Bildirim
Yeni zamlar sonrası 80 TL Civarında En Mantıklı Operatör ve Paket Hangisi ? (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bu pakete geçtim hocam teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, ben de artık her yıl sözleşme yapıp işime/cebime en iyi gelen operatöre geçiyorum. Yıllarca Turkcell kullandım, kazıkçı tarife ve faturalardan bıkıp vodafone, ordan Türk Telekom a geçtim. Faturalı hattı sevmiyorum. Her ay kendilerine bağımlı hale getiriyorlar. 2 ay önce Bimcell dost paketlere geçtim, en uygunu bu idi, 3 gb İnternet, 1000 dk her yöne. En son zamlarla Bimcell de cozuttu ve başka tarifeler araştırırken Turkcell "Mutlu Mega 70 GB" tarifesini buldum. Yıllık 320 TL peşin ödeme yapılarak abone olunuyor. Detaylarını sitesinden inceleyebilirsiniz.
Aylık 27 TL ye geliyor.
Keşfedebildiğim en uygun tarife bu.
Sizin bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnternetsiz tarifelerde en babası en f/p olanı Turk Telekom Her yone 500 Dakika 7 TL'dir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X