Şimdi Ara

[SATILDI] Yeniden zotac Dh kampanyasi 3koli 4070Ti super/ 4070 super /4060ti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam hazır sistem çıkması vs bilemem bana kapalı kutu faturalı geldi 12 taksitten bu fiyata aldım sizde sanırsam fatura veriyorsunuz bu adamda, sizin kampanyanızdan daha uygun ve ödeme kolaylığı sağlıyor dh özel bir şey yok onu demek istedim amacım baltalamak değil kolay gelsin.

[SATILDI] Yeniden zotac Dh kampanyasi 3koli 4070Ti super/ 4070 super /4060ti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • demircibu kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarınız eğer sistem çıkması kart satıyorsa bunu ilanda belirtmesi lazım. Hiçbir beyan yok ürünlerde. Bunu yapan arkadaşlarınızsa lütfen uyarın insan dolandırmasınlar. Elbette ki bu durumla sizin bir alakanız yok. Arkadaşım dediğiniz için yazma gereği hissettim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neo şov var yine. Şu adam sayesinde senelerce ucuza kart kullandık. Bu mecrada tek gecerim neo’mu.

• HAŞMETLİi kullanıcısına yanıt

23.999a bende veriyorum ama 12taksit pesin fiyatina attigimdada suanda yok hangi karta yapti size bunu bankaniz nedir.suan sitede hep 36/39bin 12ay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlperÇorapçıgil kullanıcısına yanıt

N11 saticilarinin buyuk cogunlugu boyle.

Benim yapabilcegim bisey yok.

Sbde satan cogu kisi kartlari kutudan cikarmis jiletini sokup masaya kasa onune koyup sifir test ettim yaziyor efsane olay zaten bu..cogu sistem cikmasi iste kasayi ayri karti ayri satiyor

• FAKAZLI kullanıcısına yanıt

Vip listeden fakazliyi gormek bizide mutlu etti.

Rtx 4090 rog oc yazamadik size 😔

Elbette sizin ne sorumluluğunuz var ne de yapacak birşeyiniz var. Benim takıldığım nokta N11 gibi yerlerde sıfır diye bu tarz kartların satılıyor olduğunu öğrendim. Sb de adam açmış, test ettim diyor ama en azından alan kişi kutunun açıldığını biliyor. Diğerinde konu çok farklı.

5 serisine gözümüz kapalı burdayız yine

Sbdeki ilan basliklarida sifir diye ama sifir degil...

Yazıyoruz ama sizin başka ilan daha var diye görmüştüm, ondan rahat yazıyorum. Değilse lütfen söyleyin gereksiz kalabalık olmasın. Evet sıfır diyorlar ama en azından resim vb ile alan kişi açık kutu olduğunu biliyor. Onu demek istedim, İkinci elden dönme sıfır :)

İstediginiz kadar yazin hocam siz.iyi niyetli yapici yoruma ve herkesin ogrenmesi icin burdayiz zaten😌

Bakin orda 3 ayri model ayni anda ilan actim ama 4070supere takildi bir iki arkadas simdi 23.999dan 6 adet hizli hemen teslim stok gercek sifir 😁 urun veriyorum..

4070Ti super fiyatim acik ara cok iyi..

Teşekkürler, iyi satışlar dilerim. Bende de 4070 ti var, ilk resmi satış fiyatından almıştım çıkar çıkmaz :) İhtiyacım olsa kesinlikle değerlendirirdim ürünlerinizden. Çünkü forumu takip eden genel olarak neyin ne olduğunu biliyor zaten.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.