İsterse 6 yıldız alsın..bu paralar Captur a çok fazla. .Renault abarttı fiyatları sen senelerde |
Yenilenen Renault Captur B SUV Türkiye’de! Donanımlar ve Fiyat Listeleri (2. sayfa)
-
-
O ekranı niye dikeyine yerlestiriyorlar valla benim sürekli gözüm takılır etmeyin abi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese göre değişir ama dış tasarımını beğendim ben.
İç tasarımda iyileştirmeler var ve en beğendiğim özellik ise bir çok C ve D sınıfı otomobilde bile olmayan arka koltukların biraz öne doğru kaydırılması ve böylece bagaj hacminin artırılması düşünülmüş.
Donanım olarak Esprit Alpine + ( Gelişmiş park paketi ve Güvenlik paketi ) eklettiğinizde günümüzde satılan bir çok C ve D sınıfı Suv modellerinde olmayan özelliklere sahip oluyorsunuz.
Haklısınız Yenilenen Renault Captur fiyatları rekabetçi değil.İnternet liste fiyatlarını baz alsak bile bayillerde biraz daha uygun ederlere pazarlıkla verildiğini hepimiz biliyoruz tüm markalar için.Buna ramen bile yüksek ederlerde bencede Renault Captur.
İstenilen satış rakamlarını tuturamazlarsa mutlaka % 0 Faizli kampanyalar ve yıl sonu indirimleri mutlaka olacaktır diye düşünüyorum.
-
İyi bir kampanya vede biraz indirim olursa çok fazla satacağını düşünüyorum ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X