Şimdi Ara

Yeni Zombie haritaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
15.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.1 için crack lazım bana lan fix işe yaramıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: dolma

1.1 için crack lazım bana lan fix işe yaramıo

1.1 Lanfix yeni zombie haritalarını oynayabilmek için.Başka birşey için kullanırsan işe yaramaz.
  • ben bunları yaptımda haritalari felan ayarladık modsdan tıklıyorum haritaya sonra co op kısmına geldiğimde zombi bölümü açılmıyor sadece normal co op görevleri war o kadar anlamadım bir şey :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares2425

ben bunları yaptımda haritalari felan ayarladık modsdan tıklıyorum haritaya sonra co op kısmına geldiğimde zombi bölümü açılmıyor sadece normal co op görevleri war o kadar anlamadım bir şey :S

Dostum daha dikkatli okursan göreceksin.Mods kısmından seçtikten sonra oyunu sen açıyorsun konsola gerekli şeyleri yazarak.Önemli kısmında 3. yazıyı oku
  • ama konsolu acamıyorum problem orda multi playerde " tıkladğım zaman acılıyorda co op da yada solo da acılmıyor yada baskabi tuşlamı açılıyor bilmiyorum mods sectiğim zaman haritalar cıkıyor güzel tıklıyoruz bişeyler oluyor oyuna girermiş gibi bu da ok co op acıoyrum zombi kökten yoq eskisi bile bu kısımları anlamadım
  • tamam hallettim sorunu saolun
  • İyi günler,herşeyi okudum,yaptım beceremedim sanırım...Oyunu yükledim normal crack yaptım 1.1 lan fix indirdim oyuna lan fix atom diye birşey oyunun cracki değil...Normal oyuna girdim sonra oyunu alta indirim lanfix tıklayarak atomu tıkladım...Mods haritamı atmıştım...modsda harita gözükmüyor...Tek kişi oynicağım yardımcı olursanız minnettar olurum
  • indirdiğiniz lanfix 1.1 i oyun klasörüne atın daha sonra oyuna bu dosyadan girin.Oyuna girince mods kısmında, daha önce mods klasörüne attığnız harita gözükecektir çit tıklayıp çalıştırın.Sonra consolu açın ve \map nazi_zombie_MAP İSMİ yazıp oyuna girin.
  • beyler 1.si lanfix 1,1 ile girdiğimizde zombi bölümü görunmuyor 2. si sunu yapıyosanız tam yapında bi resimli anlatım yapın herkes rahatca oynasın. özellikle single için bir anlatım yapın lütfen
  • Ellerinize emeğinize sağlık sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: powerci

beyler 1.si lanfix 1,1 ile girdiğimizde zombi bölümü görunmuyor 2. si sunu yapıyosanız tam yapında bi resimli anlatım yapın herkes rahatca oynasın. özellikle single için bir anlatım yapın lütfen

İndirdiğin haritaları mods klasörüne atıp.Oyuna Lanfix 1.1 ile girdiğinde haritalar gözükecektir.Ordan isteğinizi seçip çift tıklayın daha sonra single için consolu açıp \map nazi_zombie_MAP İSMİ yazarak oyuna girin.
  • Merhaba Arkadaşlar.

Yukarıda paylaştığınız bilgileri aynen uyguladım. yani şu şekilde.

1.1 patch i kurdum.
    üzerine lan fix 1.1 i kurdum
    mods a yeni haritaları attım

solo olarak oynayabiliyorum.
    oyunun orjinal zombie haritasını arkadaşlar arasında router a 4 pc bağlanıp, host lan yaparak oynuyoduk.
    asıl sorun şu: yeni haritaları luch yapıyorum. ama host dediğimde sadece ve sadece samper Fi görünüyor. yani co-op oynamak için host kuramıyorum.

Biz router a bağlanıp yeni haritaları co-op olarak oynayabilir miyiz yada başka bi çaresi var mı lütfen cvp yazın. yoksa çıldırcam.
  • Merhaba yukarıda bahsedilen herşeyi yaptım fakat sadece ZOMBIE_FRUMANSION haritasında oyun açabildik. Diğerlerinde image load failure gibi bir hata verip oyundan çıkıyor. Nedendir?
  • Merhaba yukarıda bahsedilen herşeyi yaptım fakat sadece ZOMBIE_FRUMANSION haritasında oyun açabildik. Diğerlerinde image load failure gibi bir hata verip oyundan çıkıyor. Nedendir?

bu hatayı daha önce arkadaşım da almıştı. Activision klasöründe bahsedilen image dosyası görünmüyodu. tekrar crack denedik olmadı. en sonunda bendeki Activision klasörünü ona kopyaladık sorun halloldu. istersen oyunu kaldır yeniden kur.
  • Bu arada arkadaşlar yukarda bahsettiğim sorunu çözdüm. daha önce bu sorunla karşılaşan pek olmamış sanırım . ama ben yinede çözümü bildirmek istedim.

