Şimdi Ara

yenicarsim.com şehir fırsatı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
2
Favori
4.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

çok talep olmuştur bence ondan böyle diye düşünüyorum. Dün verdiği için kargoyu gene de insanlık bende kalsın

Dün verilecektir denen kargolar bugün verildi. Bugün kargonun gelmesini fln beklemeyin bence.

06.02.2012 çıkış tarihi diyor dün vermiş ankaraya bugün gelmiş
  • OK o zaman. Benim cuma siparişim bugün çıktığı için bu şekilde yorumlamıştım
  • benimkiler geldi minicik bişi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: akanthus

cuma sipariş vermiştim,şimdi mng'yi aradım e-bilgi iletişim isimli bir yerden adıma kargo görünüyor.Birçok yerden kargo beklediğim için yeniçarşım siparişleri olup olmadığına emin değilim.Daha önce altın alanlarda gönderici kimdi acaba?

Evet firma o. Gelen faturalarda da aynı firma ismi yazıyor.

Ayrıca 07/02/2012 14:19 tarih ve saatinde kargoların tek parça halinde göndereceğini söyleyip teşekkür etmiş. O saatlerde cevap vermediyse bilginiz olsun diye yazdım.
    Bugün kargoya verecekti ama takip no yok. Mesaj atıp sorayım en iyisi.
    9x 1gr. ve yarım altın aldım. Az değil.
  • Bugün diğer siparişlerimide teslim aldım. (9 x 1 gr. + Yarım Altın)
    9 x 1 gr. altının bana maliyeti 603 TL
    Satış sonrası elime geçen 855 TL

Sorun yaşamadım. Saat 13:00'dan sonra işlem onaylandığı için ertesi gün kargoya teslim etti. Bugünde teslim aldım. (İstanbul içi)
    Taş attıkta kolumuz mu yoruldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Bugün diğer siparişlerimide teslim aldım. (9 x 1 gr. + Yarım Altın)

Sorun yaşamadım. Saat 13:00'dan sonra işlem onaylandığı için ertesi gün kargoya teslim etti. Bugünde teslim aldım. (İstanbul içi)

5 lira çek ücreti hesaplamadığınıza göre puan ile almışsınız çekleri.

Benimde siparişler sorunsuz bir şekilde geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akanthus

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Bugün diğer siparişlerimide teslim aldım. (9 x 1 gr. + Yarım Altın)

5 lira çek ücreti hesaplamadığınıza göre puan ile almışsınız çekleri.

Benimde siparişler sorunsuz bir şekilde geldi.

Puan ile almadım ama hesaba katmadım.
    Çek tutarını düştüğümüzde 2 alışverişte nereden baksanız 2 çeyrek kadar kar etmişim.

• Gittigidiyor' da olduğu gibi takip edemiyormuyuz kargomuz nerde diye? Oturdum 2 gündür işi gücü bıraktım kargo bekliyorum. Trendyol' da bile 2 günde geliyor kargo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuck_bartowski

Gittigidiyor' da olduğu gibi takip edemiyormuyuz kargomuz nerde diye? Oturdum 2 gündür işi gücü bıraktım kargo bekliyorum. Trendyol' da bile 2 günde geliyor kargo.

Siparişlerim bölümünde satıcı kargo takip bilgilerini girdiyse takip edersin. Girmediyse mesaj atıp isteyebilirsin.
    Site sadece aracı. Geri kalan tüm işlemler ile satıcılar ilgileniyor.
  • Gönderen, gönderim saati ve barkod no var. Kargo numarası vb. bilgi yok. Neyse kargo şirketine telefon açtım geleceği söylendi. Bu kişiye gönderilme olayı kötü olmuş, evden birisi alsa daha iyi olur. İşim var dışarı çıkamıyorum.
  • arkadaşlar %5 doğum günü indirimi bir de hürriyet aile indirimi var bunları değerlendirebileceğimiz birşey var mı acaba? yine altına baktım 101 liraya geliyor indirimle 10 taksit? uygun birşey görürseniz paylaşalım.
  • quote:

arkadaşlar %5 doğum günü indirimi bir de hürriyet aile indirimi var bunları değerlendirebileceğimiz birşey var mı acaba? yine altına baktım 101 liraya geliyor indirimle 10 taksit? uygun birşey görürseniz paylaşalım.

