Şimdi Ara

yeniden yardım... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Great.Wave

quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

Paralel 900 Sp Ben G yi distrübitör 1050 ye aldım belli oluyor f/p.Ergenmiş kendine bak seni Sony fanı seni.

pille kasa kalitesini geçtim o kadar performans dıyorsun git bi benchmark quadrant kıyaslamalarına bak derim geç adam. aradaki 150 liraya değiyormu bak bakalım bende optimus 4x te var xperia z de var. kimin fan olduğu belli oluyor yorumlardan

Kendi telefonumdan çok Lumia öneriyorum millete kimi zaman Xperia Z önerdiğimde oluyor. 4X kullanıp G ve Nx4 hakkında önyargılı davranamazsın. Senin mesajların Sony den başka birşey değil maşallah.O kadar performansa bırak 150 Tl yi 300 Tl bile değer. Görmemişsin G stabilitesini konuşuyorsun boş boş. Daha yeni gördüm Sp kasıyor diyeni. Benchmarkla olmuyor o işler dostum git Ip5 ve L920 kullan da gel.

kuzenım sp kullanıyor.ne kasılmasından bahsedıosun? optimus 4x kasılmaktan olecektı sen ne dıosun? ondan z aldım 4x i kardesıme verdim. neyse al o kadar ovdugun optımus g ve xperia sp nin quadrant skorlarına bak.sonrada bak bakalım hangisi daha cok f/p telefonu.nerede performans farkı?

• mipa90 M kullanıcısına yanıt
    Hala benchmark diyor.Kardeşim bir git ya. Bu mesajından sonra gerçekten cahil olduğunun kanısına vardım. 3 Telefon kullanmış hala laf ediyor.4X le Sp bir mi? Gelmiş bana 4X Sp karşılaştırması yapıyor. En yakın zamanda G ve G Pro yu kullan.Ha birde Wp8 kullan sana stabil gelen Sp bak nasıl görünüyor sonra,herşey benchmark değil Daha öğrenmen gereken çok şey var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Great.Wave kullanıcısına yanıt
    yalnız biz NEXUS4 ile SP yi kıyaslıyoruz G yi kıyaslayacak olsam başka rakip sunarım. Tebrikler çok ucuza almışşınız gerçekten G yi nerden aldınız acaba? @Great.Wave
    ergen değilim marka fanatikliğimde yok her türden tel kullandım... Arkadaş o kadar LG övdü ki evdeki LCD tv den soğudum ( TV LG )
  • quote:

Orijinalden alıntı: fickle

ergen değilim marka fanatikliğimde yok her türden tel kullandım... Arkadaş o kadar LG övdü ki evdeki LCD tv den soğudum ( TV LG )

Kliksa dan aldım ayrıca Lg yi övmüyorum bana kalsa o paraya git L920 al. Madem Sp savunuyorsunuz ne diye konu açıyorsunuz anlamıyorum. Sen Sp al kardeşim kimseye zorla şunu al demiyorum.

karşıma aşırı marka fanatiği çıkınca sp yi savunuyorum karşıt görüş olarak yoksa marka ayırt etmem... NEXUS mu SP mi diye sordum bu kadar basit işin içine G ve 4 X ide kattınız olayı büyüten sizlersiniz...
  • quote:

karşıma aşırı marka fanatiği çıkınca sp yi savunuyorum karşıt görüş olarak yoksa marka ayırt etmem... NEXUS mu SP mi diye sordum bu kadar basit işin içine G ve 4 X ide kattınız olayı büyüten sizlersiniz...

Konunuzu saptırdığım için özür dilerim ama suç yalnız bende değil. Biri çıkıp Nx4 ve G. Sp nin yanında çöp derse karşılığını veririm.

Edit: Telefon önerisine gelecek olursak eğer sizin için güncelleme bir adım öndeyse Nexus 4 alın. Sp daha cazip geliyorsa onu alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Great.Wave -- 27 Eylül 2013; 19:22:51 >
    +1. Bana kalırsa da Lumia 920 almanız en iyisi olacaktır

• fickle F kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği gibi Wp8 düşünürseniz eğer L920 bu iki telefondan da iyidir bence.

