< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2012'den Sonra Sanki Bambaşka Bir Boyuta Girdik. (3. sayfa)
-
-
Bu zaman algısı herkes için farklı oluyor sanırım bazı ortak noktalar olsa da. Mesela benim için 2017 öncesi cennet gibiydi, 2017 den sonra çok kötüleşti hayatım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haa Mordor, haa Türkiye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2012'de göçmen akını başladı da ondan...
-
2002 den itibaren yavaş yavaş oldu herşey. 2013e kadar amerika dolar bastığı için borçlanarak ekonomiyi idare ettiler, sonra o da kalmadı.
Peki biz ne yaşadık, ne yaşıyoruz derseniz? SİYASAL İSLAM. Kötü, daha kötü, daha da kötü... En kötüsü, en dibi yok. Her gün daha kötüye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2012den beri düzgün kabua görmüyorum hocam demek ki bir haltlar moka sarıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana işe alımda haksızlık yapıldı “sözde” bir milli şirketimiz (!) tarafından bir daha da düzelmedi.
Pes2009 dan sonra sarmadi bidaha, ozamanlar unideydik dert tasa yoktu gez toz az ders calis mis gibi hayat
bunun surilerle ne alakası var ya hahahaha
-
Çünkü o zaman suriler afganlar yoktu. Ama bence en güzel zamanlar 2013. O zamanlarda şu yaşımda olsam çok güzel olurdu. Düşük kur, oyun dünyasının altın cağları, güzel şarkılar, Türk futbolu...
2008-2014 arası diyorum bende. ülkenin mutsuzluğu buraya da yansıyor malesef.
-
Ustalık dönemi başladı
Doların 1,5-2 lira olması da mı ilüzyondu?
-
Ülkece fakirleştik.
Niye 2025?
-
hocam pes13 fanatikleri var adamlar başka hiç bir pes oyununu oynamıyorlar.
-
Bence 2007 öncesi çok iyiydi ondan sonra yavaştan batmaya başladı, 2012-2013 yılları yine de kötü değildi haklısın aklımda güzel kalan yıllar.
Bir ton sebebi vardır sayabileceğimiz ama nedenlerden birisi de sosyal medyanın büyümesi bence. 2012 öncesi sadece Facebook çok tutuluyordu onda da herkes bu kadar şatafatlı çok iyi hayatı varmış gibi rolden paylaşım yapmıyordu, çok büyük bir fark yok ama insanlar bir nebze daha daha doğal, hayatları daha gerçekçiydi. İnsanlar o zaman 10 üzerinden 6 samimiyse şimdi 4-5 samimidir.
2014-2015 gibi instagram ve youtube patlama yaptı her yer influencer doldu, yaşamadıkları hayatı yaşıyormuş gibi göstermeye çalışan ya da sosyal medyada sırf diğer insanlara gösteriş yapmak için eline geçen bütün parayı orada burada yiyen sıradan insanlarla doldu. İlgi çekmek ve etkileşim almak için saçma sapan videolar çekenlerden bahsetmiyorum bile. Bu da sıradan insanları da öyle yaşamaları gerektiğine itti.
Bakarsanız insanların hayatının daha çok sosyal medya olduğunu görürsünüz, bu da insan ilişkilerini-iletişimini olumsuz etkiledi. Mesela insanların facebooğunu açın 2012 ve öncesi fotoğraflarına bakın bir de şimdiki fotoğraflarına bakın.
En basitinden bara eğlenmeye içmeye giden kızlar mesela, eskiden de süslenirlerdi güzel görünmeye çalışırladı ama bugünkü gibi çılgınlık seviyesinde değildi, şimdi bir bakın ortam öyle bir hale geldi ki basit bir eğlenceye giden kızlar sanki victorias secret seçmelerine, film çekimlerine gidiyor. Gerçek hali ile tamamen farklı kişiler var. Aynı şey erkekler için de geçerli. Bu da insanlarda yapmacıklık ortaya çıkardı.
-
suriyelilere harcanan paradan haberin var mı? Kac yıl once 40 milyar dolar diyordu Sn Cumhurbaskanımız.Turk telekom yuzde 55 6.5 milyar dolara ozellestırılmıstı.40 milyar dolarla 10 milyonluk ulke kurarsın.
-
tamam da neden 2018 2017 güzel gelmiyor da 2012 civarı geliyor ?
bence genelleme yapıyorsun çünkü gerçekten koşullar bakımından o yıllar civarı daha iyiydi.
-
tabi bedava krediler ,avrupayı gezmeler, bedava kredi ile ev araba alıp sağa sola hava basmalar story atmalar. şimdi hoşafın yağı kesilince ühühü çok mutsuzum. beter olun hiç acımıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X