2012 ve öncesi çok mutlu hissediyordum. Hayat sanki daha renkli ve canlı gibi kalmış aklımda. En ufak şeylerden duyduğum mutlulukları bile unutamıyorum. Ama 2012'den sonra ne olduysa insanlar mutsuzlaştı, karamsarlık arttı. Zaman çok hızlı ilerlemeye başladı. 2022 yılına gireceğimize inanamıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2012'den Sonra Sanki Bambaşka Bir Boyuta Girdik.
-
-
Ülkeye kitlesel büyü yaptılar galiba.
-
yaş kaçtı o zaman ?
bütün mesele bu.
-
Çok doğru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2012 marduk dönemi geride kaldı astral yıldızlar ve galaktik etkilerin değiştiği dönemdir. dolayısıyla dualitenin hegemonik olarak negatif kutbunun etkisinin altına girdik ve 2025'e kadar da böyle devam edecek daha sonra iyi ve kötü birbirinden ayrılacak. İnsanların dualiteyi tamamen deneyimleyeceği bir dönem olacak. 2012 evet çok doğru bir tespit bu açıdan.. dijital faşizm, uçlaşan kapitalizm, ülkenin satılması, değerlerimizden ve yediğimiz doğal ürünlerden uzaklaşmamız.FITRATIMIZDAN uzaklaşmamız kısacası.....hepimiz yıldız tohumlarıyız ve hepimiz senin gibi hissediyoruz zaten.. buradan çıkmanın tek yolu birleşik insanlık realitesidir
-
Vay be ilginç yorum. Gerçek mi troll mu anlamadım ama gerçek gibi görünüyor. Bilgili bir arkadaşa benziyorsun, ileride düzelecek mi bu durum?
Çok doğru kesinlikle katılıyorum. 2012-13 ten sonra hepten hiçbir şeyin tadı tuzu kalmadı. İnsanlar değişti üstteki arkadaşın dediği gibi fıtrattan insanlıktan uzaklaştı. Ekonomi desen yerle yeksan. Frenı patlamıs kamyon gıbıyız artık son ne olur bilemiyorum pek iyi şeyler olacağına benzemiyor.
yıldızların, gök cisimlerinin falan etkisiyle alakası yok. ki uzayda gördüğümüz her şey o nesnenin geçmişine ait görüntüleri zaten, mesela 2012'de andromeda 31 ışık yılı olması gerekenden yukarı sapmış diye kayıtlara geçmiştir ama aslında o sapma milyarlarca yıl önce olmuş bir şeydir biz 2012'de gözlemleyebildik vs vs. ama arkadaşın dediği diğer şeylere aşağı yukarı katılıyorum.
-
cook cok dogru 2012den sonra her sey kotuye gitti genel olarak belki psikolojik ama bazı somut seylerde var off
Aynen bende 2012 2015 e kadar çok mutluydum herkeste öyleydi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2013 yazı da güzeldi sonradan hayatımda öyle çok kötü olaylar olmasa da hayatım berbatlaştı gibi hissediyorum. Hayal ettiğim konuma ulaştım ama 2013 yazına tekrar dönmek için milyar dolarlarım olsa verirdim.
Herkes çok sinirli.Hangi kuruma ne için gitsem birileriyle tartışıp kavga ediyorum. Bize ne oldu böyle?
Valla ben 2005 te de intihara meyilliydim ama 2012 bir milat olabilir evet.
-
90 ların tadı hiçbir zaman gelmedi gelmeyecek.
Bu bir ilüzyon, o zamanlar ülke şartları insanların mutluluğu başkaydı o ayrı tabii ama bu genel olarak beynimizin bize oynadığı bir ilüzyon.
