|
Bildirim
Ne yapsanız boş millet almıyor.
Sıfır fiyatın bin TL altına niye her tarafı tamir görmüş cihaz alayım |
ulan hem kdvsiz satıyosunuz hem sıfırına yakın fiyata veriyorsunuz. Bu ne karlılık böyle?
|
Easycep' in sahibi birinin damadı herhalde.
|
Haberi görünce fiyatlara bi bakayım dedim. Easycebin fiyatları yüksek geldi. Sıfır fiyatlardan çok az farklı. Risk alınır mı tercih meselesi
|
Kıçı kırık ıphone 11 ler bile 17k lara cıktı taksit imkanı 12ye çıksa ne olacak.
|
Reis ülke iycene avrupanın çöplüğüne döndü sayende dünyada enflasyon düşüyor bizde yükseliyor çıkart şunlara afyonunu göster
|
Açıklama yapsalar ne fark eder. Firmalar neredeyse sıfır telefon fiyatına yenilenmiş telefon sayıyorlar. ÖTV farkını kendilerine alıyorlar. Sonuçta uygun fiyatlı telefon almamız engelleniyor. Denetim olmadıktan sonra kullanıcıya bir faydası yok.
|
Easy cep vb sistemlerden yenilenmiş telefon alınmaz. Ellerinde her türlü donanım var. Millet ilana koyup satamadığı ekranı pili vs değişmiş telefonları bu tür firmalara satıyorlar. Bu tür firmalarda ellerindeki donanımlar yazılımlar sayesinde yan sanayi orijinal olmayan ekrana veya pile donanım+yazılım ile müdahele edip orijinal miş görünüyor gösterebiliyorlar ayarlar-halkında bölümünde değişen parça vs uyarı vermiyor.
Yani demek istediğim görünürde ekranda veya Face ıd de bir sorun vs olmayabilir ama birden bire aniden bozulabilir mesela ekran sağlam olup ekranda meşhur yeşil çizgi vb sorunlar olabilir. Mağdurları demiyorum bile iyi araştırın Geçmiş olsun. BKNZ https://www.youtube.com/watch?v=dIeCbn6_LNw |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 6 Ocak 2023; 20:57:3 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Çok iyi fiyata almışsınız. Şu an hayatta bu fiyata satmazlar. Minimum 20 bin tl isterler. Şu an sıfırı 27 bin TL civarı. Ben de S22-A73-S21 FE falan kovalıyorum. Bütçe 10-12 bin TL arası. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|