Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] Yeniden zotac Dh kampanyasi 3koli 4070Ti super/ 4070 super /4060ti
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Attigin linkdeki kartlar zotacdan asagi olan inno3d palit manli ayari..
Sacmalamissin...
+ Cahilligini ben gidereyim zotaclar 2yil endeks +2yil zotac globrl ucretsiz garantili.
2.el kurallar geregi ayni model birebir link olmali ucuzsa yorum yaparsin ilan yoruma kapali.
-
Benim belirttigim model internettede en ucuz 40.800
trendyol.com
Zotac GeForce RTX 4070 Ti SUPER BLACK OC 16GB GDDR6X 256Bit DLSS 3 Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/zotac/geforce-rtx-4070-ti-super-black-oc-16gb-gddr6x-256bit-dlss-3-ekran-karti-p-826246912?boutiqueId=61&merchantId=624588&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.38.6
-5000bin asagiya ayni urun Dh kampanyasi gercek alicilara tabi
-
Ne kadar aynı çipe sahip olsalarda ürünler farklı ürünler.
Attığınız iki modelde markaların giriş seviye ürünleri, üstünde 3 fan görmek aynı verimi alacağınızı göstermez
Tabi isteyen gider en uygununu alır, yani bunu satıcı sadece arkadaşım olduğu için söylemiyorum
Burada 25 bin lik ürüne 35 bin tl talep edilmemiş. ha keza satıcının profiline bakarsanız burada kaç alışveriş yaptığını görürsünüz yani kendisi fiyatı artırıp yada azaltacağı noktayı kendiside bilecek tecrübede.
-
Hayatinda yeni nesil zotac urunu kutusu acmamis acsa kartin plastik olmadigini gorurdu😋
Kartlarda cw yok..
Birde karti 2yil saniyo dhde tum zotac kartlari 2yildir garantisini 4yil yaptirdim hep
neyse ogrenir oda
Msi gamingX yada suprim koysak palit atip bag burda ucuz
Yada gray mal satan dfs linki atardi eskiden birkaci en azindan ayni modeldi ama yurtdisi üründü
onlarda Resmi endeks ithalatci olmayan Trde garantisi sifir kartlardi. Cogu kisiyi kurtardik ogrettik tsk ettiler en azindan😎
-
-
500tl kuponu sen veriyorsun gsliba işsiz kart orda son1 diye adam 24.330a ilan acmis
Ne salliyon 23diye kolpaci dur senin gibi yapim😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 5 Haziran 2024; 23:40:18 >
-
4070 super twin edge oc 4 adet getirdim sattim.
Twind edge 6 adet daha getirdim.once bi sor bende 1 urun olup 2/3 ay ayni ilani acmiyorum. Once sor kartlar ayni birebir kopya fiyatlarimda ayni.
Oncelikle 23e var dedi hala 24bin olan ss koyuyorsun neden ordan almiyorsun? Hani kupon dagitiyodun 500luk alsana oglum iste niye burda agliyon sizliyonki
Orda ilan acanlar benim arkadasim.altraki stoklu dedigin kisi benim en yakin arkadasim halit raptor pc bende de urun alir arada.
googleda onune ilk geleni yaziyon cahilce kartlar sistem cikmasi vatan pc sistemle alinan cahilim...
Benim kartlarim direk endeks cikisli jiletin kapali kutu ben takasa acik her opsiyonu kullaniyorum. Referans sayim ortada senin gibi dun gelip bugun muhahhahah cekmiom gif koyuncada elit olmuyn burda toksik oluyon
Sana senin tarzina kart vermeyi birak yazi yazmam bile yanlis aslinda...
Soguslenen senin pis zihniyetin.
Orda 1 model yok tam 3 model var 4070Ti superede link koy hadi issiz?
Gidip sistem cikmasi garantisi baslamis vatan faturali n11 saticilarini bulan super dahi 3080ti
-
Hayırlı satışlar olsun. Güzel fiyat güzel insan...
-
Tskler hocam.o senin guzelligin
-
Hocam ilanı baltalamak amcıyla azmıyorum kusura bakmayın ama 4070 süper için fiyat biraz pahalı ürün nadirde olsa 24000 bandında bulunabiliyor birde hepaiburada dan vade farksız 12 taksitle alabiliyoruz 31 mayısta bu şekilde almıştım kolay gelsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En ucuz nette n11 saticilarinda (arkadaslarim kendileri) 24320tlden veriyorlar. Ben 23999tlden hangimiz ucuzuz?
Ki orda 1stok olanda 2 stok olanda vatan i5 14nesil hazir pcdeki sistem cikmasi kartlar.
Siz hbden 12ay vade farksuz kactan aldiniz?
Hbde 31bindi en son
-
+4000bin vade eklemis sekilde satiyor zaten 27.999tl icinde eklemis..
12ay karta bolunce 39bine kadar cikiyor mantikli degil.
Atm zaten karta en uygun sekilde nakit avans veriyor.aya boluyor
-
Benzer içerikler
- a3102 iphone 15 pro
- ego kartından başka karta para aktarma nasıl yapılır
- nutrivigor mama
- delamore parfüm
- zindanlar ve ejderhalar kutu oyunu
- ps4 pro ne zaman çıktı
- 16k televizyon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X