Yani 2012'yi yaşarken de hayat yine kendi içinde monotondu. Bunu şöyle düşün, mesela dışarıda yürürken gökyüzünden uçak sesi geldi, uçağa doğru baktığında genelde "keşke o uçakta olsam, ne kadar da harika olurdu" dersin, düşüncesi haz verir, ama o an o uçakta olan biri için yolculuk aslında o kadar da zevkli değildir. Aklına uçağın düşme ihtimali gelebilir, kapalı ortam seni sıkabilir, yani o da kendi içinde monoton sıkıcı bir hale gelmiştir.
Geçmişe bakarken de aynı bu şekilde bir ilüzyona düşüyoruz, aslında hayat her zaman biraz sıkıcıydı, biz hayal gücümüzü işin içine katıp gerçekleri şekillendiriyoruz o kadar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizlik bir durum yok hocam,elin avrupalisi o zamanlar da dünyayı geziyordu şimdide geziyor konu tamamiyla yaşam standartlarına bağlı
Ne zaman suriyeliler geldi .ondan sonra kötüleşti herşey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2010-2012 yıllarından sonra ekonomik olarakta başka bir boyuta girdik
Akp fetö ile kötü oldu , RTE kendini iyice yanlız hissetmeye başladı , o kendini yanlız hissetmeye başladıkça işler dahada kötüye gitti , tüm bakanlıklara , kamu kurumlarının başına kendisine çok yakın insanları yerleştirdi böylece kendisi güvende olacaktı ama liyakat yerine biat ile batış başladı
Ayrıca akp iktidara geldiği yıldan 2010-2012 yılına kadar yasama yürütme yargı bağımsızlığa önem veriyordu , Kemal Dervişin ekonomide uyguladığı reçeteye sadık kaldı , devlet kurumları bağımsızdı , yargı bağımsızdı , özgürlükler kısıtlanmıyor insanlar mahkemede suçlu bulunmadan hüküm giymeden hapse atılmıyordu
RTE kandırıldığını söyledi , akp seçmeni hepimiz insanız kandırılabilir dedi ama bir tarikat mensubu ile Türkiye başbakanının ne işi olabilir? Türkiye laik bir ülke değil mi? Polisin içinde bile temizlemeye çalıştıkları bir sürü polis ve amiri var bu insanlara fetö cemaat evlerinde polislik sınavı sorularını verirken hükümetin haberi yokmuydu?
Şuan hem elimizdeki 200 milyar dolar gitti , hemde son 6-8 yılda 500-700 milyar dolar dış yatırımcı tasını tarağını topladı gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 30 Ekim 2021; 10:46:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ne zaman suriyeliler geldi .ondan sonra kötüleşti herşey
|
Ülkeye kitlesel büyü yaptılar galiba. |
Sen şimdi meseleyi "çocukluk çağları herkese güzel gelir" mantığına bağlayacaksın, ama ben 2012'de 33 yaşındaydım. Meselenin yaşla zerre alakası yok. Ülke bataklığın dibine battı, bunu göremeyip yaşa bağlamak nedir ya? Edit: Ha bu arada 2010 yıında babam vefat etti, 2013'te zor bir boşanma süreci geçirdim. Buna rağmen o yıllar güzeldi. Daha mutluyduk. 2015-16 sonrası her geçen gün daha berbatlaşan bir ortam oluştu. Herkes bunun farkında, sen hariç. |
yıldızların, gök cisimlerinin falan etkisiyle alakası yok. ki uzayda gördüğümüz her şey o nesnenin geçmişine ait görüntüleri zaten, mesela 2012'de andromeda 31 ışık yılı olması gerekenden yukarı sapmış diye kayıtlara geçmiştir ama aslında o sapma milyarlarca yıl önce olmuş bir şeydir biz 2012'de gözlemleyebildik vs vs. ama arkadaşın dediği diğer şeylere aşağı yukarı katılıyorum. |
Tam 2014 de Türkiye’de bir geleceğimin olmayacağını anladım. Fransız kız arkadaşımı Türkiye’ye çağırıp evlenme teklif ettim. Aynı ay içinde nikahı yaptık vizeyi aldım ayrıldım. Yemin olsun Avrupa’ya gelince insan olduğumu anladım.