• quote:

Hala benchmark diyor.Kardeşim bir git ya. Bu mesajından sonra gerçekten cahil olduğunun kanısına vardım. 3 Telefon kullanmış hala laf ediyor.4X le Sp bir mi? Gelmiş bana 4X Sp karşılaştırması yapıyor. En yakın zamanda G ve G Pro yu kullan.Ha birde Wp8 kullan sana stabil gelen Sp bak nasıl görünüyor sonra,herşey benchmark değil Daha öğrenmen gereken çok şey var

4x kullanarak ona laf edıosun dedın ya 4x kasılıyordu zaten dıyorum. bunları okurken ne içip okuyorsun merak ettim? nerede sp ile 4x i karsılastırdım. kafanmı guzel senın. yukardada nexusla kıyaslarken yıne geldın g dedin bence kafan yerinde değil senin. lg de kullandım sony de. lg kalıte olarak sony nin yanına yaklaşamaz. ama kafan güzel sen simdi samsung dıye okursun.

• quote:

isimlerini yazdım yorumun altına ergen dıye sana demedim kesinlikle.
    4X kullanarak Lg kullanılmış olmaz. Git yeni Lg leri kullan gör o zaman başka birşey demiyorum. Milattan kalmış 4X le marka yargılıyor hay Allahım ya.
    Edit: Tartışma devam etsin istemiyorum ben konu sahibinden özür diledim sana da birşey demiyorum Allah akıl fikir versin. Biraz daha öğren birşeyler derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Great.Wave -- 27 Eylül 2013; 19:57:04 >
    onu ilk ben dedim bu fiyata sp varken diğerleri çop gibi dedim... aynen güncelleme önde 5,0 a kadar alsın en azından diıyorum ama tasarım olarak lg nin karakutu gibi olması şahaaneee ama sp nin alttaki bar sanki daha da şahane bilemedim kararsızım :/
  • fickle F kullanıcısına yanıt
    Hocam evet Sp nin o barı çok şık. Ama ben seçimimi G den yana kullandım dümdüz simsiyah çok güzel duruyor Size en şık gelen telefonu alın. Sp iş görmez demiyorum sizi her türlü idare eder.

aynen bende nexusun o siyah duruşunun klaslığına hayran kaldımmmmmmmm

sp ise o barı varya fenaaa

simdi nexus düz android o kötü... sony arayuz çok güzel
    nexus güncelleme alacak mı 5,0 a kadar sp bildiğim kadarıyla 4,4 ü alacak galiba??
    hangisinin kamerası iyi?
    ekranları aynı karşılaştırma videosunu izldedim HD olarak aynı ekranlar ıps pek bi fark atmamış aynılar
    ya sp de uygulamalar taşınmıyor 8 gb hafıza var! NEXUS da kaç gb hafıza var?
  • aynen bende nexusun o siyah duruşunun klaslığına hayran kaldımmmmmmmm

nexus güncelleme alacak mı 5,0 a kadar sp bildiğim kadarıyla 4,4 ü alacak galiba??
    hangisinin kamerası iyi?
    ekranları aynı karşılaştırma videosunu izldedim HD olarak aynı ekranlar ıps pek bi fark atmamış aynılar
  • Nexus 4 bence.
  • quote:

aynen bende nexusun o siyah duruşunun klaslığına hayran kaldımmmmmmmm

hangisinin kamerası iyi?

Nexus 4 5.0 alacak Sp ise bilgim yok belki 4.3 alır.
    Nexus 4 16 Gb hafıza var ama Sd kart takılmıyor.
    Ekran Ips iyidir iyi
    Son karar sizin hocam Tasarım olarak hangisini beğenirseniz onu alın bence.

tasarım olarak sp beni yansıtıyor özellik olarak nexus 4 güncelleme konusundada çok çekiyor. gerçekten çok fark yok ekranlarda :)

simdi süper soru size

2.el nexus4 950 tl başarı garantili 1 haftalık

sıfır sony sp 910 tl sıfırda sıfır...

sizce?
  • quote:

tasarım olarak sp beni yansıtıyor özellik olarak nexus 4 güncelleme konusundada çok çekiyor. gerçekten çok fark yok ekranlarda :)

simdi süper soru size

2.el nexus4 950 tl başarı garantili 1 haftalık

sıfır sony sp 910 tl sıfırda sıfır...

sizce?

Hocam 2.el almaktansa sıfır Sp alın bence.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.