Şimdi Ara

Yenilince hemen karşıya laf atmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Artemissaaa

qnq thresh aldım akşama atarız thresh-draven :D

Ayıpsın atarız tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirli Samuray kullanıcısına yanıt
    o kadar kill alsalarda çok basit hatalar yapıyorlar işin özeti pro değil ezikler...
  • Rahmen

Yenilince hemen karşıya laf atmak
  • Eskiden bir oyuna girmiştim. Oyun başlayınca bot premiz afkydı. Ben skinli Leeydim karşıdaki skinsiz. Kaybederken bana kendine skin yerine beyin al demişti. Skinli olunca 1v5 yapmam lazım sanırım
  • Bir de Renekton'la falan lane kazanıp kendini pro sananlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi de yenip laf ederler, ezdik noobs gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşilleus kullanıcısına yanıt
    mobilden yazdım ona mı takıldın
  • En önemli özellikleri takımı taşıyan kişiye laf atıp kıskançlıklarını dışarı vurmaları ve asla kendi kötü oyunlarını kabul etmezler hep lag, ping, feeder falan olur takımalrında onlara göre.
  • kırk yılın başı lulu top oynuyorum rakip morde kule altı girdi ikimizinde hp 100 civarıydı bu flash attı e atamadan ben onu tavşana çevirdim fb mi aldım. lulu oldugum için bir kac kez daha kestim dediği laf şu. fb aldığımda tavşan yapma skilin olmasa , oyun ortalarında da lulu range olmasa ezerdim seni demesi beni benden aldı :D
  • Hp barındaki gösterge 10.Jungle jarvan oynuyorum.Orianna flash+aa yaparak öldürdükten sonra chatte yazan " Im Faker gg easy noobs".
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Ben All Chat'i kullanmıyorum tavsiye ederim. Boşu boşuna kafamı gereksiz insanlarla yormuyorum bu sayede. TR'de çok var öyle ultin olmasa alamazdın, jungler gelmese alamazdın, Zhonya olmasa alamazdın. Ee ne yapsın jungler gank gelmesin o zaman veya Zhonya kasmayım mı ben ne yapayım ya da ulti kullanmayım. Oyunu MMORPG gibi düşünen çok kişi var takma fazla. Dediğim gibi ya All Chat kullanma ya da bas ignore u gitsin boşuna laf yetiştirmeye değmez.

Bu şey gibi bilmem bilir misiniz eskiden knight online vardı vs de malice parazit atma gibi durumlar olurdu ona benzetiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Samuray

quote:

Orijinalden alıntı: adsızkullanıcı

Ama gerçekten free kill alıp kendini puro sanan bir sürü insan var.sonrada taşıyamıyolar aynı Fizz gibi insanlar çok bu oyunda

Zhonya diye bir item olmasına rağmen hala fizz alip ultiyi dodgeleyince
    Dodgelemesen alırdım proyum sus noob
    Diyenlerden nefret ediyorum

haklısın dostum seni ondan iyi yapan şey o zaten :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.