Şimdi Ara

Yeni Yildiz Paketleri Yildiz 4gb-Yildiz 5gb-Yildiz 6gb(Numarasını Taşıyanlar ve Yeni Hat Alanlar)-Bitti- (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
4
Favori
9.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Perşembe günü bende hattını Turkcell e taşıyıp bu paketi alacağım inşallah pişman olmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugun basvurdum. Yildiz 6gb ye. Avea faturalidan gectim. Acaba Avea bana kaldigim gun kadar faturami yollar yoksa bi aylik normal faturami yollar. Taahhudum de bitmisti.
    Bi baska sorumda extra bedava ne gibi internet kampanyasi yapariz. Gnc veya baska hizmetlerde ne gibi avantajlarimiz var. Sinema bileti var onu biliyoz.

• Arkadaşlar Turkcell internet harcama konusunda nasıl?
    6gb olana geçeceğim.
    Askere gideceğim için faturalı vodafone dan buna geçeceğim.
    Acaba internet çabuk biter mi?
    Tabi ki kullanıma bağlı ama Faturasız hat hiç kullanmadım.
    Yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ffrisby

Arkadaşlar Turkcell internet harcama konusunda nasıl?
    6gb olana geçeceğim.
    Askere gideceğim için faturalı vodafone dan buna geçeceğim.
    Acaba internet çabuk biter mi?
    Tabi ki kullanıma bağlı ama Faturasız hat hiç kullanmadım.
    Yardımcı olabilir misiniz?

Önce git sonra paket yap çünkü çekmeyebiliyor. Jammer mı kuruyorlar bilmiyorum bizim orda Vodafone harici çekmiyordu mesela. Gittim Vodafone aldım o zaman. Turkcell'in interneti çabuk bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

Bende bugun basvurdum. Yildiz 6gb ye. Avea faturalidan gectim. Acaba Avea bana kaldigim gun kadar faturami yollar yoksa bi aylik normal faturami yollar. Taahhudum de bitmisti.
    Bi baska sorumda extra bedava ne gibi internet kampanyasi yapariz. Gnc veya baska hizmetlerde ne gibi avantajlarimiz var. Sinema bileti var onu biliyoz.

Bildiğim kadarıyla kullandığınız gün kadar ücret çıkıyor. Eğer internet, dakika, sms herhangi birini bitirirseniz tam fatura geliyor. Bende aynı sizin gibi avea faturalıdan bu tarifeye geçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdxceed -- 13 Temmuz 2016; 11:46:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

Mevcut turkcellliyiz,ölek mi yaw
    Şunun faturalısını yapsa hemen faturalı olurum

Hazirkartli olunca ne gibi bir fark oluyor ? Bende bu paketlerden birisine gecmeyi düşünüyorum da. Vodafone faturalı kullanıyorum şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

quote:

Hazirkartli olunca ne gibi bir fark oluyor ? Bende bu paketlerden birisine gecmeyi düşünüyorum da. Vodafone faturalı kullanıyorum şimdi

+1 ben de cevap bekliyorum bu soruya ayrıca turkcell de faturalıda 6gb internet pakedi 59 ken neden hazırkart da 38 gibi uçurum farklar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisseq

quote:

quote:

+1 ben de cevap bekliyorum bu soruya ayrıca turkcell de faturalıda 6gb internet pakedi 59 ken neden hazırkart da 38 gibi uçurum farklar var

+1 bende bu paketi düşünüyorum ama faturasız olmasına neden soğuk kalıyor herkes ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arph

quote:

quote:

quote:

+1 bende bu paketi düşünüyorum ama faturasız olmasına neden soğuk kalıyor herkes ?

Faturasız hatlarda internet paketleri,daha çabuk bitiyor,o sebepten fiyat da düşük oluyor.
    İnternet kullanım sayacı;
    Faturalıda 1 kb/sn iken
    Faturasız 100 kb/sn
    Konuşma paketi de benzer uygulama var.

• quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

quote:

Orijinalden alıntı: Arph

quote:

quote:

quote:

Faturasız hatlarda internet paketleri,daha çabuk bitiyor,o sebepten fiyat da düşük oluyor.
    İnternet kullanım sayacı;
    Faturalıda 1 kb/sn iken
    Faturasız 100 kb/sn
    Konuşma paketi de benzer uygulama var.

Zaten internet yetmiyor diye yakınıyorum 5 gb turk telekomda. O zaman turkcellde su gibi akıp gidecek bilemedim şimdi

• Arph kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi,su gibi gidiyor

• Bende bir kaç gün önce geçtim yıldız 6 ya ve maalesef su gibi akıp gidiyor internet
  • quote:

su gibi derken
    ben şuan vodafone dayım 2gb pakedim var ayın 13 ünde bitiyor. turkcell e geçip 5 gb lık alsam 1 ay dayanır mı acaba. su gibiye bir kıstas koyabilir misiniz. bir de 1kb/sn ile 100kb/sn arasında ne fark oluyor yani
  • Ordan oraya dolanıp duruyoruz şimdilik burdayız hayırlısı bakalım

• quote:

quote:

su gibi derken
    ben şuan vodafone dayım 2gb pakedim var ayın 13 ünde bitiyor. turkcell e geçip 5 gb lık alsam 1 ay dayanır mı acaba. su gibiye bir kıstas koyabilir misiniz. bir de 1kb/sn ile 100kb/sn arasında ne fark oluyor yani

Turkcell interneti çok hızlı oldugundan daha hızlı data harcıyorsun.
    Netle ne işin oluyor bilemedim,
    Kullanımına göre değişir..
    Misal,benim gibi foruma girmek veya arada bir haberlere bakmak için kullanırsan çok rahat yeter.

• quote:

quote:

quote:

su gibi derken

Turkcell interneti çok hızlı oldugundan daha hızlı data harcıyorsun.
    Netle ne işin oluyor bilemedim,
    Kullanımına göre değişir..
    Misal,benim gibi foruma girmek veya arada bir haberlere bakmak için kullanırsan çok rahat yeter.

he anladım teşekkürler sosyal ağlarda falan takılıyorum sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: EHLiNeT

Bende bir kaç gün önce geçtim yıldız 6 ya ve maalesef su gibi akıp gidiyor internet

2 kat internet geldi mi? Bayiye sordum devam ediyor dedi.

• lovelysy kullanıcısına yanıt
    Telefonum 4,5G uyumlu değil maalesef
  • beyler bende bugün Turkcelle gelcim ve yıldız 6gb paketini aldım . Yaklaşık 1 saat ara ara foruma ve instagram a giriyom ama 30mb yedi cevap yazarken bile sayaç tüm hızıyla artıyor 4.5g yı iptal ettim 3g kullanıyorum bunun çözümü yok mu ya pişman olma evresindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: janqlee

beyler bende bugün Turkcelle gelcim ve yıldız 6gb paketini aldım . Yaklaşık 1 saat ara ara foruma ve instagram a giriyom ama 30mb yedi cevap yazarken bile sayaç tüm hızıyla artıyor 4.5g yı iptal ettim 3g kullanıyorum bunun çözümü yok mu ya pişman olma evresindeyim

başbakan bile uyarmıştır 4.5g kullananlar dikkatli olsun sonra fatura süprizi ile karşılaşmasın demişti.

adam uyardı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.