Şimdi Ara

yeniAVEOhb mi? yeniSUZUKİswift mi? (düz vites) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Koreyi küçük görüyorsunuz ama bizden kat be kat ileridir Kore. Bunu söyleyenlerin çoğu için zaten Kore bir kelimeden ibarettir. 2003 yılında kore ye gittiğim zaman bizde lcd-plazma televizyon yoktu onlarda da tüplü.

konu kore-turkiye değilki, kore-japonya. bizim daha ürettiğimiz araba bile yok neyi kıyaslicaz ki
  • Zaten kıyaslamam mümkün değil Türkiye ile Koreyi. Benim sıkıntım Kore üretimlerini insanların (çeşitli konularda denk geldim) küçük görmesi. Daha iyi olacaksın ki (daha ürettiğimiz bir araç yok) karşıdakini küçük göreceksin. Biz hem kel hem fodul bizim durumumuz.
  • quote:

Zaten kıyaslamam mümkün değil Türkiye ile Koreyi. Benim sıkıntım Kore üretimlerini insanların (çeşitli konularda denk geldim) küçük görmesi. Daha iyi olacaksın ki (daha ürettiğimiz bir araç yok) karşıdakini küçük göreceksin. Biz hem kel hem fodul bizim durumumuz.

2001 model 0 km hyundai accent almıştık. 2006 yılında 232 bin km de sattık. sadece ilk aldığımızda debriyajla ilgili bi sorun çıkmıştı. bi kere de çalışmamıştı servis gelmişti. onun dışında 232 bin km için gayet iyiydi. böyle de bir anımız var kore arabasıyla, kötü değil yani araçları. ama japonlara göre daha zamanları var

• quote:

Orijinalden alıntı: punk89

quote:

Zaten kıyaslamam mümkün değil Türkiye ile Koreyi. Benim sıkıntım Kore üretimlerini insanların (çeşitli konularda denk geldim) küçük görmesi. Daha iyi olacaksın ki (daha ürettiğimiz bir araç yok) karşıdakini küçük göreceksin. Biz hem kel hem fodul bizim durumumuz.

2001 model 0 km hyundai accent almıştık. 2006 yılında 232 bin km de sattık. sadece ilk aldığımızda debriyajla ilgili bi sorun çıkmıştı. bi kere de çalışmamıştı servis gelmişti. onun dışında 232 bin km için gayet iyiydi. böyle de bir anımız var kore arabasıyla, kötü değil yani araçları. ama japonlara göre daha zamanları var

Birazda şansın olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Uatmaca

quote:

quote:

Birazda şansın olacak...

232 bin yapmış kore arabası için fazla şanslıydık galiba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Orijinalden alıntı: mctin13

Ben aveo arac kiralamistim 200 km kdr kullandim 1.2 olmasina ragmen yinede fazla yakiyordu yol tutus frenler hic icime sinmedi araba daha 20000 km deydi arkada oturma alani genisti sinifina gore bagaja anca bir buyuk valiz sigiyor yani aveo gercekten kotu bir arac olar bende izlenim yaratti suziki daha iyi olabiliri ama aveo hic bakmayin. Suziki olabilir ama ben size huyundai modellerine ve dizel motorlara kesilikle bakmanizi tavsiye ederim... Az km yapmis ikinci el daha avantajli mantikli saygilar....

bu mesajı diğer konuya da yazdım, sende oraya aynısını yazmışsın zaten amacın belli karalama yapıyosun

bu arabayı test edip de beğenmeyen gördüğüm ilk kişi sensin.

yol tutuşu sınıfının en iyisi diyebilirim. frenler gayet başarılı. konfor güzel standar özellikler iyi güvenlik rekor puanla 5 yıldız

sen baska bi arabayı aveo diye test etmiş olmayasın ?

yahu amma büyüttünüz şu chevy yi. yol tutuş sınıfının en iyisiymiş falan filan diğer arabaları denediniz mi? aveo yu limitlerinde mi kullandınız? yoksa araçla bi tur atıp yol tutuşunun iyi olduğuna karar verdiniz?

Araba ilk geldigi gun 20 dk test ettim ve zorladım gercekten. Yol tutuşu cok iyi. Sınıfindaki cogu diğer arabayı da kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 24 Eylül 2011; 15:19:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uatmaca

quote:

quote:

Birazda şansın olacak...

232 bin yapmış kore arabası için fazla şanslıydık galiba

Çok şanslı olduğunuz belli. Ayrıca 0 herhangi 1 araç alıp yağını suyunu zamanında bakımını yaparsanız ve çok zorlamazsanız (ortalama araçların kullanım kılavuzlarında uyarı vardır) spor, pati vs.. sizi 300bin km götürecektir. Yeterki ondan bıkmayın..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.