AH bianca ah keşke türk olduğumuzu duyunca kaçmasanızda salak gibi yunan taklidi yapmasak ne güzel kız ya ağlıcam şimdi
Stranger: Hey You: hey in there Stranger: How are you?:) You: fine u? Stranger: same as you You: what's ur name Stranger: Bianca Stranger: and yours? You: alexandre Stranger: Nice name :D You: you to You: where are u from bianca? Stranger: im from holland Stranger: and you? You: greece Stranger: Cool :D Stranger: i love greece :D You: :d ilove netherland :D Stranger: Why?:D You: coz i 've got much friend in holland in this web site :D Stranger: hahaha xD Stranger: okay :D You: which city bianca? Stranger: a city in the neighborhood of Rotterdam :) You: hmm rotterdam i know amsterdam Stranger: Well Amsterdam is much better :D You: do you use drug? Stranger: No :) Stranger: i dont need drug to feel good Stranger: and you? You: it's free in holland? Stranger: YepxD You: yuck :D You: AGE? Stranger: Almost 16 :| Stranger: and you?:D You: 17 You: how is the holland girl are they beatiful ? :D Stranger: Well im not :'D Stranger: But a lot girls are blonde :') You: i m sure you must a beatiful :D but you are very modest :D Stranger: Maybe :'D You: which college? Stranger: Well im in high school but next year is finnaly my lost year Stranger: and you?;) You: im too Stranger: :D Stranger: what will you study if you done with it?:) You: math biologic tecnical etc.. Stranger: oke :) You: bianca what's ur name's meaning? Stranger: Well i dunno :D in itilay means it 'white' or something :) You: oww cool :D Stranger: Not really :'D You: :D Stranger: How do you think about people in holland?:D You: hmm they are very beuty and benevolent and they like grek boys :D Stranger: Well yeah :D You: how do you think about greks? :D Stranger: quite hospitable and kind men and i love the brown eyes :D You: :D but my eye's green :s You: can u get photo for me? Stranger: Well its diffrent so i like that :D You: :D You: im not different a lot people in greece 've green eyes Stranger: Well i didnt know that :D Stranger: i've very blue eyes :| You: oww cool i most like blue eyes :D Stranger: i think its very hollands :"D You: is holland cold? Stranger: Yeah :| You: greece is very hot You: but holland's girl are too hot :D Stranger: But this one not :D You: :s You: :D Stranger: Have you msn?:D Stranger: you seems nice so :D Stranger: and not prevers :D You: i:D i'nt use msn but can u get your msn i will creat msn account :d Stranger: Oke :D Stranger: msn edit musallat olmayın You: thank u bianca :D You: can u get photo for me please :D Stranger: Yeah xD Stranger:http://nl.tinypic.com/usermedia.php?uo=ax4tOsxuOiTjZ8OULT9SlQ%3D%3D You: cool :d You: ow s..t You: :d Stranger: Uh what?:o You: u must be best beatiful holland girl :D(i'm serius) You: you must be pampered because you are very beatiful girl bianca You: hey bianca heer? Stranger: Well the guys here dont think im beautiful You: haha are u kidding? Stranger: No im not actually You: if you come to greece you will be bored compliment :D Stranger: Well i go to spain this year D: Stranger: We went almost every summer to greece :| Stranger: :D* You: :d i went go to the turkey last summer i think you must go to the turkey :d You: because i will go to the turkey this summer :D You: maybe we will meet ha? Stranger: But i go to spain this summer XD You: maybe i will go to spain :D (but unfortunetly not) Stranger: hahah xD Stranger: i wanna stay in contact with you :D You: im too Stranger: Do you have myspace or someting else? You: :s not but have u got you can give Stranger: What do you have then?XD You: maybe icreate one account and maybe i contact with you :D Stranger: well i hope so :D You: bianca imust go out but belive me i will find again i promise You: :D Stranger: well i dont think so :o You: D: You: :d Stranger: To much people here D: You: :D You: a lot of holland's people in this web site why? do u know? Stranger: Well i dont know i think its not much Stranger: i talk to 4 people from holland Stranger: your the first greek You: yes im first :D Stranger: hahah xD You: Bianca bye bye see you later again i must go out if imusnt go out i will chat with you 6-7 hours :D Stranger: D: You: dont you want say bye? :D Stranger: No because i know i never see you again D: You: :D we are going to meet again im sure :D because u are very good and pretty girl Stranger: Argh why you dont have msn?D: Stranger: Well if you say so :') You: because msn isnt common in greece Stranger: yahoo then?XD You: only icq :D and belive me i 've got msn i did tell 2 hours ago Stranger: So add me then XD You: i will create mn and i will add you :D Stranger: Okeeee i hope :D You: my msn will be :alexandreOnly4bianca.windowslive.com :D You: ok? :D Stranger: Okeee :D You: bye bye Stranger: Bye :) You: bye ): i m sad because we leave now (but not infinity) :D You: again bye Stranger: Bye :D You: mucx :d Stranger: mucx what?xD You: kiss :D (your cheek :D) Stranger: Kiss back :D
kıza bak zorla msnini ver bana diyo aşık olmuş kız sana
OMEGLE'ye noldu ya düne kadar açılıyordu bende,şimdi açılmıyor.Sizde de böyle mi?
Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: hayvan Stranger: buyur You: nerdesin seni vurmaya çalışıom Stranger: beni mi kütahya ya gel You: ok akşama gelririm artık You: varmı arkadaşın onlarıda vuralım You: senin için gelmeyim yani Stranger: tmm gel epey kalabalığız hepimizi vurursunuz You: oh iyi akşam ziyafet var desene Stranger: aynen You: geyik dinz demi Stranger: biz de birileri bizi vursa diye bakıyorduk You: geyikmisiniz ? Stranger: yok ben ayı iki tane fil arkadaş war Stranger: bir tane de dinazor war You: filin eti güzel olmuoyr You: ayıların iyi olur You: kürkünü alırım You: pisletme bu gn gelicem You: dh ekşi ? Stranger: tmm Stranger: gel pisletmem Stranger: neyle vuracaksın ? You: awp You: :D Stranger: kafadan at ama canım acımasın ? olur mu : ) You: hs alıcam zaten You: gözünün içinden You: sorun olmaz Stranger: aynen temiz olur öyle dinazoru da çağırayım mı ? You: ona bazuka Stranger: ama o biraz vahşi dikkat edin Stranger: zarar görmeyin You: heli kopterle gelicem Stranger: tamam Stranger: heli kopter ile gel You: olmassa You: bombalarım orayı You: atom bomb falan atarım Stranger: kesmez bizi ama dene bakalım ne olacak sonucu birlikte görelim You: ok You: akşam kaç sularında gleyim Stranger: farketmez her saat uyar geceleri ayılık ediyorum zaten dinazor hep uyuyor ama uyandırırım sorun olmaz sana kaç uyar ? You: yemek yicem işte You: 8 You: çuakap binmem 9 You: gelmem 10 You: 10:30 gibi You: işte You: bombalarım Stranger: tmm ben de yemek yemeğe başlıyım anca doyarım zaten You: yane You: yaş kaç Stranger: 20 You: oo iyi Stranger: senin ? You: ayıların gelişmişi iyidir You: 16-17 You: öle gidioz Stranger: yıllar geçti ayı olduk ama tam ayı olduk Stranger: senin de az kalmış Stranger: yakında yetişirsin You: evet You: babam dedi büyük avcı olucam Stranger: hımmm Stranger: iyi bakalım en azından bir hedefin war You: eet You: ayılık yapmom ya o da iyi Stranger: aynen ayı olma beni de hayat bu duruma itti yoksa kim ayı olmak ister ? You: kimse You: ama ayı olmasa yemek olmaz You: yemek olmasa aç kalırız You: gebeririz You: küreselde ısınıyor Stranger: kıyamet çok yakın Stranger: ne kaldı şunun şurasında You: her han You: olablir Stranger: ewet You: siz tabi abdest falan da almıonuzdur You: go to hell anlıcağın Stranger: yok bizde sadece suya girip döneniyoruz Stranger: hell mell Stranger: olmaz bişi Stranger: nasipten ötesi boş You: iyi You: öledir You: forumlarda takılıonmu You: ne oldu Stranger: yok işim olmaz Stranger: bişi olmadı Stranger: ne olmuş ? You: o zmn akşam ünlü olucan desene You: akşam dh desin Stranger: ben zaten yeterince ünlüyüm dahasına gerek yok sen telaşlanma geldiğim gibi sessizce giderim sorun olmaz You: diyosun You: ne hakanın aysımısın Stranger: yok Stranger: mahmut Stranger: mahmut un ayısıyım You: way ayı You: bizim mahmutmu Stranger: ewt ya şu dünyada kaç tane mahmut war ki ? You: 1 tane var You: sedat abiyi tanıyonum Stranger: kahveci sedat mı ? You: evet You: bizim sedat abi You: diye geçer bizim oralarda Stranger: biliyorum Stranger: geçen gün Stranger: karşılaştık Stranger: az sohbet Stranger: eşi hasta olmuş Stranger: duydun mu ? You: hea Stranger: üzüldüm kadıncağıza You: çick faln