Şimdi Ara

yeniden yardım... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nine25 N kullanıcısına yanıt
    20 0- 300 tl hiç azımsanacak bir para değil ne aileler 200 300 lira ile mutfak parasını geçimini sağlamakta!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

Orijinalden alıntı: fickle

sp nin esprisi? :)

donanımı+ pili+ kasası

Donanım???Nexus 4 ve G varken Sp çöp.

sp de ki işlemci daha az ısınıp daha az enerji tuketerek 4 cekırdekli s4 pro performansını veriyor. s4 pro krait 200 mimarisi iken sp deki krait 300 mimarisi. işte bu yüzden üstün. pili değinmiyorum bile 2 sini ezer gecer. aynı sekılde kasa kalıtesi olarakta. 900 liraya sp varken nexus 4 ve g çöp oluyor. ama tabi kışın üşüyorsan nexus al ısınırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: fickle

:D

Kliksada indirimle 1050Tl idi tamam???Sussan iyi olur konuştukça batıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mipa90 M kullanıcısına yanıt
    :D
    Sen ne kullanıyorsun çok merak ettim. Git G kullan da göreyim seni. Sp de Real Racing 3 kasıyor diyor millet. Ben G de sıfır kasma ile oynuyorum. TFT ekrana nasıl o kadar para veriyorsanız anlamıyorum. Bence bu sizin beyninizi az kullandığınızın göstergesi

Daha iyiymiş G nin rakibi Sp değil Z dir.Sen burda daha iyi vs vs diyorsun.Git IPS gör.Gözün canlansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Great.Wave -- 27 Eylül 2013; 12:44:31 >
  • Great.Wave kullanıcısına yanıt
    kliksa da 1100 tl. acaba bir telefon neden 1600 tl çıkarda 1100 e düşerr!! ben o telefondan şuphe ederim.,,,,
  • fickle F kullanıcısına yanıt
    G Pro ile G2 çıktığı için olabilir mi acaba? Siz ezik SP niz ile sevinmeye devam edin. Ben size burda acımaya devam edicem

• Nine25 N kullanıcısına yanıt
    iyi işte kendi çapnda eğlen....
  • fickle F kullanıcısına yanıt
    Benim çapımla senin çapın aynı değil bunu unutma

• ergensiniz yorumlarınızdan anladığım kadarıyla sizin tek savunabileceğiniz sey ekrandır sadece diğer herseyde sp daha iyi.babanızın firmasıymış gibi konuşmalar falan. büyüyünce tartışmaya girerim sizinle.
  • quote:

ergensiniz yorumlarınızdan anladığım kadarıyla sizin tek savunabileceğiniz sey ekrandır sadece diğer herseyde sp daha iyi.babanızın firmasıymış gibi konuşmalar falan. büyüyünce tartışmaya girerim sizinle.

Ergen olduğum falan yok Sp daha iyi dediğine göre telefonlardan anlamıyorsun. Ram az Ekran kötü Hafıza desen o da yok Kamerası da iyi falan değil nerden G daha kötü oluyormuş. Tek dediğiniz malzeme kalitesi sanki G ile Nx4 plastik. Git öğren öyle gel senin gibi boş konuşmuyorum burada gerçekler bunlar Sp G ile yarışamaz.

XPeria SP, Optimus G'den daha iyi dedin ya, istemsiz kahkaha attım resmen Kafanız güzel galiba. SP, G ile hayatta yarışamaz. G antutu da 21000 puan alıyor. XPeria Z ile yarışan bir telefon. Sizse SP daha iyi diyorsunuz. Bir Nokia kullanıcısıyım, Android'den anlamam diyorum ama siz hiç anlamıyorsunuz galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan21

XPeria SP, Optimus G'den daha iyi dedin ya, istemsiz kahkaha attım resmen Kafanız güzel galiba. SP, G ile hayatta yarışamaz. G antutu da 21000 puan alıyor. XPeria Z ile yarışan bir telefon. Sizse SP daha iyi diyorsunuz. Bir Nokia kullanıcısıyım, Android'den anlamam diyorum ama siz hiç anlamıyorsunuz galiba

yorumları okuma zahmetine girip benim sp nin g den değil nexustan daha iyi olduğunu soylediğimi okumuş olsaydın böyle komik duruma düşmezdiniz. şimdi gidebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mipa90 -- 27 Eylül 2013; 17:50:30 >
  • quote:

quote:

yorumları okuma zahmetine girip benim sp nin g den değil nexustan daha iyi olduğunu soylediğimi okumuş olsaydın böyle komik duruma düşmezdiniz. şimdi gidebilirsiniz

Önce sen benim önceki yorumlarımı okusaydın böyle rezil olmazdın baştan beri G ve Nx4 diyorum. Çekilebilirsin.
    Edit="900 liraya sp varken nexus 4 ve g çöp oluyor."
    Bu yorumu atan da sensin ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Great.Wave -- 27 Eylül 2013; 17:55:47 >

• quote:

quote:

quote:

Önce sen benim önceki yorumlarımı okusaydın böyle rezil olmazdın baştan beri G ve Nx4 diyorum. Çekilebilirsin.
    Edit="900 liraya sp varken nexus 4 ve g çöp oluyor."
    Bu yorumu atan da sensin ayrıca.

900 liraya sp varken cop demişim dikkat edersen. yani g 900 tl olmadıgı ıcın f/p acısından sp onde oluyor anlıyorsan azıcık benim tartısmam nexus 4 ıcındı en basından. senin gibi ergenlerle ben burda zaman kaybedemem abuk subuk muhabbetler için

Paralel 900 Sp Ben G yi distrübitör 1050 ye aldım belli oluyor f/p.Ergenmiş kendine bak seni Sony fanı seni.

• quote:

Paralel 900 Sp Ben G yi distrübitör 1050 ye aldım belli oluyor f/p.Ergenmiş kendine bak seni Sony fanı seni.

pille kasa kalitesini geçtim o kadar performans dıyorsun git bi benchmark quadrant kıyaslamalarına bak derim geç adam. aradaki 150 liraya değiyormu bak bakalım bende optimus 4x te var xperia z de var. kimin fan olduğu belli oluyor yorumlardan
  • quote:

quote:

pille kasa kalitesini geçtim o kadar performans dıyorsun git bi benchmark quadrant kıyaslamalarına bak derim geç adam. aradaki 150 liraya değiyormu bak bakalım bende optimus 4x te var xperia z de var. kimin fan olduğu belli oluyor yorumlardan

Kendi telefonumdan çok Lumia öneriyorum millete kimi zaman Xperia Z önerdiğimde oluyor. 4X kullanıp G ve Nx4 hakkında önyargılı davranamazsın. Senin mesajların Sony den başka birşey değil maşallah.O kadar performansa bırak 150 Tl yi 300 Tl bile değer. Görmemişsin G stabilitesini konuşuyorsun boş boş. Daha yeni gördüm Sp kasıyor diyeni. Benchmarkla olmuyor o işler dostum git Ip5 ve L920 kullan da gel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Great.Wave -- 27 Eylül 2013; 18:52:40 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.