Şimdi Ara

yeniAVEOhb mi? yeniSUZUKİswift mi? (düz vites) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kesbi

Swift'e 30 küsür verebiliyorsanız Aveo LT de alabilirsiniz. İçinde corsa motoru var. Bakımları 15 binde bir. İç hacmi çok çok farklı. Swiftte tavan çok alçak. İkisini de bayide önüne, arkasına bir oturun bakın. Güvenlik ikisi de iyi. 2. el şuan için ikisinde de aynı gibi. Yakıt olayı açısında swift daha iyi olabilir. Karar sizin. Ben swifti de seçeneklerime almıştım ama içine sığamayınca eledim.

Ben sizin incelemelerinizi okudum. Ayrıca teşekkür. Aveo gerçekten güzel tasarımı hoş, bakışları daha sert, fakat yol bilgisayarı olmaması hayal kırıklığı gibi bişey.. Çok önemli değil belki ama 5 yıldızlı güvenliğe yeni tasarıma hiç yakışmıyor. Ha birde henüz swiftin yanına gitmedim
    Eski kasasını çok incelemiştim (2008 yılnda) ve gidip 1,3 punto fun almıştım.

• Ayrıca ben puntoyu alırkende 2. eli zayıf zor satarsın demişlerdi (2. el problem olur diyecekler için) ben geçen ay kapının önünde 1. gün sattım aracı.
    Sen yeterki aracı sev ve ona iyi bak, gelip seni buluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uatmaca

Ayrıca ben puntoyu alırkende 2. eli zayıf zor satarsın demişlerdi (2. el problem olur diyecekler için) ben geçen ay kapının önünde 1. gün sattım aracı.
    Sen yeterki aracı sev ve ona iyi bak, gelip seni buluyorlar

bu kesinlikle doğru. araca iyi bakınca, hele bir de sigara da içilmemişse falan çok rahat alıcı bulunuyor. 2.elin kuvvetli olması galericilerin bileceği iş bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Swift'e 30 küsür verebiliyorsanız Aveo LT de alabilirsiniz. İçinde corsa motoru var. Bakımları 15 binde bir. İç hacmi çok çok farklı. Swiftte tavan çok alçak. İkisini de bayide önüne, arkasına bir oturun bakın. Güvenlik ikisi de iyi. 2. el şuan için ikisinde de aynı gibi. Yakıt olayı açısında swift daha iyi olabilir. Karar sizin. Ben swifti de seçeneklerime almıştım ama içine sığamayınca eledim.

Ben sizin incelemelerinizi okudum. Ayrıca teşekkür. Aveo gerçekten güzel tasarımı hoş, bakışları daha sert, fakat yol bilgisayarı olmaması hayal kırıklığı gibi bişey.. Çok önemli değil belki ama 5 yıldızlı güvenliğe yeni tasarıma hiç yakışmıyor. Ha birde henüz swiftin yanına gitmedim
    Eski kasasını çok incelemiştim (2008 yılnda) ve gidip 1,3 punto fun almıştım.

Geçen bir arkadaş beyaz lt için 30500e anlaşmıştı. 31 gibi rakamlara lt bulunabilir. LTde eksik pek bişey yok. Oldukça dolu bir araç. Ben LPG'ye geçeceğim için çok öenmsemedim yol bilgisayarını.

• Bende yeni aveo yu beğendim ama içi yokmu o içi... göstergeler berbat
  • 12. aya kadar her ikisininde 2012 si yok. Biraz bekleyecez. Hem belki; 1.2 tsi polo hesaplı bi şekilde ortaya çıkar. Çıkarmı çıkar.
  • aveo nun iç hacmi swifte göre daha geniş , arka koltukta yetişkin taşımayı falan düşünüyorsanız aveo daha mantıklı olur
  • tabii ki yeni aveo.aracı çok inceledim.çok iyi
  • quote:

12. aya kadar her ikisininde 2012 si yok. Biraz bekleyecez. Hem belki; 1.2 tsi polo hesaplı bi şekilde ortaya çıkar. Çıkarmı çıkar.

bir vw'nin hesaplı olması imkansız, onu unutun bence. araç seçimi içinde kalbinizden hangisi geçiyorsa onu alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

12. aya kadar her ikisininde 2012 si yok. Biraz bekleyecez. Hem belki; 1.2 tsi polo hesaplı bi şekilde ortaya çıkar. Çıkarmı çıkar.

bir vw'nin hesaplı olması imkansız, onu unutun bence. araç seçimi içinde kalbinizden hangisi geçiyorsa onu alın.

'' Polo blueMotion'' kesinlikle sınıfının en hesaplısı...
    isterseniz araştırın.
    Ben dizel düşünseydim direkt onu alıyordum.
    O yüzden 1.2 tsi benzinli polo çıkar belki dedim zati.