Stranger: çocuk ta daha küçük You: götürdüm Stranger: allah yardımcıları olsun You: amin You: demiştir sana You: ayı gibi olmuşun Stranger: o bana zaten hep ayı derdi 40 defa dedi ayı olduk You: vay You: varmı öle batıl inanç Stranger: işte kanıt akşam gelince görürsün ama kimi kurt a benzetiyor ben de anlamadım You: isim ne You: megafondan You: böğürürüm You: gelirsin vururum Stranger: böğürmek yakışmaz sana ayı olan benim You: o da doru You: sen anlamssın belki You: ayı dilinden You: konuşurum Stranger: tanırsın zaten Stranger: belli ediyorum kendimi uzaktan You: o kadar büyüksen yani Stranger: bana huge derler burada arkadaşlar dinazor ile güreş tutuyoruz yenemiyor You: way ayı Stranger: ya Stranger: öyle işte You: arbi ayıymışın Stranger: 'H'arbi ayıyım You: senle doayrız ib o zaman You: sen yetersin bize You: doyarız Stranger: mukavemet katsayım çok yüksek ama Stranger: ona göre Stranger: dikkat et You: bi şey olmaz You: bana ayıbopan derler burda Stranger: ben sizin oradaki ayılara benzemem dikkatli ol You: senide boğarım Stranger: 44 gözle bekliyorum You: geliceğim Stranger: gel You: ölmek istiyormusun peki Stranger: istesem istemesem ne değişecek kimin önce öleceği belli mi olur Stranger: ne de olsa Stranger: herkes ölecek ? You: doğru You: hepimiz ölüceğiz You: iyi bari gelip öldüreyim You: 4 saat sonra oradayım Stranger: hiç senin kadar genç birini öldürmedim farklı bir deneyim olacağa benziyor You: bana bir şey olmaz You: olucaksada You: üstümdekileri yeme You: ailee ver Stranger: tamam altınadkileri yerim You: ıyk You: kıyafetlerimi falan aileme ver You: yoksa ruhum seni yalnız bırakmaz Stranger: tmm bağış etmek istediğin organın war mı ? Stranger: sakalrım You: doymazmızın You: benle Stranger: kesmezsin You: kalığplıyımdır Stranger: 5-6 tane aynı anda götürdüğüm oldu You: uh ayı Stranger: kesmiyor You: kaç kilosun sen Stranger: yapacak bişi yok Stranger: 300-400 diyorum ama geçen gün sedat abinin yanında kantar war oraya gittim biliyor musun o kantarı ? You: hee You: az tartılmadım bende Stranger: hacı osman ın kantarı Stranger: neyse Stranger: tartılayım bi dedim Stranger: kantar kırıldı Stranger: yuh ayı deyince You: hayvan Stranger: gülesim geldi Stranger: sırtına vurdum peklemek amaçlı ciğerleri fırladı Stranger: ağırım her halde farkında değilim You: bende 100 kiloyum işte Stranger: maşallah Stranger: hayvandan farkın yokmuş You: ayıboğanız o kadar You: sizlerden oldu hep You: yedim yedim Stranger: hadi bakalım Stranger: gel de boğuşalım Stranger: kim kimi boğar You: her türlü alırım ama Stranger: belli mi olur ? You: rakibini küçümseme derler Stranger: küçümsemedim ki raptor 9 mu ? You: ko bilmem Stranger: o zaman alamazsın Stranger: sen hç gelme Stranger: yakıtına yazık Stranger: git afrikada falan counter oyna You: counterıda bıraktım Stranger: ne mutlu şimdi ayı mı avlıyorsun onların yerine ? You: evet You: oyundaki tecrübelerimi You: ayılarda deniyom Stranger: hımm hadi bakalım You: neyse You: ben hazırlıklara başlayayım Stranger: tmm You: hadi sağlıcakla 4 saatlik ömrün var ama Stranger: beklıyorum muhakkak gel You: kendine iyi bak ;) Stranger: :D sen de You have disconnected. or save this log or send us feedback.
