Bildirim
Yeni yönetim ve TD (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fenerbahçe'ye kariyeri belli bi düzeyde olan şampiyonluklar yaşamış bi teknik direktör lazım,yatmaya gelmeyecek olanından.Türk teknik direktörler içerisinde de Mustafa Denizli,Şenol Güneş belki iş yapar,geri kalanı yıldız oyuncuları görünce kendini kaybeder.Orta sahanızda gereksiz bir bolluk var,keza forvette de öyle.Adam akıllı kanat oyuncunuz yok,gidip 1 tane daha forvet alıyorsunuz.Krasic,Holmen falan yatıyor sadece.Valla dün 90+ adlı programda Mehmet Demirkol bu konuyu çok güzel özetledi,bulabilirseniz izlemenizi tavsiye ederim. -
Bence artık gerçeği görmeli hocayla futbolcuyla alakası yok bu işlerin sorunumuz yönetim (Aziz). Tamam çok büyük hizmetleri olmuş olabilir ama bırakıp gidebilmek de bir hizmettir yeri geldiğinde. -
quote:
Orijinalden alıntı: Breakage
quote:
Orijinalden alıntı: -MamadouNiang-
Rıdvan Dilmen'i futbol direktörlüğüne getirin, görün o zaman takımı. Fenerbahçede para var,stad var,seyirci var,doğru yapılanma yok. Rıdvan Dilmen'e iyi bir maaş ve tam yetki verin arkanıza yaslanın.
Hocam kızma ama Rıdvan Dilmen değilde bize bir Önder Özen lazım bence. Adam futboldan anlıyor.
Rıdvan gelmez zaten hocam yabancı hoca gelsede ligi tanıyncaya kadar lig biter önder özen en iyisi veya yılmaz vural -
quote:
Orijinalden alıntı: magicsee
-
Bilip bilmeden konuşmayın. Lucescu kaptırılmadı. ''Lucescu'nun sözleşmesini ocay ayında uzatmışlardı zaten''
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
başkanlığa Ali Koç'u T.D için Löw ya da Lucescu'yu isterim. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı
Bilip bilmeden konuşmayın. Lucescu kaptırılmadı. ''Lucescu'nun sözleşmesini ocay ayında uzatmışlardı zaten''
Kaptırıldı derken olma ihtimali yo kanlamında demek istedim hem asıl mesele o değil farkındaysan ....
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X