Şimdi Ara

Yenilince hemen karşıya laf atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fizz aldı bende karşısına liss jungum 2 kere geldi rahatladım çok 1vs1 girmedik hemen Tf yaptık tflerde iyi katkı yaptım 7 kill 19 assist le oynuyorum fizz 18 kill 2 assist Tf de tüm killeri topluyor ben takım kassın diye salıyorum
    Fizz tek başıma oynuyorum dedi bende Hakk ediyorsun hem tüm killeri çaldın hemde taşıyamıyorsun salsan böyle olmazdı
    Dklarca hakaret yedim noobsun noobsun 1vs2 de alamıyorsun noob dedi(ültim yok canım yarıydı) maçı kazanmaya yakın ormanda karşılaştık yanlış ulti atmama rahmen aynı anda öldük bak noob değilim dedim kill farkına rahmen kestim noobsun ültimi dodgeliyorsun ne yapayım noob dedi ( ozaman zhonya kaldırılsın) alma ozaman fizz.
    Buda böyle anımdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ama gerçekten free kill alıp kendini puro sanan bir sürü insan var.sonrada taşıyamıyolar aynı Fizz gibi insanlar çok bu oyunda

• quote:

Orijinalden alıntı: adsızkullanıcı

Ama gerçekten free kill alıp kendini puro sanan bir sürü insan var.sonrada taşıyamıyolar aynı Fizz gibi insanlar çok bu oyunda

Zhonya diye bir item olmasına rağmen hala fizz alip ultiyi dodgeleyince
    Dodgelemesen alırdım proyum sus noob
    Diyenlerden nefret ediyorum

• İzmirli Samuray kullanıcısına yanıt
    Ben All Chat'i kullanmıyorum tavsiye ederim. Boşu boşuna kafamı gereksiz insanlarla yormuyorum bu sayede. TR'de çok var öyle ultin olmasa alamazdın, jungler gelmese alamazdın, Zhonya olmasa alamazdın. Ee ne yapsın jungler gank gelmesin o zaman veya Zhonya kasmayım mı ben ne yapayım ya da ulti kullanmayım. Oyunu MMORPG gibi düşünen çok kişi var takma fazla. Dediğim gibi ya All Chat kullanma ya da bas ignore u gitsin boşuna laf yetiştirmeye değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Ben All Chat'i kullanmıyorum tavsiye ederim. Boşu boşuna kafamı gereksiz insanlarla yormuyorum bu sayede. TR'de çok var öyle ultin olmasa alamazdın, jungler gelmese alamazdın, Zhonya olmasa alamazdın. Ee ne yapsın jungler gank gelmesin o zaman veya Zhonya kasmayım mı ben ne yapayım ya da ulti kullanmayım. Oyunu MMORPG gibi düşünen çok kişi var takma fazla. Dediğim gibi ya All Chat kullanma ya da bas ignore u gitsin boşuna laf yetiştirmeye değmez.

Haklısın tüm dengemi bozuyorlar dediğin gibi yapıcam sağol

• Hatta avantaj olur çok konuştukça takım arkadaşları sus yeter felan der arkadaşlarıyla da arası açılır kaybederler oyun.Adam taa karşı kulenin ağzına kadar girmiş baskın yiyince report jungle 1 kere gank gelmedi der artık nasıl gelceksek.Hatta bloklamıyorum adam yazdıkça sen cevap vermezsen emin ol daha çok sinirlenir takmıyo diye felan çok güzel oluyo deli gibi kendi kendine konuşuyor.Ama cevap verirsen sen de sinirlenirsin hiç gerek yok.

• Zaten bunların hep takımı kötü olur ama kendileri produr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • free win
  • quote:

Orijinalden alıntı: Another Brain

free win

• quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Samuray

quote:

Orijinalden alıntı: adsızkullanıcı

Ama gerçekten free kill alıp kendini puro sanan bir sürü insan var.sonrada taşıyamıyolar aynı Fizz gibi insanlar çok bu oyunda

Zhonya diye bir item olmasına rağmen hala fizz alip ultiyi dodgeleyince
    Dodgelemesen alırdım proyum sus noob
    Diyenlerden nefret ediyorum

Kesinlikle katılıyorum

• Dakika 59- easy noobs

• Çare west flame-küfür yok temiz.
  • Bi kere nette oynuordum all chat kapalıymış arkadaş kendininkini açmış ben kill alınca arkadaşım sana küfrediyolar dedi ben hiç farkına bile varmamıştım en iyisi all chati sil knk.

• Yenileceğini anlayınca all'dan "hepiniz free win haketmiyosunuz" yazan 0 10 dravenlar yok mu birde
  • Shadouspan kullanıcısına yanıt
    Aynı şekil, sadece baş ağrısı :)
  • Çare west ama wsttede bazen gıcık olabilirsiniz misal takımda 0-10 adam var ama hiç flame yok ve 0-10 adam hiç konuşmaz bu arada insanı sıkabiliyor

• "Fizz freesin" var bi'de en sevdiğim.

Tek yol "/mute all" kardeş.
  • o insanlara inat olsun yediremiyorlar kendilerine karşısındakine yenilmeyi
  • all kapattım kötü oynamama rahmen yendik
  • alivitas kullanıcısına yanıt
    qnq thresh aldım akşama atarız thresh-draven :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.