Şimdi Ara

Yeni Yildiz Paketleri Yildiz 4gb-Yildiz 5gb-Yildiz 6gb(Numarasını Taşıyanlar ve Yeni Hat Alanlar)-Bitti- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
4
Favori
9.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    90 günü geçince tüm taşıma kampanyalarından faydalanırsınız.
    Ama Tukcell çok iyidir,çekimi,kalitesi,müşteri hizmetleri.. kesinlikle memnun eder.
    Biraz tuzludur ama kafanız rahat olur.
    Siz taşırken "yıldız 6 gb" paketini alacağınızı söylerseniz tamamdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    4.5.6 kullanıcısına yanıt
    Yıldız 6 GB Paketi’nden, son 90 gün içinde numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Turkcell Hazır Kart’a gelen ve son 30 gün içinde Turkcell’den numarasını taşımamış aboneler yararlanabilir.

Yani Turkcellde olsaydı bile 30 gün öncesinde numarasını turkcellden başka bir operatöre taşımış olsa sorun olmaz. Bu bütün kampanya/paketlerde aynı olmayabilir,diğer operatörlerde 90 gün taşınmamış olma süresi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    yani sizin de dediğinizden anladığım kadarıyla ben sorunsuz bir şekilde yıldız 6gb tarifesine geçebilirim.
  • 4.5.6 kullanıcısına yanıt
    Ben sizin dediğinizi dikkatli okumadım ama siteden alıntı yaptığım kadarıyla bu şekilde oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4.5.6

yani sizin de dediğinizden anladığım kadarıyla ben sorunsuz bir şekilde yıldız 6gb tarifesine geçebilirim.

Evet sorunsuz geçersin

• greenman G kullanıcısına yanıt
    konu başlığına numarasını taşıyana diye ekler misin

bir an heyecanlandım
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam.
  • yardımcı olan herkese teşekkürler arkadaşlar söylediğiniz gibi sorunsuz Turkcell'e geçtim ve yıldız 6gb paketini sorunsuz aldım yalnız merak ettiğim bir husus var bu paket bana fazla gelirse ben yıldız 5gb,4gb tarifelerine de geçebilir miyim bunun bir süresi var mı?
  • 4.5.6 kullanıcısına yanıt
    Ben numaramı taşıdığımda yıldız 2 gb yi aldım. Taşıdıktan sonra 90 gün geçmeden geçebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4.5.6

yardımcı olan herkese teşekkürler arkadaşlar söylediğiniz gibi sorunsuz Turkcell'e geçtim ve yıldız 6gb paketini sorunsuz aldım yalnız merak ettiğim bir husus var bu paket bana fazla gelirse ben yıldız 5gb,4gb tarifelerine de geçebilir miyim bunun bir süresi var mı?

Evet geçebilirsin.

Benim merak ettiğim Yıldız 2 gb kalkmış adı değişmiş ucuzlamış şimdi biz ona geçebilecek miyiz yoksa yıldız 2 gb'yi devam mı ettireceğiz?
  • Arkadaşlar numara taşıyıp ilk ay 3 g paketi almak istiyorum diğer aylar ise 2 gb paketi almak istiyorum. Mümkün müdür bu çünkü 31 temmuz son yazıyor kampanyalarda?

• Entropii kullanıcısına yanıt
    3g ve 2g paket almak ne demek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

3g ve 2g paket almak ne demek?

3gb ve 2 gb yazıcaktım hocam. Ekstra 2 gb 10 tl ye alarak çözmeye çalışıcam şimdilik daha uygun geldi bana

• 3-4-5-6 gb paketlerde 4,5G kapsaminda 2 kat internet gozukuyor. Dogru mu bu veriyor mu Turkcell?

• lovelysy kullanıcısına yanıt
    Bitti o 30 haziranda. Artik katlanmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Entropii kullanıcısına yanıt
    Alirsin amanbu degisimi ilk 90 gun icersinde yaparsin 90 gun sonunda paketi degistiremezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: greenman

Bitti o 30 haziranda. Artik katlanmiyor.

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-4-gb-paketi

Sitede diger paketlerden bu 4,5G resmi kalkmis ama Yildizlar da duruyor.

• lovelysy kullanıcısına yanıt
    Haklisin onu kaldirmalari gerek. Hatta bugun veya yarin katlanan internetin bittigini bildiren mesajlar gönderilecek.

• 4.5G destekli cihazlarda internet paketi su gibi gidiyor.
    Buna bi çare bulmaları lazım
    Hatta katlamaya devam etmeliler.

• 750+ dakika 100+ sms ve 1 ya da 2 GB internet 20 lira civarına olan tarife yok mu bu Turkcell'de ya.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.