Şimdi Ara

Yeni yol arkadaşım: Chevrolet Aveo alındı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

getz den sonra aveo ya biniyorsunuz

iki aracinda + ve - yazarmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
    Kullanırken ekstra dikkat et çünkü:
    http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_aveo_2006/250.aspx

http://www.euroncap.com/results/chevrolet/aveo/2011/437.aspx
    Bir de buna bakın...

Sizin verdiginiz yeni kasasi.
    Yeni aveonun sinifinin en guvenli otomobillerden biri oldugunu biliniyor.
    Ancak arkadasin bahsettigi eski kasa ve eski kasanin euroncapten pek ic acici sonuclar almadigi malum.
    Guvenlik onemli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
    Kullanırken ekstra dikkat et çünkü:
    http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_aveo_2006/250.aspx

http://www.euroncap.com/results/chevrolet/aveo/2011/437.aspx
    Bir de buna bakın...

O videodaki yeni kasa aveo arkadaşın aldığı eski kasa. İsimleri haricinde ilgisiz iki araç.

Bu arada alan arkadaşa hayırlı olsun ama güvenlik açısından hatalı bir tercih bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84
    O videodaki yeni kasa aveo arkadaşın aldığı eski kasa. İsimleri haricinde ilgisiz iki araç.

Bu arada alan arkadaşa hayırlı olsun ama güvenlik açısından hatalı bir tercih bana göre.

Tamamda hocam, konu sahibi 2011 model almış.
    Verilen örnek, dandik model 2006 modele ait. Yani, alınan araca uymamış...
    Güvenlik tabii ki önemli

Edit: Modeller aynı ama kasa değişik. Kısaca haklısınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olorin_ -- 1 Nisan 2013; 0:18:52 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

Tamamda hocam, konu sahibi 2011 model almış.
    Verilen örnek, dandik model 2006 modele ait. Yani, alınan araca uymamış...
    Güvenlik tabii ki önemli

Bu tür araçlar, güvenlik revizyonuna girerlerse zaten test edilirler. Alınan 2011 model araç, 2006'daki güvenlik ögelerine sahip.

quote:

Orijinalden alıntı: max0007

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Hayırlı olsun, ama çok yanlış bir karar vermişsiniz. Aynı paraya güvenlik düzeyi çok daha üstün araçlar alabilirdiniz. Allah kaza ve nazardan saklasın.

öncelikle hayırlı olsun diyelim kardeşimize. 2. husus mesela ne alınırdı aynı paraya ? şu sebeple soruyorum.bu aralar ben de bi 2. el araç bakıyorum.aşağı yukarı aynı fiyatlara 21-22 bin tl.lik.2004-2005 megane II sedan 1.6 dynamic bakıyom ama

Megane, Focus, Stilo, Clio.. Liste uzar gider. Hangi aracın alınacağı bireysel ihtiyaçlara bağlıç İsterseniz özelden yazın tartışalım en uygununu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

hayirli olsun

getz den sonra aveo ya biniyorsunuz

iki aracinda + ve - yazarmisiniz.

Teşekkür ederim.

Getz'ten başlayım.
    + yönleri;
    -dizel olduğu için yakıtı.
    -küçük pratik bir araçtı.
    -kliması idare eder düzeyde.
    -kullanışı rahattı.
    -yol tutuşu fena değildi arabayı bir kaç kere zorladım, korkutuyor tabi ama bırakmadı kendini

- yönleri;
    -malzeme kalitesi kötü
    -ses kalitesi berbattı
    -2. eli iyi gibi gözüksede 6 ay gibi bir sürede satabildim.
    -motoru daha verimli olabilirdi benim ki 12 valfli olandı.

Aveo'ya gelirsek. Arabayı Perşembe'den beri kullanıyorum. Şu ana kadar olan tecrübelerimi yazayım.
    + yönleri;
    -arabanın iç ve dış tasarımı güzel, beğeniyorum.
    -motoru verimli.
    -buda küçük ve kullanışlı bir araç.
    -yakıtı bilemiyorum daha bugün 100 TL'lik benzin aldık. Bakalım kaç kilometre gideceğim.
    -yol tutuşu Getz'le aynı gibi ama arabayı daha zorlamadım.

