Şimdi Ara

yenia araba alacağım üstadların yardımı lazım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2,el önemli değilse fabia iyi arabadır.hatta fabia ile diğerleri karşılaştırmak fabiaya hakarettir.
  • Genel kanı bu yönde zaten sağlam araba olduğu düşünülüyor. Wv ninde etkisiyle tabiki ama ne alakaysa aklım hep gieste ve donanımına takılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-sifir-ayarinda-153433534/detay

biraz çıkıp şuna bakın 2010 model araçla 2002 model arasında uçurum vardır. cevrolet sparka da bakabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/mitsubishi-colt?sorting=price_asc

bunlarda iyi araçlardır en azından 4 hava yastığı var. 2006 hatta 2008 alabilirsiniz.

• Arkadaşlar kış aylarında fiyatların düşmesi gibi genel bir kanı var bu doğrumudur. Hatta insanlar yazın tatillik araba alıp kışın geri satıyolar falan diyolar. Kışın hangi aylarda araçlar ucuzlar ya da ne kadar ucuzlar beklemenin bir mantığı varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancoahmet

Arkadaşlar kış aylarında fiyatların düşmesi gibi genel bir kanı var bu doğrumudur. Hatta insanlar yazın tatillik araba alıp kışın geri satıyolar falan diyolar. Kışın hangi aylarda araçlar ucuzlar ya da ne kadar ucuzlar beklemenin bir mantığı varmı.

türkiye'de çok sağlam bir kriz olmadığı sürece fiyatlar düşmez. an itibarı ile hafif bir krizden geçiyoruz zaten.
  • Hafif krizde bile fiyatlarda saçma bir orantısızlık var o zaman. Sağlam bir krizde maksimum 500 tl falan değişecek demekki. Yada insanlar tok satıcı gibi görünmeye çalışıyor.

• sancoahmet S kullanıcısına yanıt
    Opel vectra sizin işinizi fazlasıyla görür.Sorun çıkarma bakımından sicili diğer alman arabalarına göre daha düşüktür şimdilik senin için
    alta bir tane 2000 vectra ilanı koydum.Ona bir bak istersen

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-121.000-km-de-sanruf%2Cdijital-klima-lpg%2Cmuayene-sifir-03.06.2016-167140561/detay
  • Bu araba kesinlikle muhteşem ancak benim bu kadar bütçeye çıkmam imkansız.

• Arkadaşlar herkese tekrar merhaba. Daha öncede söylediğim gibi arabayı eşimle beraber kullanacağız.bugün internetten bütün modelleri gösterdim ve sonuç şuki renault twingo istiyor. Üstü sunroof olan modelden. Baktık internetten 12000 lere falan bulunabiliyor. Çok soru sordum ama bu araç hakkında yardımcı olabilir misiniz. Yakıt,parça, vs bakımından

• Ben size 15-16 bin fiyat aralığında sedan bir araç bakmanızı öneririm. Bilmiyorum bilerek mi küçük kasalı araçlara bakıyorsunuz ama kendi açımdan bakınca bu paraya da olsa kapısı kağıt gibi kapanan bir araç almak istemezdim. Tavsiyem LPG'li sedan bir 306 bence verdiğiniz ilanlardaki araçlardan çok daha iyi.
  • Tavsiyeniz üzerine 306lara baktım ancak hb araba almak istiyoruz. 206 roland garoslara baktık fiyat donanım olarak baya iyi görünüyor.işin aslı ben peugeotu oldum olası sevmedim ama alternatif olarak iyi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancoahmet -- 8 Haziran 2014; 0:31:00 >
  • 2006 model polo 1.4 trendline varmidir bu fiyata? Yakin olmasi lazim yoksa 2000 model polo 1.4 oneririm

• 2006 modeller 23'den başlıyor. Muhtemelen dayanıklı arabalardır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.