Yenicarsimda "Kapalı çarşı altın" firmasından 4 şubatta verdiğim siparişler halen gönderilmedi. 4 Şubat Cuma günü satın alıpta kargosu gönderilen var mı? Dün mesaj atmışlar haftasonu güvenlik nedeniyle kargo gönderilmediğinden bugün gönderileceğini belirtmişler (Yani pazartesi günü). Bugün salı ama halen yenicarsimda verilmemiş görünüyor ve bağlı bulunduğum MNG kargoyu aradım. Onlar da adıma bir kargo göremediler.
aynen saat 13:40 civarında vermiştim siparişi senin durumunda bekliyorum
Bugün 2 mesaj attım. Cevap gelmedi. Herhalde dün kargoya veremediler. Mecburen yarını bekleyeceğiz gibime geliyor :/
altın düşüyor adamlar 1 gün göndermese karda bence, ne amaçla gecikme oluyor belirsiz çok talep oldu yetiştiremedi mi naptı uyuzlar. Bu hafta gelsin de sağ salim
Piyasaya göre 10 TL yüksek satıyorlar zaten. 3 TL kargoya gitse gr başı 7 TL karları var...
cuma sipariş vermiştim,şimdi mng'yi aradım e-bilgi iletişim isimli bir yerden adıma kargo görünüyor.Birçok yerden kargo beklediğim için yeniçarşım siparişleri olup olmadığına emin değilim.Daha önce altın alanlarda gönderici kimdi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: gbriel
Piyasaya göre 10 TL yüksek satıyorlar zaten. 3 TL kargoya gitse gr başı 7 TL karları var...
%7 yeniçarşım'a komisyon ödüyorlar kar yaptıkları söylenemez.
karı olmasa niye satsın, 4 tane aldım 1 kargoda gönderse kar misal her türlü karı vardır, zaten kuyumcudur alış satıştan zaten karı vardır, ürün başına 5 lira karı yoksa niye yapsın bu işi uğrşassın neyse kar mar olayı değil kargodan haber verin
quote:
Orijinalden alıntı: akanthus
quote:
o kadar komisyon oranı varsa sanalpazar varken niye oradan satış yapıyorlar bence sanalpazar'dan daha düşük komisyon vardır diye düşünüyorum.
Düzeltiyorum,Kar yaptıkları söylenemez değilde fazla kar yaptıkları söylenemez demek daha doğru olur herhalde
daha önce kargo alanlar gönderici firmanın kim olduğunu söyleyebilirmi.
quote:
Orijinalden alıntı: marine-gear
quote:
quote:
o kadar komisyon oranı varsa sanalpazar varken niye oradan satış yapıyorlar bence sanalpazar'dan daha düşük komisyon vardır diye düşünüyorum.
Sitede altın için %7 olduğunu belirtmişler ama yeni olduklarından firmalara özel düşük komisyonlu kampanyalarda yapmış olabilirler.
kargoya verildi yazıyor şimdi ancak takip kodları yanlış kontrol edin bakalım
edit yapılamıyor, adres bilgileri düzeldi. Dün kargoya verilmiş altınlar.
quote:
Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar
kargoya verildi yazıyor şimdi ancak takip kodları yanlış kontrol edin bakalım
takip kodunu mng'nin sitesinde kontrol ederken ambar tesellüm olarak arattır.Fatura olarak giriyorsun büyük ihtimalle.
bende hala kargoya verildi yazmıyor
Cuma alan herkesin kargoları verildi olarak güncellendi mi? Benim durumumda olan kimse var mı?
Benimde şu an güncellendi. Ama daha yeni vermişler. Yarına kaldı Ambar tesellüm olarak aratabilirsiniz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: chuck_bartowski
Çeyrek altın alınırmı bu siteden?
Hediye çeki kullanacaksan alınır.
Evet hediye çekiyle almayı düşünüyorum, gerçi 1 gr aldım daha kargoya bile vermemiş satıcı. Cuma günü aldım kargoya bile verilmedi, başka satıcıda varsa alırım artık. Trendyol bile daha hızlı kargo yapıyor.
3 siparişi tek kargoda gönderiyorlar. 1 siparişte 2 gr, diğerlerinde 1'er gr almıştım umarım 4 gr eksiksiz gelir...
Kargo MNG nin İstanbul / Hasanpaşa şubesinde. Firma adı "kapalı çarşı altın" ama sanırım yerleri Kadıköy'de
Diğer üyelerinde kargosunun gelmemiş olması rahatlattı biraz, acaba sorunmu oldu diyodum. Kargo gelince puan verirken gecikmeyide göz önünde bulundursakmı?
çok talep olmuştur bence ondan böyle diye düşünüyorum. Dün verdiği için kargoyu gene de insanlık bende kalsın
quote:
Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar
çok talep olmuştur bence ondan böyle diye düşünüyorum. Dün verdiği için kargoyu gene de insanlık bende kalsın
Dün verilecektir denen kargolar bugün verildi. Bugün kargonun gelmesini fln beklemeyin bence.