Şimdi Ara

Yeni Yüzüklerin Efendisi filmi için tarih verildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2022 yılında Discovery anlaşmasıyla Warner Bros.'un başına geçen David Zaslav, yeni dönemde stüdyonun önceliklerinden birinin de elindeki kıymetli fikri mülkiyetleri daha iyi kullanmak olacağını söylemişti. Bu amaç doğrultusunda Harry Potter ve Matrix gibi sevilen serileri yeniden canlandırmak için önemli adımlar atan stüdyo, şimdi de Yüzüklerin Efendisi ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav, bugün bir açıklama yaparak yeni bir Yüzüklerin Efendisi filminin yolda olduğunu duyurdu. Live-action türündeki (animasyon olmayan) bu film, 2026 yılında sinemaseverlerle buluşacak.

Ayrıca Bkz.Yeni Game of Thrones dizisi beklenenden daha kısa olacak

Yeni Yüzüklerin Efendisi Filmi Daha Önce Görmediğimiz Bir Hikâye Anlatacak

Yeni Yüzüklerin Efendisi filminin konusu hakkında herhangi bir detay paylaşılmadı. Ancak Zaslav bunun daha önce ekranda görmediğimiz bir hikâye olacağını söyledi. Bu da bunun bir yeniden çevrim olma ihtimalini ortadan kaldırıyor.

Orijinal üçlemenin arkasındaki isim olan Peter Jackson, bu yeni filmin de parçası olacak ama filmi yönetmeyecek. Bunun yerine orijinal üçlemeyi birlikte hazırladığı Fran Walsh ve Philippa Boyens ile birlikte filmin yapımcılığını üstlenecek. Jackson'ın yapımcı olarak projenin her aşamasında aktif rol üstleneceği söyleniyor. Filmi kimin yöneteceği ise henüz netlik kazanmadı.

Öte yandan Zaslav şu anda senaryo hazırlama sürecinin ilk aşamalarında olduklarını söyledi. Filmin 2026'ya yetişmesi için çok da geç kalınmadan çekimlerine başlanması gerekiyor. Zira böyle bir filmin hem çekimleri hem de post-prodüksiyon süreci epey uzun sürecektir.

Güncelleme: David Zaslav'ın duyurduğu filmin Lord of the Rings: The Hunt for Gollum adını taşıyacağı ve Andy Serkis tarafından yönetileceği açıklandı. Orijinal üçlemede Gollum'u canlandıran Serkis, daha sonra Mowgli ve Venom 2 gibi filmlerde yönetmen koltuğuna oturmuştu.

Kaynak:https://deadline.com/2024/05/first-film-new-lotr-series-to-be-released-in-2026-warner-bros-1235909812/

• Keşke çekmeseler. Seri baştan sona destansı şekilde işlendi. Niye bozuyorlar ki? Umarım tüm çabalarını ortaya koyarlar da ortaya nostaljik bir cash grab'tan fazlası çıkar. Mevcut sinemanın gidişatı çünkü daha çok isimden veya markadan beslenen cash grab olacağına işaret ediyor. Eski yapımcı Jackson yeni yapımda yer alsa da mali ve ticari kaygıların LOTR'i zamanında büyük yapmış unsurlara - mesela yoğun pratik efekt ve doğal mekan kullanımına - ağır basacağından korkuyorum. Bu durumda Hobbit serisinde iyice ayyuka çıkan bilgisayar oyunu vari göz yorucu bir CGI kirliliğiyle baş başa kalabiliriz. Üstüne kötü bir hikaye ve işlenişle birleşti mi, karakter gösterim ve gelişimi yeterince sağlanamadı mı yalnızca LOTR adı altında bir vasatlık veya ortama iş olarak tarihe geçecektir. LOTR'ı yalnız bırakın. Çekecekseniz bari sadece Orta Dünya ile ilgili olsun. LOTR ile ilgili olmasın. LOTR defteri ve hikayesi artık bozulmadan kapanmış olsun. Rafımızda bir abide gibi bir başına dursun. LOTR'a da Matrix veya Star Wars muamelesi gösterilmesin.