SORUN:
    1.1 patch i kurdum.

oyunun orjinal zombie haritasını arkadaşlar arasında router a 4 pc bağlanıp, host lan yaparak oynuyoduk.
    asıl sorun şu: yeni haritaları luch yapıyorum. ama host dediğimde sadece ve sadece samper Fi görünüyor. yani co-op oynamak için host kuramıyorum.

ÇÖZÜM:
    http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_call_of_duty_5.shtml
    BU bu adresten oyunun versiyonlarını, patchlerini yani sırayla 1.1, 1.2 ve 1.2 den 1.4 e yükseltin. sonra lanfix v1.4 indirin klasöre atın son olarak ta v1.4 crack i atın. bu kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: lickitup

Merhaba yukarıda bahsedilen herşeyi yaptım fakat sadece ZOMBIE_FRUMANSION haritasında oyun açabildik. Diğerlerinde image load failure gibi bir hata verip oyundan çıkıyor. Nedendir?

bu hatayı daha önce arkadaşım da almıştı. Activision klasöründe bahsedilen image dosyası görünmüyodu. tekrar crack denedik olmadı. en sonunda bendeki Activision klasörünü ona kopyaladık sorun halloldu. istersen oyunu kaldır yeniden kur.

Haklısın muhtemelen image dosyası eksik yada görmüyor.Bide mods'a attığın diğer açılmayan haritaları kontol et eksik veya yanlış kopyalamış olabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lickitup

Bu arada arkadaşlar yukarda bahsettiğim sorunu çözdüm. daha önce bu sorunla karşılaşan pek olmamış sanırım . ama ben yinede çözümü bildirmek istedim.

SORUN:
    1.1 patch i kurdum.

ÇÖZÜM:
    http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_call_of_duty_5.shtml
    BU bu adresten oyunun versiyonlarını, patchlerini yani sırayla 1.1, 1.2 ve 1.2 den 1.4 e yükseltin. sonra lanfix v1.4 indirin klasöre atın son olarak ta v1.4 crack i atın. bu kadar.

Sorunu çözmene sevindim.Yalnız yeni haritaları oynayabilmek için en az 1.1 patch yüklemek yeterli.Örneğin 1.4 patch yüklediyseniz lanfix 1.4 le oyuna girmeniz gerekir.Yeni haritaları co-op oynamak için oyuna girince mods dan haritayı seçin.Oyunu hostdan değil, lobby de iken consolu açıp \ui_mapname nazi_zombie_subway (subway haritası örnektir) yazarak açmalısınız.

• Teşekkürler ben yukarıdakileri tam olarak yapamamıştım çünkü konsol açılmıyordu. Ben de haritalarla birlikte gelen read me dosyasından bir şeyler yapmaya çalıştım onu da sadece bir harita için becerebildim. aslında her şeyi konsolla hallediliyormuş. Hamachi için yazılan kod la LAN dan da oyun açılıp oynana biliyor. haritalar map seçme menüsünde görünmese bile yalnız mods da seçilen haritadan başka harita çalışmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahruti

Teşekkürler ben yukarıdakileri tam olarak yapamamıştım çünkü konsol açılmıyordu. Ben de haritalarla birlikte gelen read me dosyasından bir şeyler yapmaya çalıştım onu da sadece bir harita için becerebildim. aslında her şeyi konsolla hallediliyormuş. Hamachi için yazılan kod la LAN dan da oyun açılıp oynana biliyor. haritalar map seçme menüsünde görünmese bile yalnız mods da seçilen haritadan başka harita çalışmıyor.

Rica ederim, evet malesef oyuna girince sadece mods dan launch dediğiniz haritayı oynayabilirsiniz.Oynamak istediğiniz haritayı çalışıtırın sonra konsoldan haritayı açın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahruti

Teşekkürler ben yukarıdakileri tam olarak yapamamıştım çünkü konsol açılmıyordu. Ben de haritalarla birlikte gelen read me dosyasından bir şeyler yapmaya çalıştım onu da sadece bir harita için becerebildim. aslında her şeyi konsolla hallediliyormuş. Hamachi için yazılan kod la LAN dan da oyun açılıp oynana biliyor. haritalar map seçme menüsünde görünmese bile yalnız mods da seçilen haritadan başka harita çalışmıyor.

enable console var options da onu seçersen console a girebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.