Daha önce verildiyse özür dilerim. Yenimahalleli Cafer'i sizinle paylaşmak istedim. İşte yeni yetenek Cafer videolarıyla karşınızda.
1) Sen Neymişsin Be Yenimahalleli Cafer? Yenimahalle'nin bıçkın delikanlısı Cafer. Kendisini anlattığı bir video ile bu aleme hızlı bir giriş yapmış. Sevdiğini, sevmediğini, yerini-yurdunu kısacası her şeyini, alayına anlatmış. Babasının atasözüne olan bağlılığı ne ne kadar ata-erkil bir kişiliğe sahip olduğunu göstermiyor değil. Ayrıca sado-mazoya yatkınlığıda gözlerden kaçmıyor.
2) Aman Yenimahalleli Cafer! Çıldırma Gözün Sevem... Geçtiğimiz zaman içerisinde kendini tanıttığı bir video ile alkışlarla yaşamaya başlayan Cafer bu sefer isyanlarda!..
Köylü rockçıların okula yaptığı şeylere karşı tek başına gerekirse süngüsüyle savaşacak olan Cafer'i Murat Kekilli'nin desteği ile çılgın atarken izliyoruz bu sefer de...
3) Yenimahalleli Cafer Aşk Sarhoşu İsyankar kişiliği ile tanıdığımız Yenimahalleli Cafer bu macerasında aşık olduğu kızı alamamasına, makus talihine isyan ediyor. Videonun sonunda da belirtildiği üzere çekimler esnasında tek bir bira, tek dal sigara tüketilmemiş, olay tamamen Cafer' in doğaçlama olarak çevresinde tespit ettiklerini oynaması ile gerçekleşmiştir. Video Linki:http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/13012/yenimahalleli-cafer-ask-sarhosu
___________ 4) Yenimahalleli Cafer'in Kenan Hocayla Muhabbeti Kendini tanıttığı videosunda bahsettiği Kenan hocasının acımasız tavırları karşısında sükunetini koruyamayan Cafer yeminini bozarak Kenan hocasının canını yakmak zorunda kalır. İlk videodan sonra çekilmiş bu videoda Cafer'in Hollywood starı tavırları,saç şekli ve gömleğiyle şıklığı alkışlayarak yaşatılmalıdır.
___________ 5)Yenimahalleli Cafer - Fight Club Aksiyonalist Cafer bu macerasında piranha çetesi ile birlikte ayıboğan mavi tişörtlü kapışıyor. Başta yazılan senaryo oyuncuların mükemmel doğaçlama yetenekleri sayesinde bambaşka bir hal alıyor ve fight club tad yakalanıyor. Bir ton sopa yiyen ekibin finalde sarmaş dolaş görüntüleri ise yüreklere su serpiyor. Helal caferime, o bizim idolümüz.
Forumun yeni idolü olmaya aday zaten o yüzden paylaştım. En hoşuma giden lafı da; Babamın bir atasözü vardır, "Sağlığınız için yeni rakı için" Birde lakabı 35'lik rakıymış ona bittim.
fight club ı yeni izledim süpermiş
cocuk sanatsal calısıyor
quote:
Orijinalden alıntı: karabiberci
fight club ı yeni izledim süpermiş
İlk başlarda tarif ederken kendisi yere düşüyo sazan