Şimdi Ara

Yeni Yildiz Paketleri Yildiz 4gb-Yildiz 5gb-Yildiz 6gb(Numarasını Taşıyanlar ve Yeni Hat Alanlar)-Bitti- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
4
Favori
9.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 gb ve paket yuklendi ama 4.5g ozel 2 kat internet tanimlanmadi sonrami geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/hesabima-ozel-4-5gb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hay2010

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

Bende bugün itibariyle 6 gb olana geçtim, sorunsuz oldu benimki.

hediye 6gb alabildiniz mi?

buarada telefonu değiştirdim, 1 gün sonra hediye 6 gb da yüklendi. 4.5g üzerinden bağlantı görünce herhalde otomatik tanımladı.
  • Ben de 1 yıllık Türk Telekom kullanıcısı olarak bugün Turkcell başvurumu yaptım. Faturalıda 3GB internetli tarife 35 lirayken Hazırkartta yıldız tarifesi 27 lira üstelik taahhüt yok. Mantığını çözemedim inşallah bir oyun yoktur. Zaten beğenmezsem tekrar Türk Telekoma dönerim. Her operatör saçmalıyor gerçekten. 29 liraya Turk Telekom 8 gb internet veren kampanya yapmış ama hattını taşıyana, biz geçmek isteyince ama siz halihazırda müşterimizsiniz deyip aynı fiyata 3 gb lık paketi itelemeye çalışıyor bana.
  • Bende turk telekoma gecmistim vodafondan 1000dk 1000 sms 7 gb 39 TL yeni 8gb kampanyasini yapinca ayar oldum bir daha tahuut falan yapmam arkadas Turkcelle gecicem 6GB olana hem turkcell kalitesi hemde fiyati kaliteye gore cok iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de geçmek için hattımı taşıdım.
  • Bugün hattımı taşıyamak için başvuru yaptım bakalım kaç günde taşınacak..
  • Bu paketlerle ilgili şikayeti olan var mı arkadaşlar? Ben de 2 hafta sonra gecmeyi düşüniyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paketleri kullanan ek internet paketi alabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 17 Haziran 2016; 9:37:51 >
  • Arkadaşlar yıldız4gb paketine geçiş gittiğimde oradaki eleman sadece kredi karti ile iletişim merkezlerinden yükleme olacağını soyledi. Bana cok sacma geldi. İnternet üzerinden kendimiz yukleme yapabiliyor muyuz?
    Obur turlu cok ugrastiracak?

• Hattiniza tl yukledikten sonra kendinizde mesaj atarak alabilirsiniz. Oyle bir zorunluluk yoktur.

• arkadaşlar iyi günler ben uzun zamandır vodafone hat kullanıyordum geçen hafta geçiş işlemlerinin tamamlanmasıyla Türk Telekom'a geçtim daha önce de hiç Turkcell'e geçmedim,ben şimdi Turkcell'e hemen geçip bu paketlerden faydalanabilir miyim yoksa 90 gün şartı var mı,Turkcell'e geçersem bile ilerde tekrar Vodafone ve Türk telekom'a dönüşümde sıkıntı olur mu 90 gün kalmadığım için,şimdiden teşekkürler!
  • 4.5.6 kullanıcısına yanıt
    Turkcelin kampayasından yararlanabilirsiniz.

Başka operatöre tekrardan geçerseniz yine sorun olmaz ama kampanya şartına göre uygun fiyatlı paket ve tarifeler için 90 gün beklemeniz gerekir.

Gelecekte hat taşımaya ücret veya sınır getirilecek gibi haberler var, ama şu an için öyle bir uygulama yok.

• Şu bayi pos cihazından yükleme muhabbeti nedir arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

Şu bayi pos cihazından yükleme muhabbeti nedir arkadaşlar?

