Şimdi Ara

YENİ YILLA BERABER RÖNESANSIM BAŞLIYOR ... YENİ UMUTLAR...(kıza mesaj atacağım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce okullar açılsın,pazartesi gelsin,kurslar başlasın,bursun parası elime geçsin vs. gibi hedeflerim vardı ve az da olsa kendimi geliştirdim. Yani 4-5 ay öncesi Sembroni yok artık. Daha iyisi olabilirdim ama çekingenliğim,aşık olmam,aile baskısı,yanlış çevreyi seçmem,insanlardan kendimi soyutlamam gibi sorunlar yüzünden olamadım ama bu 4-5 aylık süreçte ilk kez kız arkadaşım oldu,ilk kez bir kızla baş başa buluştuk,ilk kez bir kız bana kahve ısmarlama sözü verdi,4-5 tane kitap bitirdim,köy okullarını ziyaret ettim,tanışma toplantılarına gittim vs.

Ve yeni yılla birlikte rönesansımı başlatıyorum. Aşık olduğum için kitap okumayı,beni hırslandıracak şeyleri yapmayı bırakmıştım. Melankolik şarkılara tekrardan başlamıştım vs. Ama şimdi her şeye baştan başlayacağım. Önce kitap okuyacağım. Ama pdf şeklinde değil. 4 tane kursa yazılacağım.(resim,gitar,diksiyon,hat) yabancı diziye başlayacağım.İkinci döneme kadar böyle gideceğim ve ikinci dönemle birlikte reformumu başlatacağım. orta sıralarda oturacağım. ve herkesle muhabbet edeceğim. benimle konuşmaya çalışanlar vardı ama ben muhabbeti ilerletmedim ve şuan çok pişmanım. gerzek tiplerdi ama onlar sayesinde ortamlara girebilirdim. neyse geçmiş geçmişte kaldı. biz önümüze bakalım.

birazdan aşık olduğum kıza yazacağım ve yeni yılın ilk gününü beraber geçirelim diyeceğim kabul ederse ne ala ama finalleri falan bahane ederse de kendi bilir. doğru çok seviyorum kendimden bile değerli görüyorum ama hayatta devam ediyor. zaten anlam yükleyen benim.

rönesans ve reformdan sonra istediğim hayata sahip olacaklarım ;

- çekingenliğimi yeneceğim. insanlara ilk adımı atmaktan korkmayacağım.
    - utangaçlığımı yenip heyecanımı azaltacağım. sunum yaparken rahat olacağım.
    - çevremde insanlar olacak. zamanımı sıkılarak değil eğlenerek onlarla geçireceğim.
    - sevgilim olacak. beni seven,sayan birisi olacak.
    - kendimi geliştirmiş olacağım. okuduğum kitaplar,gittiğim kurslar ve izlediğim diziler...
    - kendime güvenim gelecek. kendime saygı duyacağım.
    - anlarda mutlu olmuş olacağım.

peki rönesans ve reform süresi içinde birçok sorunla muhatap olacağım. belki sevdiğim kızı aklımdan çıkaramayacağım belki başka birisine aşık olacağım belki ailemle aram daha da kötüleşecek(bundan kötüsü evden ayrılmak olur aslında ayrılmak isterim ama peşimi bırakmazlar) canım sıkılabilir ama hiçbir zaman ümidim tükenmeyecek. ilk başladığımdan beri içimde umut vardı. ve aşık olduktan sonra umudumu başka hedefe kaydırdım şimdi ise umudumu tekrardan kendime çevireceğim.

• klasik yılın ilk haftaları tribi
  • tisuanzii kullanıcısına yanıt
    ilgisi yok son kez melankolik şarkılar dinliyorum kederli takılıyorum bundan sonra hırslı,umutlu bir sembroni olacak.
  • Umarim hersey gönlümüzce olur hepimiziin.Ufak bir hatırlatma .Ya kınınızdaki açlık korkusu yaşayan komşularınızı veya açlık çeken kapı önündeki hayvanları unutmayın...Hayat bazıları için gercekten çok zor ve çok farklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni yıla 15 dakika kala bir kağıda müslüm babayı dinlerken beni içten içe üzen her şeyi yazıp yırtıp atacağım.
  • Hiç kimseyi kendinden daha değerli görme, aşığım falan da deme seviyosan bile elinden geldiği kadar az sevmeye çalış üzülürsün sonra. Hedeflere gelince mümkün olduğu kadar yapılabilecek hedefler koymaya çalış öyle çok uçma. Bir anlık gazla koyulmuş hedefler olmasın iyi düşün. Son olarak finallerin varsa kıza yazmanı tavsiye etmem reddederse o moralle nasıl çalışacaksın ?
  • dsaewq D kullanıcısına yanıt
    hocam normalde de çalışmıyorum büyük ihtimalle bütünlemelere kalacağım ama çalışmak benim için zor değil. sonuçta çıkma teklifi etmeyeceğim. burada şu handikap olabilir kız finalleri bahane gösterebilir.