Hayatımda ilk defa Amazon'un yaptığı o şeyi(dizi,film falan demek diğer dizi ve filmlere hakaret olur) beğenen biriyle karşılaşıyorum. Rica ediyorum şunu bi izleyin.https://www.youtube.com/watch?si=sH7e8-bJupUmcQp-&v=x2zVAnqtm5g&feature=youtu.be
    O dizimsi şeyin ne kitapla ne evrenle ne lore ile uzaktan yakından alakası yok. Hayatında ilk defa sinema sektöründe yer alan mecaz anlamda söylemiyorum gerçekten hayatlarında ilk defa bir yapımda yer alan ve kendi ağızlarıyla kitapları okumadıklarını söyleyen 2 tane yapımcı(John D. Payne, Patrick McKay) tarafından korkunç bir sjw castla yapılmış ucube bir şey. Hayır madem kitap, evren falan umrunuzda değil niye isim haklarına boşu boşuna o kadar para verdiler. Zaten dizide yüzük falanda yok sadece son bölüm, son 10 dakika. Dizinin ismi güç yüzükleri olmasa ve yüzüklerin efendisi evreniyle hiç ilişkilendirilmese biz sıfırdan bir evren yarattık dizinin adıda güç çorapları olsa son bölüm son 10 dakika dizide yüzük yerine örgü örüp çorap yapsalar hiç sırıtmaz.
    Ben Hobit'den bile razıyım Amazon'un o kadar para harcayarak yaptığı garabetten sonra Peter Jackson'ın yaptığı her şey bana oscarlık gözüküyor. Ayrıca hayatımda sinema açısından bu kadar fakir bir dönem görmedim senelerdir bi Oppenheimer görebildik anca. Bizim zamanımızda Yüzüklerin Efendisi, Cesur Yürek, Son Samuray, Truva, Er Ryan, Matrix, Gladyatör, Terminatör, Dövüş Kulübü, Kuzuların Sessizliği gibi daha sayamayacağım kadar çok hala ikon olan filmler çıktı. Şimdi ki filmler hep süper kahraman aşağı süper kahraman yukarı.
  • Yüzüklerin efendisi filmdir, gerisi ..... 🤗

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya boş verin tadında kalsın işte. Hikaye mi yok. Çekin bir Dungeons & Dragons karanlık elf Drizzt Do'urden hikayesiyle bir fark atsın.

• Hobbit gibi gözümüze soka soka efektleri goreceksek yapmasinlar bence 😁

• Seyir zevkimizin yine içine edicekler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    Hakikaten, Hobbit'in efektleri ne rezaletti.

• 2026 hiç bu kadar uzak gelmemişti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dünya üzerinde hangi akıl bir yüzüklerin efendisi filminin yeniden çevrim olmasını ister ki? Dünyanın en iyi üçlemesi duruyorken hemde, gerçi Hollywood'dan bahsediyoruz bu salaklar para kazanacaklarını düşünsün 100 Oscarlı filmi bile yeniden yaparlar

• 2026 çok erken. Kesin 2027 son çeyrekte çıkar.

• Rohan süvarileri gökkuşağı renkli sancaklar taşıyacak muhtemelen.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Ben sevdim hepsini valla zevkle izledim

• Elder Scrolls çekinde görelim artık. Yüzük üçlemesi çıtanın çok üzeri yeni yapacakları bunu aşamaz gibime geliyor.

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Film kötüydü demedim hocam. VFX film çıktığı yıl bile fazla sırıtıyordu bence.

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Parçayı düzgün okumazsanız daha önce görmediğimiz hikaye dediğini okumazsanız böyle boşu boşuna paragraf yazarsınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Üretkenlik özgünlük bitmis herseyin aynisini yapip yapip duruyoruz

• Bazen biten şeylerin devam etmesini istersin, ama devam edince de dersin ki keşke tadında kalsaydı.

Burada nasıl bir devamlılık olacak bilemiyoruz ama eski tadi vermeyeceği kesin, en azından isim namını kaybetmeseler bari.

• Birşeyi fazla uzatınca bozuluyor. Beklentim düşük, anca yeni nesili kendine çeker.

• Sjw yapmasinlar da izleriz gene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    kitaptaki olaylara göre giderse izlenir

• Bekliyoruz.  

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.