Şimdi Ara

yeniden drop hack?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugunku oyunumda internet baglantın olmasına ragmen dc yedim.dc yemeden önce karşı ormancı top lanedeydi oraya gidiyordum bi baktım dc. Ardından bi süre sonra oyun geldi kuleyi almıslar ilk kule. Hep böyle gitgeller oldu oyunda ama baglantım oldugundan eminin o sırada nete giriyorum filan kesin var netim. Yani drop hackten şüphelendim yine mi geldi acaba?
    Bu aralar böyle biseyle karşılaşan başka birileri de var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kim senle neden uğraşsın 20 lp için. yayıncılara yapıyolar onu
  • martı jonathan liv. M kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan yenisin bundan 1-2 yıl önce drop hack ile free elo kasanlar vardı sonra açık fixlendi. Bilmeden yazma bari @martı jonathan liv.

• şu an drop hack atmak imkansız diyorlardı ip sistemini vs göremiyorlarmıymış farklılaşmış mı neymiş bazen banada oluyor o dediğin modemi resetleyip tekrar giriyorum oyuna
  • Drop hack olayında herkes düşüyordu sen yemisin galiba? Demekki bağlantında anlik kopma olmuş

• Emin ol şu an drop tarzı bi işlemi yapacak adamın lolde işi olmaz . Eskisini 7 yaşında çocuk bile yapardı. Şu an durumlar :)):..

• bana da oldu bugün. Karşıdaki nasusu lvl1 de kesince dc yedim, sonrasında ne zaman kule altında dive atmaya kalksam dc yiyordu oyun, bu sırada nasus 1-2 saniyeliğine afk oluyordu tabi, sonra düştüm birkaç kere, ping 9259 gibi birşeydi, internet sıkıntısız bakıyorum paket kaydı vb yok ipconfigden, herşey mükemmel. Sonra girdim oyuna shaco report tryndamere for rage quit yazdı. Bizden de hiçkimse söylemedi düşüp durduğumu o an anladım zaten %100 drop yiyorum diye. Yeniden bulmuşlar bir yolunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

bana da oldu bugün. Karşıdaki nasusu lvl1 de kesince dc yedim, sonrasında ne zaman kule altında dive atmaya kalksam dc yiyordu oyun, bu sırada nasus 1-2 saniyeliğine afk oluyordu tabi, sonra düştüm birkaç kere, ping 9259 gibi birşeydi, internet sıkıntısız bakıyorum paket kaydı vb yok ipconfigden, herşey mükemmel. Sonra girdim oyuna shaco report tryndamere for rage quit yazdı. Bizden de hiçkimse söylemedi düşüp durduğumu o an anladım zaten %100 drop yiyorum diye. Yeniden bulmuşlar bir yolunu.

Nerdeyse aynı olayı yaşadım dün.

İnternet bağlantım mükemmelken aynı oyunda 3 dc yedim.

Bağlantım Superonline, seninkide Superonline ise belki sorun burdadır. Değilse drop başladıysa düzelene kadar derecelinin yanına yaklaşmam.

• Cassiopeia mid oynuyordum.Karsimdaki Zed den fb aldim 2 seviyede.Sonra ne zaman agresiflesmeye basladigim zamanda yeniden baglaniliyor yaziyordu (internet mukemmeldi)ve bu ayni oyun icerisinde 20 kere oldu.Bedava dereceli oyun vermis oldum.Ya TTnet sıkıntılı ya da drop hack yeniden yapilmaya baslandi.

• Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Benimde hikaye böyle. Oyuna girdigimiz gibi karşı takımın ormancısı fuck u leesin yazdı bizim takımdan tristana da her düştügümde acıklamama ragmen 9x leesin report filan yazdı.bu arada superonline dan mı kaynaklı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

bana da oldu bugün. Karşıdaki nasusu lvl1 de kesince dc yedim, sonrasında ne zaman kule altında dive atmaya kalksam dc yiyordu oyun, bu sırada nasus 1-2 saniyeliğine afk oluyordu tabi, sonra düştüm birkaç kere, ping 9259 gibi birşeydi, internet sıkıntısız bakıyorum paket kaydı vb yok ipconfigden, herşey mükemmel. Sonra girdim oyuna shaco report tryndamere for rage quit yazdı. Bizden de hiçkimse söylemedi düşüp durduğumu o an anladım zaten %100 drop yiyorum diye. Yeniden bulmuşlar bir yolunu.

Çok sık oluyo.Bi tanesi bizim takıma geldi açık açık geri düşersek ping Atarız dedi

• 5 dakika önce oldu gene.

4vs5 olmamıza rağmen yendiğimiz bir maçta tam bitirmek üzereyken ben +1 kişi düştük oyundan. Aldık sonunda ama drop hack olduğuna artık nerdeyse eminim.

Belki yeni istemcide bir açık vardır ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.