Şimdi Ara

Yeni yönetim ve TD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Barney Stinson

Yeni yönetim ve TD
     Yeni yönetim ve TD
     Yeni yönetim ve TD

başkan önerileri iyi ama ben antrenör olarak jupp hynkes(yanlış soyadı yazmış olabilirim) bunun gibi bir antrenör gelsin isterim ya da ferguson gibi atıyorum kariyeri başarılarla dolu bir antrenör.misal fb ülker bu sezon obradovici getirdi eğer obradovic bu elindeki kadroyla başarılı olamazsa hep kötü giderse o zaman bilmiyorum ileride kimi getirecekler.

• Fenerbahçe'ye kariyeri belli bi düzeyde olan şampiyonluklar yaşamış bi teknik direktör lazım,yatmaya gelmeyecek olanından.Türk teknik direktörler içerisinde de Mustafa Denizli,Şenol Güneş belki iş yapar,geri kalanı yıldız oyuncuları görünce kendini kaybeder.Orta sahanızda gereksiz bir bolluk var,keza forvette de öyle.Adam akıllı kanat oyuncunuz yok,gidip 1 tane daha forvet alıyorsunuz.Krasic,Holmen falan yatıyor sadece.Valla dün 90+ adlı programda Mehmet Demirkol bu konuyu çok güzel özetledi,bulabilirseniz izlemenizi tavsiye ederim.
  • Bence artık gerçeği görmeli hocayla futbolcuyla alakası yok bu işlerin sorunumuz yönetim (Aziz). Tamam çok büyük hizmetleri olmuş olabilir ama bırakıp gidebilmek de bir hizmettir yeri geldiğinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breakage

quote:

Orijinalden alıntı: -MamadouNiang-

Rıdvan Dilmen'i futbol direktörlüğüne getirin, görün o zaman takımı. Fenerbahçede para var,stad var,seyirci var,doğru yapılanma yok. Rıdvan Dilmen'e iyi bir maaş ve tam yetki verin arkanıza yaslanın.

Hocam kızma ama Rıdvan Dilmen değilde bize bir Önder Özen lazım bence. Adam futboldan anlıyor.

Rıdvan gelmez zaten hocam yabancı hoca gelsede ligi tanıyncaya kadar lig biter önder özen en iyisi veya yılmaz vural
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicsee

Yeni yönetim ve TD

Yeni yönetim ve TD

• Bilip bilmeden konuşmayın. Lucescu kaptırılmadı. ''Lucescu'nun sözleşmesini ocay ayında uzatmışlardı zaten''

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başkanlığa Ali Koç'u T.D için Löw ya da Lucescu'yu isterim.
  • Bize sadece parasını değil ruhunu da ortaya koyabilecek gerçek Fenerbahçe'li bir başkan lazım bunun için aklımdan geçen tek isim
     Yeni yönetim ve TD

Teknik Direktörlük içinse
     Yeni yönetim ve TD

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Bilip bilmeden konuşmayın. Lucescu kaptırılmadı. ''Lucescu'nun sözleşmesini ocay ayında uzatmışlardı zaten''

Kaptırıldı derken olma ihtimali yo kanlamında demek istedim hem asıl mesele o değil farkındaysan ....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.