okuyorsan selamlar abi :)
turk dedigim anda adamlar cıkıyo .D again diyip cikiolar
arkadaslar su ana kadar 4 kizdan resim aldim hatta biri bana ozel bikinili cekildi konusma sirasinda mail olarak atti ancak resimleri paylasmiyorum onlara ozel ve bana
quote:
Orjinalden alıntı: anil92
arkadaslar su ana kadar 4 kizdan resim aldim hatta biri bana ozel bikinili cekildi konusma sirasinda mail olarak atti ancak resimleri paylasmiyorum onlara ozel ve bana
sonra uyandın dimi
quote:
Orjinalden alıntı: Guardian41
Stranger: hi You: abi naber abi Stranger: mate Stranger: no Your conversational partner has disconnected.
You: naber Stranger: faber Your conversational partner has disconnected.
hahaha bu alttaki konuşmayı benle yapmışsın
Stranger: heyy You: neyy_? Stranger: ney çalarım *ötünde Stranger: akıllı ol You: :D You: Naber lan Stranger: ii kardeşim sen nasılsın, işler nasıl You: Kesat lan, çıkmıyo bi tane rus :D Stranger: ii hadi osbire dewam You: :D hadi eyw
Your conversational partner has disconnected
usta bu ne yaw sitedeki kız popülasyonu artmış......15 dakka 3 tane hatun düştü dirty konuşalım mı diye..
bi tanesi ile baya konuştuk germany Sarah dedi ama sonra koptu gitti
hahhahaha :D
quote:
Orjinalden alıntı: Blitzkrieger
usta bu ne yaw sitedeki kız popülasyonu artmış......15 dakka 3 tane hatun düştü dirty konuşalım mı diye..
dikkat et gay may cıkmasınlar
quote:
Orjinalden alıntı: orionsguard
quote:
Orjinalden alıntı: Blitzkrieger
dikkat et gay may cıkmasınlar
vallahi şüpheleniyorum artık ..resim msn yoksa disconnect...
valla harika bir site 2 taiwanlı 1 de kore li kız arkadaşım oldu kısa zamanda msn de yazışıyoruz birde yakın olsalardı keşke arkadaşlar siz siz olun msn almadan cam açtırmadan inanmayın..ne olur ne olmaz zaten ilk girdiğimde birisi tutturmuş isveçli bi kız cocks cocks azmış olanlarda var yani bi resim yolluyorlar akıllara zarar
Horttt
taylandlı bi hatun düşürdüm ilk sorusu asl? ikinci sorusu do you have msn
Stranger: Pika pi You: pokemon Stranger: pi! You: pi Stranger: chu... You: balbaaaa You: balbazaaarr Stranger: chu...
dün gece ingiliz bir kızla tanıştım yemin ediyorum bu kadar hoş sohbet kız tanımadım ben meğer türkiyedeki kızların hepsi dallamaymış
Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: hi You: hi You: where are you from ? Stranger: belgium You: turkey... Your conversational partner has disconnected.
Biriyle Speedcore müzik türü hakkında konuştuk baya, sağlam ses sistemiyle dinlemek lazım.
Teşekkürler Dh Sayenizde Bu Siteyi Buldum.. 4 Adet Yabancı Arkadaşım oldu..İçlerinden Biri Ciddi..
Kız Benden 1 Yaş Küçük Ve İsviçreli.. Msnde Webcamden Konuşuyoruz =)