Şimdi Ara

Yeni yol arkadaşım: Chevrolet Aveo alındı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun ama bana fiyat epey yüksek geldi. Sıfırları zaten en dolusu 25-26 filandı galiba. Eski kasa oldu bir de şimdi ve çok fark var yenisiyle. Yine de hayırlı olsun diyelim. Yenilere göre en büyük avantajı LPG uyumu var.
  • Allah kazadan beladan korusun. Sedan versiyonu bir sure ticari taksimizdi ve 3sene kahrimizi cekti. Ilk baskı balatası 270.000km de degisti baska bir Aveo varmıdır boyle bilinmez birde dedigim gibi ticari idi. Parca fiyatları normal sınırlar icindedir cıkması boldur.

Guvenlik konusunda sıkıntılı bir arac fren mesafesi cok uzun abs yi devreye sokmadan tatlı sert fren yapamıyorsunuz. Dikkatli olun. 1.4 90bg lik benzinli unitenin performansı Corsa lar ile esitti 1.2de oyledir heralde.

Tekrar hayırlı olsun kucuk pratik bir arac. Imla icin ozur dilerim mobildeyim.

• hayırlı olsun güle güle kullan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
    Kullanırken ekstra dikkat et çünkü:
    http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_aveo_2006/250.aspx

http://www.euroncap.com/results/chevrolet/aveo/2011/437.aspx
    Bir de buna bakın...

Arkadaşın aldığı araba yeni kasa değil ki neden yeni kasa sonuçlarını paylaşıyorsun?

• Getz ile bu Aveo birbirine çok benziyor; İçlerinin ferahlığı, malzeme kalitesi, ön konsol tasarımı, sadeliği, bagajları..

Getz'in performansını ve motor sesini özlersiniz belki ;)

Mantıklı tercih olmuş, güle güle kullanın.
  • Güle güle kullanın, hayırlı olsun

• 1.2 aveo adamı rampalarda kanser eder..

Alınmış alınmıştır üstüne bir şey demek bize düşmez hayırlı olsun yine de..
  • Hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Arkadaşın aldığı araba yeni kasa değil ki neden yeni kasa sonuçlarını paylaşıyorsun?

Üstlerde hatamı düzelttim.
  • Hayırlı olsun güle güle binin :)
  • Aracınız hayırlı olsun.
    Bende de aynı araçtan var. 2011 model, 9500 km. de.
    Bende satmayı düşünüyorum.20.000'e verebilirsem iyi olur diyordum, demek ki 21.000 ediyor.
    Bende 21'e satışa çıkarayım o zaman.

Bu arada bu aracın çarpışma testi 2006 yılında Kalos olarak yapılmıştır ve üç yıldız almıştır.
    1.5 yıldız alan sedan modelidir.
    http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_kalos_2006/256.aspx
  • Güle güle kullanın.Bazen böyle temiz arabalar bulunabiliyor ama şans işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

aynı arabadan bende var 2009 modeli otomatik vites

4 senedir kullanıyorum 50.000 km civarı yaptım bir sorun yaşamadım bu zamana kadar kazasız belasız kullanın

yol tutuşu konusunda getz den kesinlikle daha iyidir. keskin virajlarda tedirgin eder fakat yolu kolay kolay bırakmaz. tabi bunun için lastik faktörü de önemli özellikle fren mesafesinde lastik çok etkili.

GT RADİAL marka üçgen desen lastikler kullandım 20.000 km boyunca. bu süreç içerisinde 3 kez duramayıp arkadan girdim öndeki araca. Arabanın fren sistemine lanet ediyordum. 7 ay önce lastikleri Lassa taktırdım ve inanılmaz bir şekilde tık diye duruyor şu anda en ufak bir kayma yok

Teşekkür ederim. Şuan üstünde Kumho marka lastik var. havalarını normal seviyeye getirdim. Aldığım adam anlaşılan onuda yaptırmamış. Şuan için bende memnunum frenlemesinden.

• Hayırlı olsun.

Bazı aveoların arka farlarının çevresi siyah plastik kenarlı gibi, bu donanıma göre mi değişiyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: end76

Aracınız hayırlı olsun.
    Bende de aynı araçtan var. 2011 model, 9500 km. de.
    Bende satmayı düşünüyorum.20.000'e verebilirsem iyi olur diyordum, demek ki 21.000 ediyor.
    Bende 21'e satışa çıkarayım o zaman.

Bu arada bu aracın çarpışma testi 2006 yılında Kalos olarak yapılmıştır ve üç yıldız almıştır.
    1.5 yıldız alan sedan modelidir.
    http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_kalos_2006/256.aspx

Teşekkür ederim. Adam 22.000 TL'den açmıştı kapıyı 21.000 TL'ye bıraktı. Çok zorladık 20.500'e yada 20.750 için ama adam 1 lira bile inmedi. Ama piyasası o civarlarda 2010 modellerine 19.000'a falan bırakıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Hayırlı olsun.

Bazı aveoların arka farlarının çevresi siyah plastik kenarlı gibi, bu donanıma göre mi değişiyor acaba?

Teşekkür ederim. Hocam yeni kasalarda arka ve ön farlar o şekilde Benim ki eski kasanın makyajlanmışı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Hayırlı olsun ama bana fiyat epey yüksek geldi. Sıfırları zaten en dolusu 25-26 filandı galiba. Eski kasa oldu bir de şimdi ve çok fark var yenisiyle. Yine de hayırlı olsun diyelim. Yenilere göre en büyük avantajı LPG uyumu var.

Çok teşekkür ederim. Aveo konusunu incelemiştim. Sıfırı zamanında o civardaymış. 2010 modellerine 19.000 TL civarı istiyorlar. 2011 modelleri genelde bu fiyatlarda. Bizimde bütçemiz bu civarlarda olduğu için bunu tercih ettik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

hayırlı olsun da birşey takıldı kafama.

biz kiradan dönen 150 binde getzleri 18'den aşağı galericilere vermezken siz nasıl oldu da 6 ay satamayıp galericiye 14'e verdiniz?
    araç taklalı mıydı yoksa selde mi kayboldu?

2005 modeldi, Getz'im. 14.250'ye biz sattık. Galericide 15.500'e satmış. Sağını solunu toparlamış tabi Ağır bir kazası yoktu. Boyalı parçaları ve birde değişeni vardı.
  • Hayırlı olsun,kazasız belasız kullan.

İstersen lada samara ya da tavria al,alınan araç ne olursa olsun,alınmış alınmıştır.En iyi araç da kullandığın araçtır,öylede olmalıdır.Yoksa onu alsaydın bunu alsaydın bu işlerin sonu yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.