ya beyler omelge'den brezilyalı bi kız msnine ekledi sulanıyor düpedüz. iki de bir "kız arkadaşın var mı?" diye sorup duruyor. başımdan nasıl savabilirim?
Yav niye yalan atıyorsun?Besbelli hoşuna gidiyor bu
MSN'ime Brezilyalı Fernanda,İsveçli -Janiceydi galiba adı-,İngiliz Hayley ve Fransız Sarah eklendi,tamam.
Norveçli biriyle tanıştım msn aldım ,ingilizcesi oldukça kötü,ülkesiyle ilgili bi kaç şey sordum cevapladı ama bana kız fake gibi geldi msn den resim gönderdi sizin yorumlarınız nedir keklendimmi?
Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: hi You: çekirgeyi salıverdim You: çekirgeyi salıverdim You: çayıra çayıra Your conversational partner has disconnected.
quote:
Orjinalden alıntı: Feel Me
quote:
Orjinalden alıntı: emredici
ya beyler omelge'den brezilyalı bi kız msnine ekledi sulanıyor düpedüz. iki de bir "kız arkadaşın var mı?" diye sorup duruyor. başımdan nasıl savabilirim?
MSN'ime Brezilyalı Fernanda,İsveçli -Janiceydi galiba adı-,İngiliz Hayley ve Fransız Sarah eklendi,tamam.
Fernanda
quote:
Orjinalden alıntı: Feel Me
quote:
Orjinalden alıntı: emredici
ya yok abi. arkadaşça yaklaşsa anlayacağım da hem ingilizcemiz gelişir. en son "you is beutiful" (gramer sıfır ) dedi sonra bir şeyler daha söyledi sildim engelledim.
Alman, İsveç ve Fillandıyalı 3 tane güzel kız arkadaş edindim.
You: merhaba Stranger: oha lan insan bi hi der hayvan You: :D You: dhden mi? Stranger: evet :D
You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: Hi You: hi You: so whats up Stranger: asl? You: i am from diyarbakır , i am professional driver Your conversational partner has disconnected.
Türk olduğumu belirtince çoğu konuşmayı terk ediyor, gülsem mi ağlsam mı karar veremdin.
Aynen ya bende Türk olduğumu söyleyince çıkıyorlar konuşmadan..
quote:
Orjinalden alıntı: oeste
Norveçli biriyle tanıştım msn aldım ,ingilizcesi oldukça kötü,ülkesiyle ilgili bi kaç şey sordum cevapladı ama bana kız fake gibi geldi msn den resim gönderdi sizin yorumlarınız nedir keklendimmi?
klasik fake birinin yollayacağı foto. iddiasını desteklemek için de fotoda norveçli olduğuna dair bi işaret olur burda da bkz bikini
You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: Hi You: hi Stranger: Türkmüsün You: no You: you ? Stranger: No You: nereye el atsak kurutuyoruz lan Stranger: sorma ya Your conversational partner has disconnected.
quote:
Orjinalden alıntı: pew
You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: Hi You: hi Stranger: Türkmüsün You: no You: you ? Stranger: No You: nereye el atsak kurutuyoruz lan Stranger: sorma ya Your conversational partner has disconnected.
quote:
Orjinalden alıntı: Çağdaş
Türk olduğumu belirtince çoğu konuşmayı terk ediyor, gülsem mi ağlsam mı karar veremdin.
Maalesef.
Fakat "Türküz değil mi?" yazdığımda terk eden kişi kadar, konuşmaya "selam" diye giren ve gayet seviyeli muhabbet edilebilen Türkler de var. Onlar sağolsun, diğerlerinin de bu olayları aşmaları için zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
kos koca sıteyı 2 gunde kuruttunuz yav
Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: kesin türksündür o yüzden s.a. Stranger: kardeşim You: :D You: bu kadar olur yaw :D Stranger: a.s You: dh den misin yoksa? Stranger: evet You: dh kurutmuş bu siteyi :D You: bak konuya mesaj atıyom dhye gir bak :D Stranger is typing...
Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: DH or Ekşi ? Stranger: piişt You: :D :D :D Stranger: yuh Stranger: :DD Stranger: ulan 2 kşiden biri Stranger: türk Stranger: intihar edicem You: :D farkımız olsun You: :D:D:D Stranger: neyse ben ekşiden guru bana btün kişisel bilgilerine Stranger: ver bakem You: ben DH denim :D Stranger: dh yı açalım m Stranger: ı You: Donanım haber You: zaten buranın yarsı DH yarısı Ekşi You: :D Stranger: nneyse faketmezprofilimle ilgili bi problem Stranger: varmış Stranger: sen ver bana Stranger: kişsel bilgilarini :D You: hocam şimdi ne yapacan benim kişisel bilgimi adı üstünde kişisel :D Stranger: ulan ağlıcam nerdeyse elimi sallasam türk Stranger: lan dananım haber mi açtı yoksa burayı You: :D neyse hadi bi daha dene belki yabancı çıkar You: hadi grşrz :D Stranger: hd by
quote:
Orjinalden alıntı: GöKHaN_TR
Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: DH or Ekşi ? Stranger: piişt You: :D :D :D Stranger: yuh Stranger: :DD Stranger: ulan 2 kşiden biri Stranger: türk Stranger: intihar edicem You: :D farkımız olsun You: :D:D:D Stranger: neyse ben ekşiden guru bana btün kişisel bilgilerine Stranger: ver bakem You: ben DH denim :D Stranger: dh yı açalım m Stranger: ı You: Donanım haber You: zaten buranın yarsı DH yarısı Ekşi You: :D Stranger: nneyse faketmezprofilimle ilgili bi problem Stranger: varmış Stranger: sen ver bana Stranger: kişsel bilgilarini :D You: hocam şimdi ne yapacan benim kişisel bilgimi adı üstünde kişisel :D Stranger: ulan ağlıcam nerdeyse elimi sallasam türk Stranger: lan dananım haber mi açtı yoksa burayı You: :D neyse hadi bi daha dene belki yabancı çıkar You: hadi grşrz :D Stranger: hd by
Seninle konuştuk galiba bende ilk bu soruyu sorarım