Şimdi Ara

Yeni yönetim ve TD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar dünkü hezimet sonrasnda olası bir yonetim degisikliğinde yeni başkan ve td olarak kimi gormek istersiniz,coğu kişi Ali Koç diyor da Ersun gitse yerine kim gelecek lucescu kaptrldı,aykut da geri gelmez alternatif görüşleriniz ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hoca getirmek kolay ama bunun maliyeti var 0 dan kadro kurmak lazim buda yuksek maliyet getirir kisacasi gidisat kotuye gidiyor alinan adamlar etkisiz

• son 5 yılda transfere 150 milyon harcanmış oynanan oyun ortada feda zamanları yakındır
  • Giden paralara bak yazık günah be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

son 5 yılda transfere 150 milyon harcanmış oynanan oyun ortada feda zamanları yakındır

• Rıdvan Dilmen'i futbol direktörlüğüne getirin, görün o zaman takımı. Fenerbahçede para var,stad var,seyirci var,doğru yapılanma yok. Rıdvan Dilmen'e iyi bir maaş ve tam yetki verin arkanıza yaslanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: -MamadouNiang-

Rıdvan Dilmen'i futbol direktörlüğüne getirin, görün o zaman takımı. Fenerbahçede para var,stad var,seyirci var,doğru yapılanma yok. Rıdvan Dilmen'e iyi bir maaş ve tam yetki verin arkanıza yaslanın.

Hocam kızma ama Rıdvan Dilmen değilde bize bir Önder Özen lazım bence. Adam futboldan anlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breakage

quote:

Rıdvan Dilmen'i futbol direktörlüğüne getirin, görün o zaman takımı. Fenerbahçede para var,stad var,seyirci var,doğru yapılanma yok. Rıdvan Dilmen'e iyi bir maaş ve tam yetki verin arkanıza yaslanın.

Hocam kızma ama Rıdvan Dilmen değilde bize bir Önder Özen lazım bence. Adam futboldan anlıyor.

Hocam zaten Önder Özen etkisi yapacak bir isim düşündüm ama aklıma sadece Rıdvan Dilmen geldi.

• bize yılmaz vural lazım .
    oynamayan futbolcuların arkasından
  • Yılmaz vural gelsin bakın nasıl it gibi oynuyor bizim ruhsuzlar

Ciddiyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Breakage

quote:

Hocam zaten Önder Özen etkisi yapacak bir isim düşündüm ama aklıma sadece Rıdvan Dilmen geldi.

Önder özen gelsin olmaz mı? Rıdvan Dilmen de olur ama bakalım zaman inşallah aklı başında bir başkan, yönetim gelirse böyle isimleri klube kazandırırlar.

•  Yeni yönetim ve TD

Yeni yönetim ve TD
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafaavcisi

Yılmaz vural gelsin bakın nasıl it gibi oynuyor bizim ruhsuzlar

Ciddiyim

ikinci yarı yılmazı deniyelim tutabilirde
  • magicsee kullanıcısına yanıt
    keşkee be hadi ferit şahenk geldi de löw zor be
  • quote:

Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı

quote:

Orijinalden alıntı: kafaavcisi

Yılmaz vural gelsin bakın nasıl it gibi oynuyor bizim ruhsuzlar

Ciddiyim

ikinci yarı yılmazı deniyelim tutabilirde

En azından oynamayanları sopa manyağı yapar

• quote:

daha önce gelmişti 6. haftada göndermişlerdi bence rıdvan dilmen kabul etmeye bilir fıstık gibi işi var adamın oh mis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Debdebeli

keşkee be hadi ferit şahenk geldi de löw zor be
    Löwün takımlarında başarısı yok, hüsran olur.
  • Şahenk + Luce
  • ciddi ciddi löwü isteyenler var hayret yahuu
  •  Yeni yönetim ve TD
     Yeni yönetim ve TD
     Yeni yönetim ve TD

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.