Bildirim
yeniçarşım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yeniçarşım, gg ve sanalpazar gibi satıcıları alıcılar ile buluşturan bir yer, tek bir fark var yeniçarşımın, buradaki satıcılar satmış oldukları ürünlere fatura kesme zorunda, yani ikinci el makine yok ama paralel ithalat var, makineyi almadan önce bunu sorgulayın -
Güvenli bir site ama satıcıları bilemem ben sadece Gül Color dan aldım sorunsuz bir şekilde elime ulaştı tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: Norvexses
Güvenli bir site ama satıcıları bilemem ben sadece Gül Color dan aldım sorunsuz bir şekilde elime ulaştı tavsiye ederim
benm baktığım makinede gül color dan makinenin üretim yeri neresi -
quote:
Orijinalden alıntı: denizhoca
yeniçarşım, gg ve sanalpazar gibi satıcıları alıcılar ile buluşturan bir yer, tek bir fark var yeniçarşımın, buradaki satıcılar satmış oldukları ürünlere fatura kesme zorunda, yani ikinci el makine yok ama paralel ithalat var, makineyi almadan önce bunu sorgulayın
paralel ithalat nedir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: mcu38
quote:
Güvenli bir site ama satıcıları bilemem ben sadece Gül Color dan aldım sorunsuz bir şekilde elime ulaştı tavsiye ederim
benm baktığım makinede gül color dan makinenin üretim yeri neresi
Hangi makine olmadığım için bilmiyorum Üye olup direk satıcıyla iletişim sorarak herşeyi hakkında detaylıca bilgi sahibi olursunuz ben öyle yapmıştım. Cevapları hemen veriyorlar
-
quote:
quote:
quote:
Hangi makine olmadığım için bilmiyorum Üye olup direk satıcıyla iletişim sorarak herşeyi hakkında detaylıca bilgi sahibi olursunuz ben öyle yapmıştım. Cevapları hemen veriyorlar
sizin makinenizi sormuştum :)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
sizin makinenizi sormuştum :)
Benim makinem japonya üretimli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norvexses -- 5 Kasım 2012; 22:36:18 >
-
teşekkürler hocam biraz daha araştrma yaptıktan sonra gül colordan alırım bende muhtemelen -
Bahsi geçen dükkan genel itibariyle piyasadan 3-5 yüksek fiyat verir, spot almak daha mantıklı bana sorarsanız...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X