Turkcell hat işlemi yapan,küçük/büyük bütün bayilerde pos cihazından tl yükleyebiliyorsunuz
    Her esnafta olan bildiğimiz pos cihazı yani.
    Şimdi
    Pos cihazından yükleme yaparken,numaranızı girdiğinizde faydalanabileceğiniz paketler listeleniyor,istediğiniz paketin ücretini ödeyince,adam hemen paketi yüklüyor
    Pos cihazından yükleme yapınca,30 gün dolmadan da tl yükleyip paketi yenileyebiliyorsunuz hem de 4 kereye kadar.
    Normal sms yoluyla pakete katılım yaptığınızda,paketin yenilenmesi için 30 günü doldrumanız gerekiyor..
    Umarım açıklayıcı olmuştur

• arkadaşlar iyi günler ben uzun zamandır vodafone hat kullanıyordum geçen hafta geçiş işlemlerinin tamamlanmasıyla Türk Telekom'a geçeli 10 gün oldu ama ben pek memnun kalmadım bu arada daha önce de hiç Turkcell'e geçmedim,ben şimdi Turkcell'e geçip bu paketlerden faydalanabilir miyim yoksa 90 gün şartı var mı,Turkcell şubelerine gittim,buradakilerin bazıları geçemezsin 90 gün beklemelisin,bazıları da Turkcell'e geçersin ama misal yıldız 6 gb tarifesini 38 tl yerine 5 tl gibi daha yüksek ücrete kullanabilirsin kesin bir şey söylyemeyiz dediler,Turkcell müşteri hizmetlerine sordum onlar da kesin bir şey diyemiyor.Lütfen bana bu işleri iyi bilen ve daha önce benzer durum yaşamış birileri yanıt verebilir mi acil olarak kimin doğruyu söylediğini şaşırdım,ben 38 tl'ye yıldız 6gb paketini şu an geçersem kullanabilir miyim kullanmaz mıyım ve son olarak Turkcell'e geçersem bile ilerde tekrar Vodafone ve Türk telekom'a dönüşümde sıkıntı olur mu 90 gün kalmadığım için

Sana yanlış bilgi vermişler hocam,
    Sen uzun zamandır başka operatördesin zaten.
    Turkcell e taşıdıgında,bütün taşıma kampanyalarından burda belirtilen fiyatlardan faydalanırsın.
    90 gün filan kalmak zorunda değilsin,
    Ancak,yapılan bazı kampanyalarda diğer operatörde 90 gün kalmazsan faydalanamıyorsun,zaten senin Turk Telekom ve Vodafone ile sıkıntın varmış,
    Turkcell e hemen gel,bir sıkıntı olmadan paketini al rahatına bak.
    Başka sorun varsa burdayım

• @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz başka operatörlerdeydim ama daha 10 gün önce Türk Telekom'a geçtim Vodafone'dan.Turkcell şubeleri,Turkcell Müşteri Hizmetleri kesin bir şey söyleyemedi,dediğim gibi 90 gün beklemem gerektiğini yada kampanyalardan faydalanamayacağımı söylediler.Türk Telekom'a yeni geçtim acaba onun için mi bu 90 günü belirtiyorlar ama dediğiniz gibi benim zaten daha önce Turkcell'le hiç bir kontağım olmamış niye böyle diyorlar,şimdi ben numara taşıma işlemi yaptırsam Yıldız 6GB tarifesinden 38₺'ye yararlanabilir miyim? Bu arada hattım faturasız ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
    Ne demek rica ederim
    Müşteri hizmetleri daha önce Turkcellde oldıgunuzu düşünmüş olabilir
    Evet şimdi Turkcell e gecerseniz 6 gb yıldız paketini 38 tl ye alabileceksiniz

• teşekkürler size güveniyorum o zaman kendinize iyi bakın son bir soru olarak vodafone ve türk telekom'a ilerde 90 günden sonra dönecek olursam 90 gün sonra geçerli o kampanyalarından faydalanmak istesem sıknıtı olur mu ve turkcellde tarifeler var mı yoksa direkt paket mi alınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4.5.6 -- 23 Haziran 2016; 20:57:48 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.