Şimdi Ara

YENİDEN Teknosa Hotpoint FIRIN VE OCAKLAR 599 TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
26
Favori
57.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, 599 TL
  • Fırın arıza yapmadı ama alasım var arıza yapsa en az 200,,300 TL isteyecekler bir kez tamir olunca ardı ardına arıza vermeye başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    İhtiyacınız varsa kesinlikle kaçırılmayacak fırsat. En dandik mini fırınlar bile 400 tl den başlıyor.

• Konuyu açıp fırsattan haberdar eden arkadaşa çok teşekkürler. Daha önce rustik model fırını sipariş vermiştim ancak tipi içime sinmediği için iptal etmiştim. Bu sefer arzu ettiğim fırını sayesinde aldım. İnşallah kargodan sorunsuz gelir ve kullanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi modeli aldınız hocam.

• Kalmadı sanırım göremedim

• Ben çözemedim onları 100 lira etmez kalitesi özelliği 300-500lira yazmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

İkisi farklı ürünler. Kısaca şöyle anlatayım:

MS 998 34lt buharla pişirme özellikli kızartma yapıyor
    MS 767 34 lt sadece buharla pişirme var
    FA5 841 71 lt turbo özellikli klasik statik fırın.
    Usta ben MS 767 yi MS 998 diye satın almıştım sonra siz bir mesajınızda özellikleri aynı sadece MS 998 ön panel full dokunmatik MS 767 de ise önde tuş da var tek fark bu dediğiniz için iptal etmemiştim.Hocam şimdi bu MS 767 de kızartma özelliği yok börek çörek yapamıyorsun hatta tatlı pasta turta falan da yapamıyorsun sadece et balık deniz mahsulleri sebze makarna ve pilav dan başka hiçbirşey yapamıyor doğru anladım dimi bu durumda bu cihaz multifonksiyonel değil sadece buharlı pişirici oluyor yani. Bunun yerine FA5 841 alsam sanırım daha iyi olacak börek çörek et ve tavuk falan yapsa bile en azından 70 lt büyük fırın aldığıma değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnroma -- 23 Mart 2020; 2:38:25 >

• sinan943 S kullanıcısına yanıt
    Linkteki fırını aldım dostum.

www.teknosa.com
    Hotpoint Ariston HP F153027 FA5 841 JH BLG HA Fırın Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/hotpoint-ariston-hp-f153027-fa5-841-jh-blg-ha-firin-p-115120290

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam FA5 841 almışsınız bu fırın nasıl luxell marka fırın ile mikrodalganın ikisini birden rafa kaldırabiliyor Luxell sanırım normal mini fırın hadi onu anladım da mikrodalga nın yaptıklarını da mı yapabiliyor bu FA5 841 ?

• sioux kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim cihazımız konvansiyonel değil sadece buharlı pişirici sanırım bir önceki mesajımda yazdım yapabildiği şeyleri malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: burnroma

Hocam bizim cihazımız konvansiyonel değil sadece buharlı pişirici sanırım bir önceki mesajımda yazdım yapabildiği şeyleri malesef.
    Yani evet. öyle çıktı. baya ucuza aldığım için iade etmeyi düşünmüyorum. en kullanacağım özelliği 30 dakikada pirinç pilav yapabiliyor. 15 dakikada bulgur pilavı yapıyor. bunun yanında buğulama hamsi falan yapılır.

yapılabilecek şeyler burda yazıyor

YENİDEN Teknosa Hotpoint FIRIN VE OCAKLAR 599 TL

• burnroma B kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi. Bu fırının kullanım alanı kısıtlı.
    Bence de 841 e yönelseniz daha mantıklı olacak.
    Dün arayıp fırının iade işlemlerini de başlattım.
    Ayrıca yaptığım yorumda 998 ile 767 hemen hemen aynı cihazlar deyip yanılttığım için sizlerden özür dilerim. Ama cihazlar hakkında yeterli bilgi bulunmaması ve her ikisinin de buhar özelliği olması beni yanılttı.
    Ayrıca anlamıyorum böyle bir fırın yap sadece buharla haşlama yapsın. Topal ördek olmuş bu fırın.

• burnroma B kullanıcısına yanıt
    Mikrodalga yi kaldırdığım gibi geri koydum :) buz çözme programını ben mikrodalga diye yorumladım. Ama öyle değilmiş. Ekmek vs ısıtıyoruz ama mikrodalga çok daha pratik bu konular da.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.