- yönleri;
    -Malzeme kalitesi bununda kötü her yeri plastik.
    -Ses sistemi vasatın azcık üstü ama kötü
    -3-4 sene binmeyi düşünüyorum ama 2. elinin çok iyi olmadığını düşünüyorum. Ama önemli değil.
    -baz donanımı çok kötü merkezi kilit bile yok ve arka camlar manual açılıyor, Getz'te bile 4 cam otomatikti.

Aslında Getz'le hemen hemen aynı sayılır. Getz'in yenisi gibi. Bu tarz arabalarda verdiği hissiyat aynı oluyor.
    Bir Fiesta, Jazz veya Polo'da olmaz tabi ki...

• heyırlı olsun
  • tesekkurler

tekrar hayirli olsun

• aynı arabadan bende var 2009 modeli otomatik vites

4 senedir kullanıyorum 50.000 km civarı yaptım bir sorun yaşamadım bu zamana kadar kazasız belasız kullanın

yol tutuşu konusunda getz den kesinlikle daha iyidir. keskin virajlarda tedirgin eder fakat yolu kolay kolay bırakmaz. tabi bunun için lastik faktörü de önemli özellikle fren mesafesinde lastik çok etkili.

GT RADİAL marka üçgen desen lastikler kullandım 20.000 km boyunca. bu süreç içerisinde 3 kez duramayıp arkadan girdim öndeki araca. Arabanın fren sistemine lanet ediyordum. 7 ay önce lastikleri Lassa taktırdım ve inanılmaz bir şekilde tık diye duruyor şu anda en ufak bir kayma yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 1 Nisan 2013; 0:51:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: max0007

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Hayırlı olsun, ama çok yanlış bir karar vermişsiniz. Aynı paraya güvenlik düzeyi çok daha üstün araçlar alabilirdiniz. Allah kaza ve nazardan saklasın.

öncelikle hayırlı olsun diyelim kardeşimize. 2. husus mesela ne alınırdı aynı paraya ? şu sebeple soruyorum.bu aralar ben de bi 2. el araç bakıyorum.aşağı yukarı aynı fiyatlara 21-22 bin tl.lik.2004-2005 megane II sedan 1.6 dynamic bakıyom ama

O fiyatlara kesinlikle 2003-2004 model otomatik tüplü passat alınır mis gibi binilir. Hem kasası ağır gaza bastın mı güven verir hemde kazalarda daha güvenli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkezi kilit nasıl olmaz ya
  • hayırlı olsun da birşey takıldı kafama.

biz kiradan dönen 150 binde getzleri 18'den aşağı galericilere vermezken siz nasıl oldu da 6 ay satamayıp galericiye 14'e verdiniz?
    araç taklalı mıydı yoksa selde mi kayboldu?
  • Hayırlı olsun kardeşim. İyi günlerde kullanman dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

hayırlı olsun da birşey takıldı kafama.

biz kiradan dönen 150 binde getzleri 18'den aşağı galericilere vermezken siz nasıl oldu da 6 ay satamayıp galericiye 14'e verdiniz?
    araç taklalı mıydı yoksa selde mi kayboldu?

Arkadaş model belirtmemiş,2004 model ise galeriye göre fiyat normal, o da 15 - 15.500 arası ancak satar.

Benim 2007, değişensiz ve tek parça boyalı(sol arka kapı) 183 binde ki getzi 18 e verebilirmiyiz ?
  • hayırlı olsun kardeş ALLAH kazsız belasız kullanmayı nasip etsin.
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Aveo'nun sevdiğim düzgün kasasını almışsınız. Yeni makyajli kasası Aveo'yu hiç ısınamadım. Motosiklet göstergesi, uyduruk ön farlar ve stoplar v.s.
  • Hayırlı olsun.

• Hayirli olsun kardes. Abs var mi brn yok diye biliyorum.

• Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun, babam da vardı bir dönem LPG taktırdı, klima açık rölantide araç stop ediyordu... Bir ara enjektörü bozuldu... Büyük ihtimal Lpg kitiyle alakalı (çok ünlü bir marka)...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.