Şimdi Ara

Yenilsekte Böyle Yenilelim Sorun yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Kendi rakipleriniz sizi çok ezmiş zamanında, orası kesin. Liverpool, Leeds United, Bayern vs.

Alıntıları Göster
    Sen kendi takımın için duacı ol, başka şeylerle vakit kaybetme bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

Sen kendi takımın için duacı ol, başka şeylerle vakit kaybetme bence

Alıntıları Göster
    Sanırım yanlış alıntı oldu hocam.

• Allah Allah niye böyle oldu

• Gs en azından yenilse bile ışık veriyor. ilerisi için umut vaat ediyor.
    inşallah bir aksilik olmazda gruptan çıkarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Merak etme senin izledigin mac kadar ben futbol oynadim. Adam da onun alan da onun. Basbaya bir adim yanindaki adama bombos kafa vurduruyor. Eger orada duruyorsan savunma yapacaksin. Yapmayacaksan yer kaplamayacaksin. 11 kisiyi ceza sahasina koyunca daha iyi savunma yapilmiyor. Golde hata Nagatomo'nun. Bosuna kivranmayin.

Alıntıları Göster
    boş konuşuyorsun kardeş boş. yaşım kadar futbol oynamışmış. çok belli maicon ve donk ne yapıyor orda onu bi söylesen kardeş sen papağan gibi nagatomo dmeekden başka birşey demiyorsun ben mi tutacam rakibin santraforunu yoksa takımın en uzunları maicon ve don k mu bunun cevabını verer boş yapma.

• Takımı ben de beğendim. Ama şurada Terim'i savunmayın, bu maç yapmayın lütfen. Değişiklik hakkının bu kadar kötü kullanıldığı maç hatırlamıyorum desem yeridir. Selçuk ne için girdi? Feguli neden son 5 dakika oynuyor? Yunus neden 3 dakika kala giriyor?
    Benim içim elvermiyor, Selçuk girdikten sonra tek bir işlevi olmadı. Gereksizdi çünkü. Sırf Donk'a sinirinden saçma sapan bir iş yaptı. Zaten geldiğinden beri ilk kez hakemden konuşarak yaptığı saçmalığı örtmeye çalıştı. Çok kötü bir karardı, çok.O durumda girmesi gereken isim Feguli iken tutup bu adamı sokması akıl alacak iş değil. Ayrıca, Muğdat nerede? Bu adam Yunus'dan çok mu daha kötü, hayır. E neden oynamıyor bu adam hiç, niye aldınız kardeşim.
  • Yenilmenin hayirlisi yok. Porto hermac boyle olmayacak. Boyle yakalayinca yeneceksin yada yenilmeyeceksin. Samiyendeki maci kazanma garantimiz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

Takımı ben de beğendim. Ama şurada Terim'i savunmayın, bu maç yapmayın lütfen. Değişiklik hakkının bu kadar kötü kullanıldığı maç hatırlamıyorum desem yeridir. Selçuk ne için girdi? Feguli neden son 5 dakika oynuyor? Yunus neden 3 dakika kala giriyor?
    Benim içim elvermiyor, Selçuk girdikten sonra tek bir işlevi olmadı. Gereksizdi çünkü. Sırf Donk'a sinirinden saçma sapan bir iş yaptı. Zaten geldiğinden beri ilk kez hakemden konuşarak yaptığı saçmalığı örtmeye çalıştı. Çok kötü bir karardı, çok.O durumda girmesi gereken isim Feguli iken tutup bu adamı sokması akıl alacak iş değil. Ayrıca, Muğdat nerede? Bu adam Yunus'dan çok mu daha kötü, hayır. E neden oynamıyor bu adam hiç, niye aldınız kardeşim.
    Çok haklısın. Ft değişikleri fiyasko ayrıca dediğin gibi Yunus’u 3 dk kala alması tam bir saçmalık. Selçuk’tan hala birşeyler beklemesi ilginç.

Muğdat potansiyelli bir oyuncu ama sanırım Türkiye kupasına saklıyor riske atmıyor

• FullHD kullanıcısına yanıt
    Birşey beklediğinden değilde takımdaki tek oyun kurucu olduğu için soktu. Selçuğu sokup savunma arkasına hızlı veya uzun toplar atmayı yeğledi. Tuttu tutmadı orası ayrı ama fikir doğru. Feghouliyide sokup biraz daha topla oynamaya çalıştık ama çokta işe yaramadı orası ayrı. Fakat bu değişikliklerin yanlış olduğunu düşünmüyorum, Değişikliklerden önce de takım çok baskın bir oyun oynayıp bu isimler girdikten sonra düşüşe geçtik gibi birşey doğru olmaz. Eldeki oyuncuların farklı profilleri var, Selçuk ve Feghouli bitik durumda olsalar da pas oyununa, set oyununa en yatkın isimler. Kısaca bu tarz denemeler doğru olabilir. Selçuğun 15dk kondisyonu olduğunu Terimde biliyor ama elindeki kadro profili kısıtlı, hak vermek lazım.

Yunus değişikliği gereksizdi. Muğdatı da keşke denese.. Akhisardaki hızlı kontra oyununda çok katkı sağlamıştı. Uçan kaçan isim değil ama takıma katacağı olumlu şeyler mutlaka olur.

• FullHD kullanıcısına yanıt
    Selçuk veya Feghouli 45 yaşına da gelseler pas tekniği olarak takımın en iyileri oldukları gerçeğini değiştirmez. Ha iyi oyuncular mı dersen tabiki değiller. Selçuğun yedek bile olacak hali yok o konularda bende hemfikirim ama her oyuncunun farklı profili var. Rodrigues Onyekuru oyuna hız, tempo katıyorsa Feghoulide zeka katıyor mesela.

Her oyuncudan bir şekilde faydalanmamız lazım. Şunuda belirtmek lazım Feghouli ve Selçuğun verdiği katkı Garry'nin katkısının 3'te 1 etmez. Teknik ve zeki oyuncu olması iyi bir oyuncu olduğu anlamına da gelmez tabiki. Şuda bir gerçek pas yapacağın topu tutacağın zamanda da Feghouli ve Selçuk Mariano gibi isimlere ihtiyaç duyulabilir ha ben olsam selçuğa vereceğim süreyi celil yüksel'e veririm daha iyi. Karar hocanın tabiki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.