• quote:

Orijinalden alıntı: punk89

birisi kore diğeri japon. swift daha az benzin harcar. 28 bin lira fiyatlı olan aveo baz modeli. arka camlar manuel, dış aynalar manuel, 4 hoparlör, kapak jant falan.

suzuki swift daha mantıklı donanım olarak, bi de sorunsuzluğu var. ama yeni aveonun en üst modelini alırsanız o da olabilir ki o da 33 bin mi neydi

hala kore diyorsunuz ya helal olsun bir mal korede uretiliyor diye kore damgasini yapistiriyorsunuz kaldiki ustun kore teknolijisindende bihabersiniz
  • ben aveo alirdim, sebebi ise swiftteki bagaj hacmi, Bagaj isime yaramaz ama yariyacagi zamanda gelecektir, Insan en azindan biraz genis tutar
  • Crusie Controlden bahsetmiş arkadaş da, ben CC olmazsa o arabadan vazgeçerim...

CC siz babamın 6.3 yaktırdığı arabaya 5.2 yaktırıyorum ki, babam benden daha sakin kullanır aracı , "CC ile işim olmaz der genelde, ben ise neredeyse trafik olsa dahi gaz pedalını pek kullanmıorum , hep (+) (-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 24 Eylül 2011; 0:17:25 >
  • Bahsettiğin aracın yeni aveo olduğundan emin misin? Ne ara 20bin yapılmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mctin13

Ben aveo arac kiralamistim 200 km kdr kullandim 1.2 olmasina ragmen yinede fazla yakiyordu yol tutus frenler hic icime sinmedi araba daha 20000 km deydi arkada oturma alani genisti sinifina gore bagaja anca bir buyuk valiz sigiyor yani aveo gercekten kotu bir arac olar bende izlenim yaratti suziki daha iyi olabiliri ama aveo hic bakmayin. Suziki olabilir ama ben size huyundai modellerine ve dizel motorlara kesilikle bakmanizi tavsiye ederim... Az km yapmis ikinci el daha avantajli mantikli saygilar....

bu mesajı diğer konuya da yazdım, sende oraya aynısını yazmışsın zaten amacın belli karalama yapıyosun

bu arabayı test edip de beğenmeyen gördüğüm ilk kişi sensin.

yol tutuşu sınıfının en iyisi diyebilirim. frenler gayet başarılı. konfor güzel standar özellikler iyi güvenlik rekor puanla 5 yıldız

sen baska bi arabayı aveo diye test etmiş olmayasın ?

• quote:

Yanlis olmassam 2009 2008 bir aracti

o zaman benim kullanıp da memnun kalmadığım aveo 2008 2009 model aveoydu de lütfen insanları yanıltma.. burda yeni aveolardan bahsediyoruz

zaten eski aveo ile yeni avoe arasında dağlar kadar fark var, bu bariz.
  • mctin13 kusura bakma ama çok haksızsın. Eski kasa araçla yeni aveoyu eleştiriyorsun. İnsanları yanlış yönlendiriyorsun. Ne alaka onunla bu? Ben de o zaman clio 2 kullanmıştım. Şimdi son kasa almayın mı diyeyim? Kaldıki bu yeni aveo yenilenme veya makyaj değil. Daewoo satın alındıktan sonra sıfırdan chevrolet tarafından tasarlanan baştan aşağı yenilenen bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 24 Eylül 2011; 10:45:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

Orijinalden alıntı: punk89

birisi kore diğeri japon. swift daha az benzin harcar. 28 bin lira fiyatlı olan aveo baz modeli. arka camlar manuel, dış aynalar manuel, 4 hoparlör, kapak jant falan.

suzuki swift daha mantıklı donanım olarak, bi de sorunsuzluğu var. ama yeni aveonun en üst modelini alırsanız o da olabilir ki o da 33 bin mi neydi

hala kore diyorsunuz ya helal olsun bir mal korede uretiliyor diye kore damgasini yapistiriyorsunuz kaldiki ustun kore teknolijisindende bihabersiniz

japon teknolojisi varken kore de neymiş

• Koreyi küçük görüyorsunuz ama bizden kat be kat ileridir Kore. Bunu söyleyenlerin çoğu için zaten Kore bir kelimeden ibarettir. 2003 yılında kore ye gittiğim zaman bizde lcd-plazma televizyon yoktu onlarda da tüplü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Ben aveo arac kiralamistim 200 km kdr kullandim 1.2 olmasina ragmen yinede fazla yakiyordu yol tutus frenler hic icime sinmedi araba daha 20000 km deydi arkada oturma alani genisti sinifina gore bagaja anca bir buyuk valiz sigiyor yani aveo gercekten kotu bir arac olar bende izlenim yaratti suziki daha iyi olabiliri ama aveo hic bakmayin. Suziki olabilir ama ben size huyundai modellerine ve dizel motorlara kesilikle bakmanizi tavsiye ederim... Az km yapmis ikinci el daha avantajli mantikli saygilar....

bu mesajı diğer konuya da yazdım, sende oraya aynısını yazmışsın zaten amacın belli karalama yapıyosun

bu arabayı test edip de beğenmeyen gördüğüm ilk kişi sensin.

yol tutuşu sınıfının en iyisi diyebilirim. frenler gayet başarılı. konfor güzel standar özellikler iyi güvenlik rekor puanla 5 yıldız

sen baska bi arabayı aveo diye test etmiş olmayasın ?

yahu amma büyüttünüz şu chevy yi. yol tutuş sınıfının en iyisiymiş falan filan diğer arabaları denediniz mi? aveo yu limitlerinde mi kullandınız? yoksa araçla bi tur atıp yol tutuşunun iyi olduğuna karar verdiniz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.