Şimdi Ara

yeniden sınava girmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, bu sene sınava girmiştim ve itü inşaatı istemiştim, fakat tutmadı. onun altına uzay mühendisliği yazdım, tutmuş. şimdi kayıt yaptırmadığımda seneye sınava girdiğimde puan düşüşü olacak di mi?

• acil cevap lütfen up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: cristiano7

acil cevap lütfen up up up
    evet puan kesintisi olacak
  • quote:

acil cevap lütfen up up up
    Yerleştiğin için okul puanı yarıya inecek.
  • ben de cok kararsizim kultur hukuka yerlestim ama kampus berbat otesi. 2013 te katsayi durumu nedir okulpuani etkisi azalacak diye biliyorum, deger mi tekrar hazirlanmaya sizce hem puanim da dusecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guzest

ben de cok kararsizim kultur hukuka yerlestim ama kampus berbat otesi. 2013 te katsayi durumu nedir okulpuani etkisi azalacak diye biliyorum, deger mi tekrar hazirlanmaya sizce hem puanim da dusecek?

kasinlikle deymez bu kadar
  • quote:

ben de cok kararsizim kultur hukuka yerlestim ama kampus berbat otesi. 2013 te katsayi durumu nedir okulpuani etkisi azalacak diye biliyorum, deger mi tekrar hazirlanmaya sizce hem puanim da dusecek?

isteğine bağlı olarak değişir. şu puanların düşüşünü görmüşken ve de istediğim okula girememişken değsin değmesin deniyorum ben bunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekrardan YKS'ye Girmek
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneyici23

quote:

isteğine bağlı olarak değişir. şu puanların düşüşünü görmüşken ve de istediğim okula girememişken değsin değmesin deniyorum ben bunu.

Alıntıları Göster
    Zaten puanınız düşecek.Devlet üniversitesi kazanmışsın.Bence kayıt yaptır yeniden hazırlan.Seneye başına aksilikler gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Yerleştiğin için okul puanı yarıya inecek.

Hocam benim konuya da bi el at

http://forum.donanimhaber.com/m_64728254/tm.htm
  • okul puanim 70kusur. Yarisi 35 eder, ve hazirlanirsam hedefim 40bin siralama olur. Bu sene 53k idi.cok kararsizim kultur hukuk icin ne dersiniz cok mu vasat alti kampus olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case

Zaten puanınız düşecek.Devlet üniversitesi kazanmışsın.Bence kayıt yaptır yeniden hazırlan.Seneye başına aksilikler gelebilir.

Alıntıları Göster
    ben yıldız elektroniğe ara verdim, sınava girdim ve burayı kazanmışım. bu saatten sonra çok komik olur sanırım... yatay geçiş tek ihtimal ama o da çok çok çok zor... şimdi yıldıza dönebilirim sanırım, ama boşa bi yıl geçirmiş olucam. şimdi soru belli, itü uzay mühendisliği mi, yıldız elektronik mi?
  • quote:

ben yıldız elektroniğe ara verdim, sınava girdim ve burayı kazanmışım. bu saatten sonra çok komik olur sanırım... yatay geçiş tek ihtimal ama o da çok çok çok zor... şimdi yıldıza dönebilirim sanırım, ama boşa bi yıl geçirmiş olucam. şimdi soru belli, itü uzay mühendisliği mi, yıldız elektronik mi?

Yıldız elektronik tabiki soru mu bu?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bende bir soru sormak istiyorum. Ben bir üniversiteye yerleştim. Ancak seneye tekrar sınava girmek istiyorum. Bu sene kazandığım yere kayıt yaptırıp 1 sene boyunca kaydımı dondurma veya gitmeme gibi bir durumum olabilir mi?

• quote:

peki özel üniversite ye yerleşip kayıt yaptırmazsak düşermi tuta tuta girne amerikan üniversitesi tutmui
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothier

quote:

peki özel üniversite ye yerleşip kayıt yaptırmazsak düşermi tuta tuta girne amerikan üniversitesi tutmui

Sadece kontenjansız bölümlerde düşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diffarensiyel

quote:

Yıldız elektronik tabiki soru mu bu?

Alıntıları Göster
    devam mı edeyim. neden

• quote:

Yıldız elektroniği neden bıraktın bilmiyorum ama uzay mühendisliği de seni fazlasıyla tatmin edecektir emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerosoldreams

quote:

Yıldız elektroniği neden bıraktın bilmiyorum ama uzay mühendisliği de seni fazlasıyla tatmin edecektir emin ol.

Alıntıları Göster
    benimki kişisel sebepler. iş imkanları, kazançları, elektronik ve haberleşme mühendisliğini bıraktığıma değer mi gerçekten bilmiyorum...

• quote:

benimki kişisel sebepler. iş imkanları, kazançları, elektronik ve haberleşme mühendisliğini bıraktığıma değer mi gerçekten bilmiyorum...

Alıntıları Göster
    gitmeyeceğiniz yeri neden tercih listesine yazıyosunuz ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.caner

gitmeyeceğiniz yeri neden tercih listesine yazıyosunuz ki

Alıntıları Göster
    gideceğimi düşünüyordum ve itü inşaate kesin gözüyle bakıyordum. ve 800 sıra önümdeki yeri kazanamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.