Şimdi Ara

Yeniden usko...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzunca bir aradan sonra usko baslayacagim ve bit miktar nakitim var , is yapacak serwerin enlerinden olabilecek bir Warrior icin sizce en mantikli serwer neresi?
    En ucuza en iyi karakter dizmek istiyorum ve haliyle yeni serwerda iron 1 is yaparken eskilerde 3-4 lazim ancak eskilerfe 3 400 lira iken yenilerde 1 hemen hemen o paraya denk geliyor.
    Herseyi dusunursek eger ; oyuncu sayisi , clanlar, serwera krovaz gelme ihtimali ( yeni serwer icin )
    Ve yeni serwer gelme ihtimalini goz onune alirsak sizin oneriniz neresi?
    Bu arada aradigim karaktere diez de 3500 e ayarlayabiliorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diezde 3500'lük charla anca bus slotlarını basarsın kardeşim şimdiden söyleyim. Diezden 9-10 sene sonra açılan serverlarda bile 5 bin altı charlar yat/kalk yapıyor.
  • Diezde 3500 tlye iyi bir cz çar dizebilirsin ama ne kadar dizersen diz server öyle bir hala gelmişki herkeste (bir kaç player hariç dediğim bu playerlarda +4 item +10 set filan var) hemen hemen +3takı +9 item var db malice atıp önce davranan karşısındakini tekliyor sen ne kadar item dizsen bile bu durum değişmiyor malesef :)
  • usko eskisinden daha iyi. kosp yok tren yok edit item yok(tbl lerden supheleniyorum ama emin olamiyorum) gerçi macroları dahi banlıyorlar,ilk basladıgımda mouse macroyla okcu kasıyordum 61 lvl de banlandım ve ban sebebi olarak macro yazmıslar.buna dayanarak tbl düşük bi ihtimal ama bilemiyorum.. . serverını iyi seç ama ben destanda oynuyorum memnunum. belki daha iyisi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radef -- 9 Ağustos 2017; 17:37:20 >
  • Bro , sen bi gordionu gez istersen , bi bak ... Czsi canlı ama itemler de sağlam.
  • olimpia server çok iyi gecelei 10 parti vs oluyor
  • bende base oynamayı düşünüyorum? tavsiye nedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.