zamanında oynuyorduk hep birlikte baya kalabalık olmuştuk ben en son 10 olmuştum galiba sonra bıraktım benden sonra dogan japon sercan falan devam etti ama onlarda bıraktı kısa bir süre sonra. bilmiyorum insanın sinirlerini zorlayan bir oyun bkz . rpg ile 3 adamınız 75 - 60 - 72 damage yer siz 23 vurursunuz
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
zamanında oynuyorduk hep birlikte baya kalabalık olmuştuk ben en son 10 olmuştum galiba sonra bıraktım benden sonra dogan japon sercan falan devam etti ama onlarda bıraktı kısa bir süre sonra. bilmiyorum insanın sinirlerini zorlayan bir oyun bkz . rpg ile 3 adamınız 75 - 60 - 72 damage yer siz 23 vurursunuz
Rpg olayını çözemedim üstad öbür konuda da var?
quote:
Orjinalden alıntı: TheDarkDefender
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
Rpg olayını çözemedim üstad öbür konuda da var?
Rpg silah. baya iyi bir silah
Bende oynardım rpg doluydu inventorim levelimi hatırlamıyorum ama iyiydi bayağı ismi hatırlarsam iyi olacak yoksa baştan oynıyıcaz yüklüyorum şimdi tekrar kaç levelsin kapışırız
quote:
Orjinalden alıntı: LaFleur.
Bende oynardım rpg doluydu inventorim levelimi hatırlamıyorum ama iyiydi bayağı ismi hatırlarsam iyi olacak yoksa baştan oynıyıcaz yüklüyorum şimdi tekrar kaç levelsin kapışırız
Bende daha yeni yükledim yav.1 level xD
yaw ben oyunu anlamadım amaç falan ney..Kısaca biri anlatsın ya
Yüklemeyi bitiren yazsın gavurlar bayıyo adamı.
Ortam olursa gelirim en son 20 levelmiydım 15 mıydım neydım kaldı oyle