Şimdi Ara

Yenilenmiş Samsung s20 pil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam aleykim internetten 2.el yenilenmis samsung s20 aldım telefon pil dayanıklığını arttırmak için ne varsa yaptım çözünürlüğü düsürdüm tasarruf moduna aldım arka planda calısan uygulamaları kapattım vesayre bugüm 2. Gün hemen bitiyor gibi zamanla düzelir mi samsung members uygulamasıda sıkıntı var diyor kimisi 2-3ay sonra pil düzeliyor diyor ama hiç düzelmezse telefonu iade edemem yardıma ihtiyacım var Yenilenmiş Samsung s20 pil sorunu Yenilenmiş Samsung s20 pil sorunu Yenilenmiş Samsung s20 pil sorunu Yenilenmiş Samsung s20 pil sorunu

• Hocam, Exynos 990 gibi çok fazla güç tüketen bir işlemciye sahip cihaz. Çok yeniyse bir miktar daha stabilleşebilir zamanla ama mucizeler beklemeyin. Çok ciddi bir değişiklik olmayacaktır. Ben de kullandım, gayet güzel cihaz ama işlemcisi çok ısınıp çok pil tüketiyor.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Samsung s23fe alsam pilde bi sıkıntı yaşar mıyım? Piliuzun gider mi Lakin samsung members pilde sıkıntı var diyor bu normal mi oluyor
  • Nzm1 N kullanıcısına yanıt

Pilde sıkıntı varsa muhtemelen pili değiştirilmedi cihazın, bir garanti şansınızı deneyebilirsiniz pili gitmiyor diye.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    İade hakkım ve 12ay garantim var lakin ürün sıkıntılı ise samsung s23fe nin sarjı aktif 4-5 saat kullanıma göre 1-2gün dayanacaksa ona geçme taraftarıyım tam anlaşılamadım heralde
  • Nzm1 N kullanıcısına yanıt

Hocam, kullanıcı başlığında bir sorabilirsiniz onu. Farklı deneyimler vardır mutlaka.

• bu zamanla düzelir olayı da, telefon sizin kullanımını analiz ediyor ve zamanla pili optimize ediyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.