Şimdi Ara

Yeni Yüzüklerin Efendisi filmi için tarih verildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkes başlığı oku haberi okumadan yine en komik yorumu atıp en çok like'ın peşinde.

PJ bu yeni gelecek filmlerin en tepesindeki isim onun onayı ve yaratıcı katkısı olmadan kuş uçması mümkün değil ayrıca orijinal üçlemede duyduğunuz duvarlara yazılan birçok kült diyaloğun yazarı PJ'in ekibin en önemli isimleri eşi Fran Walsh ve Philippa Boyens'de kadroda. Adamlar Hobbit'de neyin yanlış gittiğini açık yüreklilikte defalarca itiraf etti zaten. Del Toro ile 2 film olacak yapımı PJ'i kandırıp 3 filmlik kalpazanlığa çevirdiler ve bundan da en çok PJ yaralandı.

Rings of Power gibi bir garabet ortadayken PJ'in 1 yıldır bizzat kendi planladığı yeni filmlerin ilkinde LGBT bayraklı süvariler olacak aynen 200 IQ komedi tufanı kardeşim.

• wolwes kullanıcısına yanıt

bende beğendim popilizm nereye sen oraya kafasından çık son cümlelerinde yüzük görmüyoruz demişsin ondan önce hikaye böyle değil demişsin :) ne yani yuzuk yapilmadan öncemi gösterilmesi gerekiyordu dizi bu devami gelecek diye planlanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın ama daha "popülizm" kelimesini ne yazım olarak, nede anlam olarak doğru kullanamıyorsunuz. Bence siz dizi,film izlemeden önce bir Türkçe eğitimi alsanız daha iyi olur gibi. Diziyi izleyip sevmeyenlerin popülist olabilmeleri için dizinin sevilmemesinden bir çıkarları olmalı ki popülist olabilsinler. Diziyi beğenmeyenler olarak senin diziyi sevmen yada sevmemenden nasıl bir çıkarımız olabilir. Sizin söylemeye çalıştığınız sürü psikolojisi ama aynı argümanın tam zıttını bende size sunabilirim. Sırf bakın ben aykırıyım ben zıttım diyebilmek için diziyi beğendiğinizi söylediğinizi iddia ederim. Diziye gelecek olursak yüzüklerin yapıldığı koca Eregion'u bir bölümde kurup 3 yüzüğü bir bölümde inşaa ettiler.

" İÇ(ikinci çağ) 1200'de Sauron, Eldar'a yardım sunmak için gönderilen Valar'ın bir elçisi olduğunu iddia ederek gizlice Eregion'a geldi.Gil-galad tarafından reddedilmesine rağmen, Celebrimbor ve Eregion demircilerini ikna etmeyi başardı. Demirciler Kardeşliği, Gwaith-i-Mírdain, bilgisinden yararlandı [1] ve 1500 civarında güç yüzüklerini dövmeye başladılar ve 1590'da bitirdiler. [2]"

Eregion'un kurulamasını falan geçtim kabaca 100 yılda dövülen 3 yüzüğü 1 bölümde yaptılar ya valla bravo. Bence kitapları okuyup hadi oda olmadı lore sayfalarını takip edip nedir ne değildir öğrendikten sonra Amazon'un o yaptığı dizimsi şeyi izlerseniz fikirleriniz değişir diye düşünüyorum.

Kaynak:
    orta dünya ansiklopedisi wiki
    Eregion'un Yağmalanması
    https://ortadunya.fandom.com/wiki/Eregion%27un_Ya%C4%9Fmalanmas%C4%B1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 11 Mayıs 2024; 13:15:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

aynen ben ayrıyım ben zıttım sen haklisin :)

• sevindim insallah guzel bisey cikarirlar

• geçen sene çıkan gollum oyunu b*k gibiydi, film de kötü çıkarsa evrenden iyice soğuturlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baylar bu dönemde iyi film gelmez.Ortam envai çesıt absürtlükle dolu ve nedense bunlar sürekli gözümüze sokuluyor.Siyaset,sosyal yaşam,sanat vs her şey bunlardan etkileniyor.Beklentiyi yüksek tutmayınki sonunda az üzülün derim

• anaconda79 A kullanıcısına yanıt
    King Theoden öte diyardan selam çakacak Rohirrim'lere... RIP King Theoden

• Yüzüklerin efendisi serisini pek sevmem bana göre hobbit serisi daha güzel ama merak etmiyor değilim

Final bölümünü izleyene kadar ben de aynı şeyleri düşünüyordum. Ama final bölümü algıyı değiştirdi. Ayrıca Hobbit'te olduğu gibi saçma sapan sahneler de yoktu. Yine de düşüncelerinizi çok güzel ifade etmişsiniz. Saygı duyuyorum.

• En son çıkan maxrix gibi kaliteli bir yapım bekliyoruz. Fazlasını beklemek hata olur zaten.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.