[SATILDI] Yeniden zotac Dh kampanyasi 3koli 4070Ti super/ 4070 super /4060ti (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Konunun Etiketleri
Giriş
-
Arkadaşlarınız eğer sistem çıkması kart satıyorsa bunu ilanda belirtmesi lazım. Hiçbir beyan yok ürünlerde. Bunu yapan arkadaşlarınızsa lütfen uyarın insan dolandırmasınlar. Elbette ki bu durumla sizin bir alakanız yok. Arkadaşım dediğiniz için yazma gereği hissettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neo şov var yine. Şu adam sayesinde senelerce ucuza kart kullandık. Bu mecrada tek gecerim neo’mu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
23.999a bende veriyorum ama 12taksit pesin fiyatina attigimdada suanda yok hangi karta yapti size bunu bankaniz nedir.suan sitede hep 36/39bin 12ay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
N11 saticilarinin buyuk cogunlugu boyle.
Benim yapabilcegim bisey yok.
Sbde satan cogu kisi kartlari kutudan cikarmis jiletini sokup masaya kasa onune koyup sifir test ettim yaziyor efsane olay zaten bu..cogu sistem cikmasi iste kasayi ayri karti ayri satiyor
-
-
Elbette sizin ne sorumluluğunuz var ne de yapacak birşeyiniz var. Benim takıldığım nokta N11 gibi yerlerde sıfır diye bu tarz kartların satılıyor olduğunu öğrendim. Sb de adam açmış, test ettim diyor ama en azından alan kişi kutunun açıldığını biliyor. Diğerinde konu çok farklı.
5 serisine gözümüz kapalı burdayız yine
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sbdeki ilan basliklarida sifir diye ama sifir degil...
-
Yazıyoruz ama sizin başka ilan daha var diye görmüştüm, ondan rahat yazıyorum. Değilse lütfen söyleyin gereksiz kalabalık olmasın. Evet sıfır diyorlar ama en azından resim vb ile alan kişi açık kutu olduğunu biliyor. Onu demek istedim, İkinci elden dönme sıfır :)
Teşekkürler, iyi satışlar dilerim. Bende de 4070 ti var, ilk resmi satış fiyatından almıştım çıkar çıkmaz :) İhtiyacım olsa kesinlikle değerlendirirdim ürünlerinizden. Çünkü forumu takip eden genel olarak neyin ne olduğunu biliyor zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X