Şimdi Ara

Yenilsekte Böyle Yenilelim Sorun yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Başlığı 5 kez okudum yine anlamadım.
    Al düzelttik beyfendi. Senin gibi anlamakta zorluk yaşayanlar için başlığı tekrar güncellendim.

Demekki yukarıdaki arkadaşlar üstün zekalı... başlığı anlayıp yorum yazmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megi21

rakibin santrafonu nagatomo mu tutar ? son anda işaret ediyor rakip boş diye ama suç onda değil arkada maicon ve donk kendilerini tutmuş bir şekilde boş boş bekliyorlar.

Alıntıları Göster
    Yanindaki rakibi tutmayacaksa orada işi ne? Pozisyonun Maicon’la uzaktan yakından alakası yok. Top Serdar ve Nagatomo’nun marka ettiği alana geliyor. Serdar en yakındaki adamı alıyor. Nagatomo ise adamını kaçırıyor. Madem tutmayacak son anda değil, korner pozisyonu alınırken işaret edecek. Son anda ben de işaret ettim, adam boş diye...

Nagatomo takımın en kötüsüydü dün. Corona’ya neredeyse her pozisyonda geçildi. Nagatomo hata yapamaz. Maicon sürekli hata yapar. Bunlar ezbere yorumlar. Dün ise durum farklıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Yanindaki rakibi tutmayacaksa orada işi ne? Pozisyonun Maicon’la uzaktan yakından alakası yok. Top Serdar ve Nagatomo’nun marka ettiği alana geliyor. Serdar en yakındaki adamı alıyor. Nagatomo ise adamını kaçırıyor. Madem tutmayacak son anda değil, korner pozisyonu alınırken işaret edecek. Son anda ben de işaret ettim, adam boş diye...

Nagatomo takımın en kötüsüydü dün. Corona’ya neredeyse her pozisyonda geçildi. Nagatomo hata yapamaz. Maicon sürekli hata yapar. Bunlar ezbere yorumlar. Dün ise durum farklıydı.

Alıntıları Göster
    adam adama ile alan savunmasının arasındaki farkı öğren önce

• quote:

Orijinalden alıntı: megi21

adam adama ile alan savunmasının arasındaki farkı öğren önce

Alıntıları Göster
    Merak etme senin izledigin mac kadar ben futbol oynadim. Adam da onun alan da onun. Basbaya bir adim yanindaki adama bombos kafa vurduruyor. Eger orada duruyorsan savunma yapacaksin. Yapmayacaksan yer kaplamayacaksin. 11 kisiyi ceza sahasina koyunca daha iyi savunma yapilmiyor. Golde hata Nagatomo'nun. Bosuna kivranmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

Al düzelttik beyfendi. Senin gibi anlamakta zorluk yaşayanlar için başlığı tekrar güncellendim.

Demekki yukarıdaki arkadaşlar üstün zekalı... başlığı anlayıp yorum yazmışlar

Alıntıları Göster
    yenilelim olmayacak mıydı hocam ya çok gözüme battı kusura bakmayın.
  • içerde "Porto'ya fark atarız, sadece skorda değil oyunda da ezeriz" diyen arkadaşlara bilgi:

Porto deplasmanlarda çok daha iyi oynayan takım. öyle "3-0 atılacak, ezilecek bir takım" değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 4 Ekim 2018; 22:38:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwing

yenilelim olmayacak mıydı hocam ya çok gözüme battı kusura bakmayın.

Alıntıları Göster
    Hocam çok özür diliyorum :)))) telefona güvendik otomatik tamamladı :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Wake Up Lieutenant

içerde "Porto'ya fark atarız, sadece skorda değil oyunda da ezeriz" diyen arkadaşlara bilgi:

Porto deplasmanlarda çok daha iyi oynayan takım. öyle "3-0 atılacak, ezilecek bir takım" değil.
    Biz Madrid'e 3 atmışız Porto kim?

• Tadeon kullanıcısına yanıt

• quote:

Madrid bu arada Real Madrid hani takımın Madrid'le hiç maç yapmadığı için bilmiyor olabilirsin.

UEFA.com
    Real Madrid-Arsenal 2005 History | UEFA Champions League
    https://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2005/matches/round=2202/match=1102845/index.html

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Bu mesaj silindi.
    sağol.

siz de malmö () gibi takımlara ezilmeye devam edin. ;) arkanızdayız.
  • quote:

https://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2005/matches/round=2202/match=1102845/index.html
    Elinden Avrupa kupası aldığımız 2 takım maç yapmış.

içerde dışarda 4 attığımız takım da çırpınırmış

Deplasmanda Ramsey'in Bolat'a attığı füze aklımda halen.

• Ben başka maç mı izledim acaba? Terim memnun taraftar memnun. Demekki herşey güzel. Yav skoru bir tarafa bırakalım farzetki 1-0 yendik diyelim futbol çok mu iyi?

• quote:

içerde dışarda 4 attığımız takım da çırpınırmış

Deplasmanda Ramsey'in Bolat'a attığı füze aklımda halen.
    Arsenal'in hangi köyündensin, ah şu yabancı takım tutanlar yok mu

Sahasında kupa kaldırdık elinden kupa aldık. Bizden sonra ayarı bozuldu dikiş tutturamadı.

2017 kasım'a kadar beşiktaşlıydım. Yabancı kuralının 2019 yılı itibarıyla yeniden başlayacağı için hem bjk'yi hem de türkiye ligini takip etmeyi bıraktım...

2006'dan beri ikinci takımım olan Arsenal 2017 kasım itibariyle 1. takımım oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 5 Ekim 2018; 1:15:16 >
  • quote:

2017 kasım'a kadar beşiktaşlıydım. Yabancı kuralının 2019 yılı itibarıyla yeniden başlayacağı için hem bjk'yi hem de türkiye ligini takip etmeyi bıraktım...

2006'dan beri ikinci takımım olan Arsenal 2017 kasım itibariyle 1. takımım oldu.
    Bırak yabancı kuralını falan, Galatasaray lige geri dönünce de sen şuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tadeon -- 5 Ekim 2018; 1:19:48 >
  • yine duran top.bu kaçıncı 3,4 sezondur belki daha fazla hep duran top hatları sonucu yenilen goller.girilen pozisyonlarda vuruş kalitesi olsa o havayla tarihi fark olurdu.bu vuruşlarla insanda yasin öztekin şansı olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasac -- 5 Ekim 2018; 1:37:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanozdas

Bu portoyu burdaki maçta en az 3-0 yenmemiz gerek
    Bu Porto dediğin takım bu gruptan lider çıkacak görürsün

Adamlar yenmek zorundaydı yendi Shalke deplasmanından 1 puanı aldı yenemiyorsan yenilmiceksin Porto senden tecrübeli olduğunu gösterdi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.