Şimdi Ara

Yeniden GUNROX [Süper oyun] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
9.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkıntıdan patlıyorum bi deneyim bakalım.
  • Gelenler msni eklesin lütfen...
  • arkadaşlar oyunu indirdim kurdum oyun açılınca ekran simsiyah sesler geliyor ama hiçbişi gözükmüyor neden olaßilir ?
  • Şuan aktif olarak kaç kişi oynuyor oyunu?
  • Hohoho ben kurufasulye tekrar başlamışsınızda bidaha bırakmışsınız Bende yükliyim bare zaman geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelberTh

Hohoho ben kurufasulye tekrar başlamışsınızda bidaha bırakmışsınız Bende yükliyim bare zaman geçer.

Yukarıı Hiç oynayan kalmadımı bir kaç Türk gördüm ama hiçbiri oyun atmadı.
  • İndiriyorum.
  • Hadi yav eskiler nerdesiniz bu arada eskiden birbirimizi kasardık normalde ne kadar zormuş level kasmak bunu farkettim
  • bende merak ettim bu oyunu indiriyorum şu anda
  • ya oyunu tutorial inden pek birşey anlamadım nasıl oynanır bu oyun amaç nedir biri açıklayabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 21 Ekim 2009; 1:37:45 >
  • Herkezin 3 adamı var level atlıyorsun level atladıkça stats geliyor her adamına 5er tane istediğin adamın istediğin özelliğini yükseltiyorsun mesela sniper yada assault rifle,grenade herbirini bir silahta yükseltmek daha mantıklı oyunun amacı ise basit karşı tarafın 3 adamını öldürmeye çalışıyorsun silahları yerdeki kutulardan yada öldürdüğün adamlardan alabilirsin.4. yada 5. levelde 2v2 3v3 4v4 yapabiliyorsun asıl oralar zevkli sohbet olursada tadından yenmiyor strateji oyunu 3v3 oyunun 1 bucuk saati bulduğu oluyor.Önemli nokta ise her bir karakterin her elde 12 hareket yapma hakkı var mesela tabanca 2 hareket götürüyo aksu diye bir taramalı silah var bir atışı 4 hareket götürüyo bomba 7 adamının her adımı 1 hareket sayılıyor.Bunları hesaplayarak hareket etmen lazım el bitince rakibin önünde açıkta kalmak istemessin Vurucan sonra sakin biryere kaçıcan oynadıkça kaparsın oyunu basit oyun zaten.Anlamadığınız birşey olursa başlık altından sorabilirsiniz biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: kelberTh

Herkezin 3 adamı var level atlıyorsun level atladıkça stats geliyor her adamına 5er tane istediğin adamın istediğin özelliğini yükseltiyorsun mesela sniper yada assault rifle,grenade herbirini bir silahta yükseltmek daha mantıklı oyunun amacı ise basit karşı tarafın 3 adamını öldürmeye çalışıyorsun silahları yerdeki kutulardan yada öldürdüğün adamlardan alabilirsin.4. yada 5. levelde 2v2 3v3 4v4 yapabiliyorsun asıl oralar zevkli sohbet olursada tadından yenmiyor strateji oyunu 3v3 oyunun 1 bucuk saati bulduğu oluyor.Önemli nokta ise her bir karakterin her elde 12 hareket yapma hakkı var mesela tabanca 2 hareket götürüyo aksu diye bir taramalı silah var bir atışı 4 hareket götürüyo bomba 7 adamının her adımı 1 hareket sayılıyor.Bunları hesaplayarak hareket etmen lazım el bitince rakibin önünde açıkta kalmak istemessin Vurucan sonra sakin biryere kaçıcan oynadıkça kaparsın oyunu basit oyun zaten.Anlamadığınız birşey olursa başlık altından sorabilirsiniz biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir inşallah.

teşekkürler anladığım kadarıyla eski worms un insanlısı gibi bişi

• başlayacam allah izin ederse
  • bende geri dönüyom 0 dan başlıcam 24 lvl var iteyen pm atsın
  • Hadi beyler yeniden toplanalım !!... Nick DH-Falcon
  • bnde indiryorumbakalım nasıl bir oyunmus hic oynamadım bunu
  • güzelmiş hoşmuş nickim entresan1 deli gibi oynuyom 2 lvyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DgnByz

ve Gunrox biter...

Evet bitmiş gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.