Şimdi Ara

Yeni Zelanda Da Üniversite Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalarım İyi Akşamlar. Ben bu sene lise sona geçtim (12.sınıf). Şu an alacağım karar hayatımı etkileyecek o yüzden doğru bir karar almak istiyorum. İnternette dolaşırken yeni Zelanda'yı gördüm ve beğendim. Tabii benim gördüğüm buz dağının görünen kısmı. Bu buz dağının görünmeyen kısmı da var elbet. İşte bu konuda yardıma ihtiyacım var. Yeni Zelanda da hayat nasıl? Türklerle ilişkileri öğrencilik hayatı nasıl tarzı kafamda soru işaretleri var. Sizin yardımınızla bu soru işaretlerini gidermeye çalışmak istiyorum. Şu an MF bölümü öğrencisiyim. Yeni Zelanda da MF ile alan hangi bölümler var bilmiyorum. Yeni Zelanda dan mezun olunca aldığım diploma tüm ülkelerde geçerli olacak mı? Diyelim ben Yeni zelanda dan mezun olup diplomam mı aldım ama Türkiye'de geçerliliği kabul edilmedi o zaman ne yapabilirim? Yeni zelanda pahalı bir ülke mi? Pasaport ve vize konusuna gelirsek. Benim babam asker. Babamdan ban gelen 25 yaşına kadar olan yeşil pasaportum var. Vize işlemleri olsun eğer orada okumaya başlarsam yaşam sıkıntısı olsun bir sıkıntı çıkar mı? Şimdiden teşekkürler...
    Hocalarım lütfen makara konusu olarak görmeyin. Ben bu konuda ciddi düşünüyorum. Lütfen ciddi ciddi bilgi verecek bilgilerimizi paylaşabilceğimiz kişiler cevaplasın.

• Para varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acikcasi yeni zelanda'da yasayan kimseleri bulabileceginizi sanmiyorum ama gercekten emeklinolduktan sonra yerlesilecek huzurlu ve sakin bir yer ayriyeten yanibasinizda dunyanin en guzel ulkelerden biri olan avustralya var.uni hakinfa bilgim yok fakat yasamla ilgili olarak cok buyuk bir ulke degil ama ufakda degil yani ayriyeten ada 2 temel kisma ayrilmis durumda alt taraf ve ayni zamanda buyuk olan kisim dogal yasamin merkezi zaten insanlar oraya pek kurulmamis ama ust taraf gercekten modern sehirlere ve limanlara sahip liman diyince sunu soylemeden gecemeyecegim gercekten asyadan cok fazla ziyarerci aliyor ve bunun buyuk bolumu artik sinir olmaya basladigim cinliler ve son 2 sey daha var o ulkede bulunacaksaniz gercekten plajlarinda filan denize girmenizi tavsiye etmem buyuk beyaz kopekbaliklarinin avlanma noktalarina cok yakin biryer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Zelanda’da İş
    2 ay önce açıldı
    Belçika'da Üniversite Okumak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.