|
2010-2012 yıllarından sonra ekonomik olarakta başka bir boyuta girdik Akp fetö ile kötü oldu , RTE kendini iyice yanlız hissetmeye başladı , o kendini yanlız hissetmeye başladıkça işler dahada kötüye gitti , tüm bakanlıklara , kamu kurumlarının başına kendisine çok yakın insanları yerleştirdi böylece kendisi güvende olacaktı ama liyakat yerine biat ile batış başladı Ayrıca akp iktidara geldiği yıldan 2010-2012 yılına kadar yasama yürütme yargı bağımsızlığa önem veriyordu , Kemal Dervişin ekonomide uyguladığı reçeteye sadık kaldı , devlet kurumları bağımsızdı , yargı bağımsızdı , özgürlükler kısıtlanmıyor insanlar mahkemede suçlu bulunmadan hüküm giymeden hapse atılmıyordu RTE kandırıldığını söyledi , akp seçmeni hepimiz insanız kandırılabilir dedi ama bir tarikat mensubu ile Türkiye başbakanının ne işi olabilir? Türkiye laik bir ülke değil mi? Polisin içinde bile temizlemeye çalıştıkları bir sürü polis ve amiri var bu insanlara fetö cemaat evlerinde polislik sınavı sorularını verirken hükümetin haberi yokmuydu? Şuan hem elimizdeki 200 milyar dolar gitti , hemde son 6-8 yılda 500-700 milyar dolar dış yatırımcı tasını tarağını topladı gitti |
2012 marduk dönemi geride kaldı astral yıldızlar ve galaktik etkilerin değiştiği dönemdir. dolayısıyla dualitenin hegemonik olarak negatif kutbunun etkisinin altına girdik ve 2025'e kadar da böyle devam edecek daha sonra iyi ve kötü birbirinden ayrılacak. İnsanların dualiteyi tamamen deneyimleyeceği bir dönem olacak. 2012 evet çok doğru bir tespit bu açıdan.. dijital faşizm, uçlaşan kapitalizm, ülkenin satılması, değerlerimizden ve yediğimiz doğal ürünlerden uzaklaşmamız.FITRATIMIZDAN uzaklaşmamız kısacası.....hepimiz yıldız tohumlarıyız ve hepimiz senin gibi hissediyoruz zaten.. buradan çıkmanın tek yolu birleşik insanlık realitesidir |
Bu bir ilüzyon, o zamanlar ülke şartları insanların mutluluğu başkaydı o ayrı tabii ama bu genel olarak beynimizin bize oynadığı bir ilüzyon.
Yani 2012'yi yaşarken de hayat yine kendi içinde monotondu. Bunu şöyle düşün, mesela dışarıda yürürken gökyüzünden uçak sesi geldi, uçağa doğru baktığında genelde "keşke o uçakta olsam, ne kadar da harika olurdu" dersin, düşüncesi haz verir, ama o an o uçakta olan biri için yolculuk aslında o kadar da zevkli değildir. Aklına uçağın düşme ihtimali gelebilir, kapalı ortam seni sıkabilir, yani o da kendi içinde monoton sıkıcı bir hale gelmiştir. Geçmişe bakarken de aynı bu şekilde bir ilüzyona düşüyoruz, aslında hayat her zaman biraz sıkıcıydı, biz hayal gücümüzü işin içine katıp gerçekleri şekillendiriyoruz o kadar. |
Bunun sebebi bambaşka bir boyuta girmemiz değil de, bambaşka bir boyutun bize girmiş olması olabilir
|
Benzer içerikler
- sübyancı ne demek
- ana sigorta sürekli atıyor
- serbest şiir örnekleri
- ocaktan gaz kokusu gelmesi
- yemek borusunda hap kalması
- penis nakli
- google çizim yap
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- suudi arabistan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X