ve de koyduğum hedefleri ilk bu sene başında koymuştum. iyi de gidiyordum ama bazı hatalar yaptım tecrübe kazandım. sosyal olmak,gezip tozmak,toplum önünde rahat konuşmak ve sevilmek istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sana bu zamana kadar yaşadığın kötü yılları unutturmaya geldim, ne dersin

Böyle yaz

• Jeg Elsker Norge kullanıcısına yanıt
    yok ben yeni yılın ilk gününü beraber geçirelim diyeceğim.
  • Birader bu dediğini herkes düşünür ama kimse uygulayamaz.

Bende yeni yılda değişeceğim şöyle olacağım böyle olacağım derim lakin 1 hafta sonra aynı hamam aynı tas

• Spor yap herşeyden evvel az kaslan güvenin gelsin

• x-c9 kullanıcısına yanıt
    yazıldım ama sonradan geri çıktım. çok yorulmuştum ve de gereksiz gördüm biraz. çünkü beslenmeme dikkat et vs. zor şeyler benim için. 183 boy 70 kiloyum. yazın spora gittim 76 kilo olmuştum. 6 kilo verdim yani. ama yazın gidebilirim şuanda gidesim yok. çünkü zahmetli iş. eve gel üstünü değiş git tekrar eve gel üstünü değiş banyo yap vs.
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    bu hedefi ben çok önceden koymuştum. ve uzun süre uyguladım da.
  • fırsatı kaçırdım gibi... kız üçümüz mü dedim... ikimiz diyemedim...
  • Kendi kendimi friendzone yaptim....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılar hocam

• forumca bir tek ne zaman tuvalete gitmediğini bilmiyoruz sembroni
    yazın ben de sürekli konu açardım bir şirkette gönüllü staj yaparken ama bir şirkette çalışmanın ve bir şeyler üretmenin heyecanı vardı bir de nişanlı birinden hoşlanmıştım neyseki unuttum onu
    çok kasma kendini her şey olacağına varır,sürekli programlıyorsun kendini sen bir robot değilsin insansın farkında değilsin ama çok yoruyorsun kendini
  • kıza yeni yıl mesajı attın mı ne dedi

• chandler1978 kullanıcısına yanıt
    hocam kendi kendimi friendzone yaptım gibi. ilk başta yazdım nasılsın falan diye sonra yeni yılın ilk gününü beraber geçirelim dedim o da üçümüz mü dedi(üç kişi takılırız onun arkadaşı var) bende o an cesaret edip ikimiz demedim dolanbaçlı bir cevap verdim o da gelirse üç kişi oluruz dedim. sonrakiler şöyle

kız: nasıl yani
    ben: yani üçümüz
    kız: benim vizeden kaldığım dersin sınavı salı günü

böyle oldu. şimdi bunu başta dese anlarım ama sınavı olduğu için gelemeyecek kız neden üçümüz mü diye sorar ki? daha öncede böyle bir olay başıma geldi. ben o da gelsin falan diyince benim işim var dedi. burada iki şeyden şüpheleniyorum

ya kız arkadaşına ders çalışacağım vs. gibi şeyler söyledi bende üçümüz diyince sınavı bahane etti

ya da kız korkaklığımı görünce döndü. buna benzer bir şeyi de yaşadığım için ben bundan daha çok şüpheleniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-078AFC984 -- 1 Ocak 2018; 23:51:46 >

• bence de başbaşa olmak istemiş 3 diyince dönmüş. dediğin gibi başta derdi sınav olsa. arkadaşının sınavı varsa "x in salı günü sınavı var ya" falan derdi. bahane uydurduğu belli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.