Şimdi Ara

Yenisiyim de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende bu oyuna bugün basladim ama aklima takilan birkac sey var. Orjinal CD ile kurdum ama her tekli oynamak istememde CD istiyor CDsiz oynayamammi bunu yoksa kurulumda biryermi atladim? birde makinayi birden sicak basti

• quote:

Orjinalden alıntı: KADOM

bende bu oyuna bugün basladim ama aklima takilan birkac sey var. Orjinal CD ile kurdum ama her tekli oynamak istememde CD istiyor CDsiz oynayamammi bunu yoksa kurulumda biryermi atladim? birde makinayi birden sicak basti

2-4?
    tekli kurmaktan kastın start new server olan kısımmı?
  • 4 olani..en sonu sanirim
    tek kisilik oyun. kuruktan sonra iki tane kisayol atti masa üstüne biri coklu biri tekli oyun. tekli oyunda cd olmadan oynatmiyor. kendi kendime oynuyorum yani makinadaki botlarla
  •  Yenisiyim de

bir bölüm call of...4 oynamayla böyle oldu
    max. degerlere cikti.. sanirim laptop icin degil bu oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KADOM -- 13 Şubat 2008; 13:57:47 >
  • quote:

4 olani..en sonu sanirim
    tek kisilik oyun. kuruktan sonra iki tane kisayol atti masa üstüne biri coklu biri tekli oyun. tekli oyunda cd olmadan oynatmiyor. kendi kendime oynuyorum yani makinadaki botlarla

Öncelikte tebrikler orijinal aldığın için Fakat orjinal oyunlar dvdli çalışırlar, birkaç bilgisayara yüklenip oynanmamaları için. Fakat internette bazı programlar var galiba birinin adı No-CD ydi öyle bişeyler işte orijinal oyunları cdsiz dvdsiz oynamanı sağlıyorlar. Biraz araştır bulursun heralde.

• yok DVDyi ben almadim benim kayin almis. 49€ verip ben alsaydim simdi o sirketi arar demedigimi birakmazdim. adam mecbur mu yaninda CDyi tasimaya! insanlari zorla korsana yönlediriyorlar.4 kere kurup kaldirdim acaba hatami diye. internetten indirsem tertemiz kullaniyor olurdum simdi
    böyle orjinale

• Bütün orijinaller böyle sadece bu değil ki. Bak burada var No-DVD ama 1.4 için var en son 1.5 şu anda bikaç gün sonra o da çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: masterm1nd

Bütün orijinaller böyle sadece bu değil ki. Bak burada var No-DVD ama 1.4 için var en son 1.5 şu anda bikaç gün sonra o da çıkar.

Tesekkürler dostum bu sekilde zaten yanimda cd tasiyamam (laptopla) önerdigin tarzda birsey denerim artik.
  • arkadas sen laptop la zorlama bence grafikler bayaa ağır mazallah laptopuna bi zarar gelir yazık olmasın güzel makinene
  • quote:

Orjinalden alıntı: kArpUz3

arkadas sen laptop la zorlama bence grafikler bayaa ağır mazallah laptopuna bi zarar gelir yazık olmasın güzel makinene

ondan baskada care gözükmüyor, aslinda pek oyun oynayan biri degilim ama oyun cekici ben ne yapiyim.iyi bir sogutucu alip onunlada denerim artik olursa oynarim ama cok hizli isiniyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kArpUz3

arkadas sen laptop la zorlama bence grafikler bayaa ağır mazallah laptopuna bi zarar gelir yazık olmasın güzel makinene

ondan baskada care gözükmüyor, aslinda pek oyun oynayan biri degilim ama oyun cekici ben ne yapiyim.iyi bir sogutucu alip onunlada denerim artik olursa oynarim ama cok hizli isiniyor

Bu arada blogun cok güzel olmus. zamaninda basimdaki G..t Taktirlerimi bile yirtip beni sogutmasaydi o bere kafamdan hic cikmaz simdi elin gavurunun memleketinde sürünmezdim.Hayirlisi-- Vatan sagolsun...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.