< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİDEN !!! TRENDYOL GIDA-İÇECEK KOMBOSU (24 NİSAN) (3. sayfa)
-
-
Harbiden 150 30 nasıl sık sık veriyor😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2kg Antep Fıstığı+5kg basmati pirinç+1kg hurma'ya 150tl ödedim 100/20 maxipuan kampanyasıyla da 130tl'ye mal etmiş oldum.
240/90 iyi oran bence, linkteki ürünler yerine ihtiyacınız olan ürünü aratın tüm gıda ürünlerinde geçerli.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CengizGurkan2kg Antep Fıstığı+5kg basmati pirinç+1kg hurma'ya 150tl ödedim 100/20 maxipuan kampanyasıyla da 130tl'ye mal etmiş oldum.
240/90 iyi oran bence, linkteki ürünler yerine ihtiyacınız olan ürünü aratın tüm gıda ürünlerinde geçerli.
maximum da öyle bir kampanya mı var hcaom
-
Maximum genç her ay olan bir kampanya
-
birleşmiyor indirimler bende sadece ilk sipariş için 50 ye 25 düşüyor diğerleri düşmüyor. siz nasıl yaptınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hurma harici aynı sepeti yaptım, teşekkürler 👌
2 kilo medine hurma , 5 L zeytin yağı 160 a geldi. -
Enteresan şeyler duyuyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: Buracat150/30 nasıl sık sık veriyor ben hiç görmedim yani nerden temin ediyorsunuz
Valla sanal market uygulamasını indirdim bi baktım orda gözüküyor 150/30 diye kampanyalarda sonra ana sayfasına gittim 20 tl sepet indirimi diye yüklemiş 10 tl facebook kodunu 15 günde bir tanımlıyor aylardır zaten. Tamam sık sık değil ama 2.oldu benim 3-4 ayda son:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 18 Nisan 2021; 23:27:38 >
Düşmüyor
pepsi ve cips ürünleri 50 tl dışında olmalı. yani en az 50 tl lik ürün alacaksınız pepsi ve cips dışında o zaman 25 düşecek. pepsi en az 20 alacaksınız 5 düşecek cips parti boy 3 adet ekleyeceksiniz 7,25 fiyat 3 adet 21,75 yerine 14,50 ödeyeceksiniz 7,25 düşecek. kahvaltılıklar %20 aldığınız ürün adedine göre düşüyor. yani 100 - 109 tl lik bir sepet 40-45 arası düşüyor. 60-65 e getirebilirsiniz.
-
bende 200/400 ve visa 200/50 indirimler sepete yansıyor ama ödeme kısmında sorun yaşıyorum. Sepetin içeriği değişti diye bir hata alıyorum. böyle bir sorun yaşayan var mı?
-
Elinizdeki hesap banlanmış
-
kampanya bitti mi?
-
Yararlandik teşekkürler
arkadaşlar trendyolun 50/25 market kampanyasından faydalandık, eşimin hesabında da indirim var... alışveriş yapalım diyoruz ama geçersiz işlem diyor
sebebi aynı adrese sipariş vermem mi?
-
banned -
Ne zaman yararlandınız? Sabahtan beri kampanya gözükmüyor ve indirim düşmüyor (bende)!
Kampanya yeniden aktif, ilk mesaj güncel..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X