Şimdi Ara

Yeni Zombie haritaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
15.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni haritası olanlar için buyrun bekleris
    hangi harita varsa o ağa girin lütfen

ZOMBIE_SUBWAY
    ZOMBIE_SUBWAY2

ZOMBIE_DEATH

ZOMBIE_TUNNELS

ZOMBIE_ANZIO

ZOMBIE_FRUMANSION

ZOMBIE_VACANT

ZOMBIE_STREETS

123

genel her harita için :

ZOMBIE_NEWMAPS

ZOMBIE_NEWMAPS2

ZOMBIE_NEWMAPS3

123

tunnels indirmek için :http://customcod.com/community/index.php?PHPSESSID=62c061787a7bbed88feb041b522b6101&action=downloads;sa=view;down=74

Subway indirmek için :http://customcod.com/community/index.php?PHPSESSID=7c52a9b41c2add205960523686e3a9b1&action=downloads;sa=view;down=65

diğer haritalar için :http://customcod.com/community/index.php?PHPSESSID=de97d2c8312d24bde5724e9573d9f270&action=downloads;cat=11

Call of Duty: World at War v1.1 LAN FIX dosyasını indirin( modları çalıştırmak için gerekli crack) :http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_call_of_duty_5.shtml

yeni mapleri mods klasörü içine atınız. eğer mods die klasör yoksa siz oluşturun.
    {XP} - C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\mods
    {Vista} - C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Activision\CoDWaW\mods

oyuna girin modsdan mapi seçip çalıştırın

single oynamak için konsola bunu yazın : \map nazi_zombie_subway
    oyun kurduğunuzda subway haritasını seçmek için konsola bunu yazın : \ui_mapname nazi_zombie_subway

NOT: cod5 1.1 patch gerekmektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperVR -- 13 Ocak 2009; 21:28:01 >

• up.....
  • Ooo yeni zombi mapleri.. Çok ii yaa sağolun arkadaşlar tam aradığım şeydi bu..
  • maplerden ss var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master_Evil

maplerden ss var mı?

maplere tıklayınca siteden öntanıtım için 1tane SS koymuşlar herbirine ama onun dışında göremedim..
  • Hocam eline sağlık kaç zamandır bekliyordum yeni haritaları diğeri sıkmıştı artık..
  • Çok sağol , hemen indirmeye başlayalım.
  • Rica ederim beyler yeni mapleri olanlar

ZOMBIE_NEWMAPS

ZOMBIE_NEWMAPS2

ZOMBIE_NEWMAPS3

123

ağlara gelebilir . Ağ da nickim ReaPeR yardım isteyenler bana ulaşabilirler.
  • Çoook sağolun hemen hepsini oynamak istiyorumbıktım eskisindenn
  • Arkadaşım mods da indirdiğim yeni zombi maplarını göremiyorum.Bir yardım eder misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Arkadaşım mods da indirdiğim yeni zombi maplarını göremiyorum.Bir yardım eder misiniz?

Mapları rardan çıkartıp mods klasörüne doğru olarak attın mı? Oyuna girerken Lanfix 1.1 den gireceksin. Eski lanfixten giriyorsan olmaz..
  • Tamam arkadaşım hallettim sağolasın
  • Ayrıca hamachi ağımıza herkesi bekleriz.

id:cod5sin
    pass:sinerji
  • Bütün bunları yapmama rağmen açık serverları göremiyorum arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

1.1 patch kurdum, 1.1 lan fix kullanıyorum girerken, sıfırdan profil oluşturdu profile fix diye bi şey vardı, boş bi profil ile giriyorum.

mod dosyasına attım haritaları, mods kısmından aktif ediyorum, haritanın yüklendiğini kendim host game dediğmide görebiliyorum.

Find serves diyorum, lan kısmında arıyorum ama serverları görmüyor.

Hamachi 1.0.1.5 kullanıyorum.

Başka yapmam gereken bişey var mı, neden giremiyorum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Bütün bunları yapmama rağmen açık serverları göremiyorum arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

1.1 patch kurdum, 1.1 lan fix kullanıyorum girerken, sıfırdan profil oluşturdu profile fix diye bi şey vardı, boş bi profil ile giriyorum.

mod dosyasına attım haritaları, mods kısmından aktif ediyorum, haritanın yüklendiğini kendim host game dediğmide görebiliyorum.

Find serves diyorum, lan kısmında arıyorum ama serverları görmüyor.

Hamachi 1.0.1.5 kullanıyorum.

Başka yapmam gereken bişey var mı, neden giremiyorum ?

Yaptıklarınız doğru ancak find game dediğinizde o anda kurulu olan oyunları görebilirsiniz yani oyunu kuran kişinin host lan kısmında beklemesi lazım. Hamachide eklediğiniz ağlardaki online kişiler ile konuşun oyun kurulduğu zaman girerseniz oyunu görebilirsiniz.

• bi kaç ufak ayar var eğer kurulu olan oyunu göremiosan tabi şunu dene bi

# Windows XP:
    1) Denetim masasından ağ bağlantılarına girin
    2) Gelişmiş bölümünden gelişmiş ayarlara gelin.
    Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 800x600 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın

3) Burada bağlantılar var: Local Area Connection, Hamachi vs... Hamachiyi en üste taşıyın ve bilgisayarı tekrar başlatın

4) Oyuna girerken LANFİXED.exe den girin...
    # Vista
    1) Start -> Denetim Masası
    2) Denetim Masası - Ağ ve Paylaşım Merkezi
    3) Ağ ve Paylaşım Merkezi -> Ağ Bağlantılarını Yönet
    4) Üstteki menülerin açılması için Alt tuşuna basın
    5) Gelişmiş -> Gelişmiş Ayarlar
    6) Hamachiyi seçip en üste taşıyın
    7) Ok'a bastıktan sonra geri gelin Hamachi network adapter'e sağ tıklayın Özellikleri seçin IPv4 ü seçip tekrar özelliklere tıklayın
    8) Bunları yazın:
    IP Address: Hamachiye girdiğinizdeki IP adresi. Eğer bir şekilde değişirse buraya gelip bunu da değiştirin.
    Alt Ağ Maskesi: 255.0.0.0
    Varsayılan ağ geçidi: 5.0.0.1
    DNS Info: Boş
    9) Gelişmiş'e tıklayın. En alttaki yere 10 yazın.
    Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 875x563 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın

10) OK>OK>Close yapın.
    11) Denetim masasına gidin ve Windows Güvenlik Duvarı'na gelin
    12) Ayarları değiştire tıklayın
    13) Gelişmişi seçin
    14) Hamachideki işareti kaldırın ve OK a basın.
    15) Bilgisayarı yeniden başlatın.

• Arkadaşlar, god, noclip, give all gibi komutları zombide coop oynamak için çalıştıramadım. Youtube da millet yapmış /spdevmap gibi komutlarla denedim ama olmadı. Varmıdır bunun kolay bir yolu ?
  • devmap yazınca oluoda single yaptım coop da yapamadım
  • up..
  • Emeğine sağlık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.