ben yıldız elektroniğe ara verdim, sınava girdim ve burayı kazanmışım. bu saatten sonra çok komik olur sanırım... yatay geçiş tek ihtimal ama o da çok çok çok zor... şimdi yıldıza dönebilirim sanırım, ama boşa bi yıl geçirmiş olucam. şimdi soru belli, itü uzay mühendisliği mi, yıldız elektronik mi?
bi senene gerçekten yazık olmuş. sırf bu nedenle itüye geçebilirsin. en azından ilerde bölüm değiştirdim dersin.
şimdi de itü uzaya geçicem, ancak bu çok mu yanlıs karar olur, elektronik mühendisliği bıraktığım için çokmu pisman olurum tarzı düşünceler içindeyim
yıldız elektroniği sevmiyosun demekki sınava girmişsin yani sınava girmenin bi nedeni olmalı. bence yıldıza dönemden itüde yeni bi başlangıç yapabilirsin.
ya hocam elektroniği değil yıldızla sorunlarım vardı benim. uzay mühendisliği adı çok korkutuyor işte, elektronikten iyi görülmeyen bi meslek çünkü
bir sorum daha olacak, ben 2010'da kaydoldum, 2011 yazından beridir ytü ye uğramıyorum, geçen sene ders seçmedim filan. 3 4 sene sonra okuldan atılma gibi bir durumum olur mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme