quote:Orijinalden alıntı: AykuTMiraAleyküm Selam kardeş.Hoş geldin.quote:Orjinalden alıntı: @Yqut Aleyküm Selam kardeş.Hoş geldin. ben Baslıom F
quote:Orijinalden alıntı: _fOrBiEdquote:Orjinalden alıntı: @Yqut Aleyküm Selam kardeş.Hoş geldin. ben Baslıom FAlıntıları Göster Orjinalden alıntı: _fOrBiEd Orjinalden alıntı: @Yqut Aleyküm Selam kardeş.Hoş geldin. ben Baslıom F A
quote:Orijinalden alıntı: enes_messihileyi bana öğretirmsinizne fakesı ya yemın ederimki fake değilim
quote:Orijinalden alıntı: enes_messine fakesı ya yemın ederimki fake değilimAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: enes_messi ne fakesı ya yemın ederimki fake değilim eeee ozaman fakeyi nerden bilion kelime tamamlanmamışken
quote:Orijinalden alıntı: _fOrBiEdquote:Orjinalden alıntı: enes_messi ne fakesı ya yemın ederimki fake değilim eeee ozaman fakeyi nerden bilion kelime tamamlanmamışkenAlıntıları Göster ingilizce sözlük denen bişey var dimi her gelene de fake demeyin
quote:Orijinalden alıntı: tlhxyzingilizce sözlük denen bişey var dimi her gelene de fake demeyinAlıntıları Göster belki fadime yazacaklar.. işte abi diyorum fake bu
quote:Orijinalden alıntı: panzer_belki fadime yazacaklar.. işte abi diyorum fake buAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ToTTalliTy belki fadime yazacaklar.. işte abi diyorum fake bu bende belkide fadik yazcaz
quote:Orijinalden alıntı: charizard_enteiOrjinalden alıntı: _fOrBiEd Orjinalden alıntı: @Yqut Aleyküm Selam kardeş.Hoş geldin. ben Baslıom F A Alıntıları Göster Orjinalden alıntı: charizard_entei Orjinalden alıntı: _fOrBiEd Orjinalden alıntı: @Yqut Aleyküm Selam kardeş.Hoş geldin. ben Baslıom F A milyaEN YUMUŞAK KAHRAMAN
quote:Orijinalden alıntı: _fOrBiEdquote:Orjinalden alıntı: @Yqut Aleyküm Selam kardeş.Hoş geldin. ben Baslıom FAlıntıları Göster hoşbulduk
quote:Orijinalden alıntı: TeaM-nWo_fOrBiEd 1 F A K E Dir:DAlıntıları Göster fobıed eskıden vardı adı warlic'ti bilmeden yalnıs yorum yapmayalım
quote:Orijinalden alıntı: panzer_fobıed eskıden vardı adı warlic'ti bilmeden yalnıs yorum yapmayalımAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ToTTalliTy fobıed eskıden vardı adı warlic'ti bilmeden yalnıs yorum yapmayalım
quote:Orijinalden alıntı: charizard_enteiOrjinalden alıntı: _fOrBiEd Orjinalden alıntı: @Yqut Aleyküm Selam kardeş.Hoş geldin. ben Baslıom F A Alıntıları Göster Orjinalden alıntı: charizard_entei Orjinalden alıntı: _fOrBiEd Orjinalden alıntı: @Yqut Aleyküm Selam kardeş.Hoş geldin. ben Baslıom F A k y o şaka şaka K
quote:Orijinalden alıntı: tlhxyzingilizce sözlük denen bişey var dimi her gelene de fake demeyinAlıntıları Göster bencede herkese fake diyorlar
quote:Orijinalden alıntı: Samurai HeartOrjinalden alıntı: charizard_entei Orjinalden alıntı: _fOrBiEd Orjinalden alıntı: @Yqut Aleyküm Selam kardeş.Hoş geldin. ben Baslıom F A k y o şaka şaka KAlıntıları Göster don't quote:Orjinalden alıntı: t_cey_can quote:Orjinalden alıntı: charizard_entei quote:Orjinalden alıntı: _fOrBiEd quote:Orjinalden alıntı: @Yqut F A K E
quote:Orijinalden alıntı: Lafla_Yürüyen_Peynir_Gemisidon't quote:Orjinalden alıntı: t_cey_can quote:Orjinalden alıntı: charizard_entei quote:Orjinalden alıntı: _fOrBiEd quote:Orjinalden alıntı: @Yqut F A K EAlıntıları Göster Hemen bir yorum yapmayın.Biraz bekleyelim.Eğer fake ise foyası çıkar zaten meydana.