. Samimi olarak söylüyorum turkcell de çok gidiyor. Hepsini kullandım telekom da ve vodafone da böyle hızlı gitmiyor. Bu sebeple vodafone hattına numara taşıdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar avealıyım fakat avea cogu yerde cekmıyor acıl bırsey oldugu zaman cekmesı ıcın oda oda gezıorum evde vs
    turkcelle gecıcem kampanyalar guzel ama bu cok fazla gıdıyor muhabbetı nedır acaba?
    ayda en fazla 2-3gb net gıdıyor bana bundan cok daha fazlasınımı cekıyor ne oluyor=?
    pısman olurmuyum acaba?=
  • Bugün kampanya sayfasına baktım eylül olan tarihi 3 ağustos olarak değiştirmişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

arkadaslar avealıyım fakat avea cogu yerde cekmıyor acıl bırsey oldugu zaman cekmesı ıcın oda oda gezıorum evde vs
    turkcelle gecıcem kampanyalar guzel ama bu cok fazla gıdıyor muhabbetı nedır acaba?
    ayda en fazla 2-3gb net gıdıyor bana bundan cok daha fazlasınımı cekıyor ne oluyor=?
    pısman olurmuyum acaba?=

Çok gidiyor hocam. Geçince bunu anlarsınız. Benim video ve müzikle işim yok sadece web ve whatsapp buna rağmen 3 gb 15 gün yetmiyordu ve ek paket alıyordum. Lte ile kullanınca çok gidiyor.

• 3g acıcam sadece lte fılan 4.5gb ıle ısım olmaz ztn yetıyor bana 3g hızları operatorlerın.
    aveadayım suan ama hıc acmadım 4.5yi. hep 3g ıle takılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

3g acıcam sadece lte fılan 4.5gb ıle ısım olmaz ztn yetıyor bana 3g hızları operatorlerın.
    aveadayım suan ama hıc acmadım 4.5yi. hep 3g ıle takılıyorum

4.5g kullanmayacaksanız daha uzun gider ama türkcell de 3g de olsa daha hızlı gidiyor.

• Paketim an itibari ile geldi. Hesabım uygulamasında Yıldız 5 Pos yazıyor ve hemen katıl halen aktif değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 1 Ağustos 2016; 10:15:16 >
  • Vay anasını sayın seyirciler
    Bugün hattımı bu paketler için taşıyim dedim.
    Son gün 30 Eylül yazmışlardı siteye,
    Şimdi baktım 3 Ağustos a çekmişler.
    Böle salakça bişe nasıl düşündüler
    Turkcell yine ters köşe yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Germiyanlı -- 1 Ağustos 2016; 13:58:28 >
  • Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    Aynen,ben de hem şaştım hem de sinirlendim,umarım uzatırlar süreyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Vay anasını sayın seyirciler
    Bugün hattımı bu paketler için taşıyim dedim.
    Son gün 30 Eylül yazmışlardı siteye,
    Şimdi baktım 3 Ağustos a çekmişler.
    Böle salakça bişe nasıl düşündüler
    Turkcell yine ters köşe yaptı

18 Eylül diye hatırlıyorum. 6 ağustosta vodafone de paketim bitiyordu. Ayın birinde başlasın diye erken başvuru yaptım. Kalan paket boşa gitti diye üzülüyordum ki tarih 3 ağustosa alınmış son günlerde yakaladım

• Yıldız paketleri çok ilgi gördüğü için kampama tarihini geriye çekmiş olabiler. Ve bunun yerine nasıl bir kampanya çıkaracaklar bakalım.

• Benim anlamadığım nokta neden Hesabım uygulamasında "Bu kampanya hattınız için uygun değildir" yazıyor. İlk defa Turkcell kullanıyorum. Postan alınca paketi tanımlıyor mu. Kötü yanı da 2 ay yükleme yapmayınca iptal ediyor.

Turkcell'in çıkarmış olduğu en ucuz paket olduğundan ilgi görüyor olmalı. Daha önce geçmeyi düşündüm fakat alabileceğim paketle 45 TL nin üzerindeydi
  • quote:

Benim anlamadığım nokta neden Hesabım uygulamasında "Bu kampanya hattınız için uygun değildir" yazıyor. İlk defa Turkcell kullanıyorum. Postan alınca paketi tanımlıyor mu. Kötü yanı da 2 ay yükleme yapmayınca iptal ediyor.

Turkcell'in çıkarmış olduğu en ucuz paket olduğundan ilgi görüyor olmalı. Daha önce geçmeyi düşündüm fakat alabileceğim paketle 45 TL nin üzerindeydi

Paketi sms ile almaya çalış, tabi hattında yeterli miktarda tl olmalı. Tarife olmadığı için tl olmadan kampanyadan faydalanamazsın. Sms'le de paketi alamazsan müşteri hizmetlerini ara onlar yardımcı olur.
    .
    Bayilerdeki post cihazları üzerinden de yıldız paketlerini alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 1 Ağustos 2016; 16:23:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

quote:

Benim anlamadığım nokta neden Hesabım uygulamasında "Bu kampanya hattınız için uygun değildir" yazıyor. İlk defa Turkcell kullanıyorum. Postan alınca paketi tanımlıyor mu. Kötü yanı da 2 ay yükleme yapmayınca iptal ediyor.

Paketi sms ile almaya çalış, tabi hattında yeterli miktarda tl olmalı. Tarife olmadığı için tl olmadan kampanyadan faydalanamazsın. Sms'le de paketi alamazsan müşteri hizmetlerini ara onlar yardımcı olur.
    .
    Bayilerdeki post cihazları üzerinden de yıldız paketlerini alabilirsin.

Ben postan aldım. Gelecek ay yine postan alabilecek miyim. Sonuçta 3 ağustosta bitiyor bunu öğrenmek istiyorum.

• Yarın hattımı taşımak için işlemlerimi yaptırsam ve yıldız6gb tarifesini tanımlatsam hattım açıldığında (mesela 7 ağustos günü)bu tarifeyi kullanabilir miyim acaba,bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 10 senelik hat var postan alsam verir mi ? siz hangi paketi aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdread

hocam 10 senelik hat var postan alsam verir mi ? siz hangi paketi aldınız ?

Yıldız 5 paketini aldın. Vermezler kampanya şartlarına uygun değilsin.
  • 3 ağustosa kadar kampanya geçerli diyor, artık son saatler. Yıldız paketlerini beğeniyorum, net hızı gayet ideal. Turkcell eskiden 5-6 gb netli paketler vermezdi. Katılmak isteyen bence kampanya bitmeden alsın.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.