Bu indirimleri nereden görebiliyoruz, doğum günü tarihinimi değiştiriyim. Hürriyet aile indirimi nedir? Bende dün araştırıyodum başka ne alınabilir diye, mesela ana sayfada 75' e düşen pop corn makinesi var, benim ilgimi çekmedi ama mutlaka alıcısı vardır.

• quote:

quote:

arkadaşlar %5 doğum günü indirimi bir de hürriyet aile indirimi var bunları değerlendirebileceğimiz birşey var mı acaba? yine altına baktım 101 liraya geliyor indirimle 10 taksit? uygun birşey görürseniz paylaşalım.

Bu indirimleri nereden görebiliyoruz, doğum günü tarihinimi değiştiriyim. Hürriyet aile indirimi nedir? Bende dün araştırıyodum başka ne alınabilir diye, mesela ana sayfada 75' e düşen pop corn makinesi var, benim ilgimi çekmedi ama mutlaka alıcısı vardır.

hürriyet aile anketi vardı doldurana yüzde 5 indirim vardı sıcak fırsatlarda konu açılmıştı, indirimleri satın alma ekranında hediye çeki diye birşey var orada kullanmak istediğini seç diyor.

• quote:

quote:

quote:

hürriyet aile anketi vardı doldurana yüzde 5 indirim vardı sıcak fırsatlarda konu açılmıştı, indirimleri satın alma ekranında hediye çeki diye birşey var orada kullanmak istediğini seç diyor.

Evet onu hatırladım bende dolduruyordum ama sonradan 75 tl lik çekle kullanılmıyor denildi, vazgeçtim bende. Doğumgünü çeki o çekle kullanılıyormu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet onu hatırladım bende dolduruyordum ama sonradan 75 tl lik çekle kullanılmıyor denildi, vazgeçtim bende. Doğumgünü çeki o çekle kullanılıyormu?

birleşmez

• quote:

Bende de %5 indirim vardı yarım altın aldım. İhtiyaçtan aldım zaten. Gelecek ay akraba düğünü falan olunca iyi oldu. Kuyumcularda vade farkı %25'e kadar ulaşıyor. %5 ile 18 TL indi, vade farkı 26 TL verdim. (Maximum'a 9 Taksit)
    Kuyumcudan alsaydım bu vade farkıyla 400 TL'yi bulurdu.
  • Pişman oldum Çin' den sipariş etseydim şimdiye gelmişti. Hayatımda yaptığım en yavaş alışveriş oldu.
  • yav ne alıyo bu millet çekleri 25 TL den satın alan bile var.25 TL ye aldığı halde bile kar edebiliyosa ne alıyolar acaba.Bulun da biz de alak
  • arkadaşlar yeniçarşımdan alışveriş yapıp da limit sıkıntısı çeken var mı?.Geçen gün 5x67 den 5 tane altın aldım.Borcum 335 TL.Karta borcun ve limitin fazlasını yatırdım ki daha fazla alışveriş yapabileyim.Limit sapıttı.Bekleyen işlemlere attı 335 TL yi ama benden parasını da aldı.200 liralık bi limit bıraktı geri.Bugün yine 3 tane daha aldım.Bu sefer bekleyen işlemlerde borç 600 lere ulaştı limit de - lere düştü.Normalde limit - ye düşmez ama kart kafayı yedi.Yeniçarşım bozuk mudur nedir.İlkte parayı alıyo sonra bekleyen işlemlerde tekrar borç gösteriyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

arkadaşlar yeniçarşımdan alışveriş yapıp da limit sıkıntısı çeken var mı?.Geçen gün 5x67 den 5 tane altın aldım.Borcum 335 TL.Karta borcun ve limitin fazlasını yatırdım ki daha fazla alışveriş yapabileyim.Limit sapıttı.Bekleyen işlemlere attı 335 TL yi ama benden parasını da aldı.200 liralık bi limit bıraktı geri.Bugün yine 3 tane daha aldım.Bu sefer bekleyen işlemlerde borç 600 lere ulaştı limit de - lere düştü.Normalde limit - ye düşmez ama kart kafayı yedi.Yeniçarşım bozuk mudur nedir.İlkte parayı alıyo sonra bekleyen işlemlerde tekrar borç gösteriyo.

Hangi kartı kullandınız. Bende bonus sanal ile sipariş verdim kart işlemlerine henüz bakmadım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.