Şimdi Ara

yeniyim tavsiyenizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde 300m a kadar sınırlı bir para var fotoğrafçılıktan hiç anlamam fakat

makinada güzel görüntü versin
    bilgisayarda güzel görüntü versin
    fotoğraf makinasından beklediği öncelikli nitelikler bunlar

birde mümkünse bilindik alışveriş merkezlerinden satın alıp taksitlendirmek istiyorum. çokmu şey istiyorum yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basardisli -- 22 Mart 2005, 0:52:52 >

• güzel iistekler kodak veya hpnin 3 milyon pixel uygunmakinaları var.Sana tavsiye edebileceğim makinaların vatan bilgisayardaki listelerini veriyorum.dışarda daha uygun bulabilirsin.aydinlarfotoyu tavisiye ederim.fiyat ve özellik açısından alternatifler var.
    http://www.vatancomputer.com/product_details.aspx?I_ID=13008
    http://www.vatancomputer.com/product_details.aspx?I_ID=12785
    http://www.vatancomputer.com/product_details.aspx?I_ID=12194

• KODAK CX7330
    Teknik Özellikler

* 3.1 Mega Pixel
    * 2032x1524 çözünürlük
    * Flaş
    * 1.6 inch TFT LCD Ekran (4 cm.)
    * 16 MB Dahili Bellek
    * Secure Dijital Kart / Multimedia Kart uyumlu
    * 3x optik zoom
    * 3.3x geliştirilmiş dijital zoom
    * Sesli video çekim özelliği
    * Çok bölgeli otomatik netleme
    * TV out
    * Kendi kendine çekim özelliği
    * 225 gram
    * Optik vizör
    * 1/1400 çekim hızı
    * Otomatik beyaz ayarı
    * 2 Adet AA Pil
    * USB
    * MAC, WIN98, 2000, XP, 98SE, Me uyumlu
    * 2 yıl garantili
     yeniyim tavsiyenizi bekliyorum

Aydınlarfoto da
    Fiyatı 265ytl kdv dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokum -- 22 Mart 2005, 11:43:23 >

• arama motorunu kullanırsan çok daha doyurucu sonuçlar elde edebilirsin..
  • arkadaşlar benim seçimim aslında hp m 400 dü fakat forumlarda okuduğum kadarıyla hp nin çabuk arıza yaptığı ve teknik servis ücretlerininde ağır olduğu pekçok kişinn ortak fikriydi bu tevsiye ettiğiniz modellerdede aynı sorunlarla karşılaşma olasılığı hp nazaran nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basardisli -- 22 Mart 2005, 20:35:35 >
  • HP alırsan makınadan degıl, makınan arıza yaptıgı zaman cok pısman olursun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sutozu

arama motorunu kullanırsan çok daha doyurucu sonuçlar elde edebilirsin..

dostum bu söylediğini uzun süredir yapıyorum ama karar verme konusunda çok zorlandım + yukarıda yazdığım gibi bilgim olmadığından sizlere anlayan arkadaşlara sormak istedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar düşündüğüm pekçok marka var fakat bunları bir türlü teke indirgeyemiyorum onları burda yazmaya kalksam sizin düşüncelerinize müdahele etmiş ve daha iyi makinalar varken benim yazdıklarımdan birini seçmenizi istemem teşekkürler.
  • pretec dc3a30 bir baksan değer
    hizlisistemde ve hepsiburada.com da var
  • iyi markalarda özellik yok sağlamlık var pahalı az duyulmuş markalarda ise özellik bol sağlamlık bilinmiyor ve ucuz ne yapacağımı bende şaşırdım.
  • arkadaşlar tavsiyeniz bu kadarlamı sınırlı ?
    yada mintonun ürünleri hakkında neler düşünüyorsunuz ucuz ve üstün özelliklere sahip en azından fiyatına göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basardisli -- 24 Mart 2005, 19:20:09 >
  • CANON tavsiye ederim, 300 küsur milyona makbul modeller getirtebilirsin.
    international alışveriş varwww.garanti.com.tr adresi üzerinden.... (garanti kartı gerekmiyor sanırım)

Canon A75 kullanıyorum ve gayet memnunum. Birkaç arkadaşım da aynısından kullanıyor.

Cebinde taşıyabileceğin bir model arıyorsan, daha küçük çapta aşağıdaki model var:

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0001G6U9I/ref=pd_ts_tb_1/103-3526746-5279818?v=glance&s=electronics&n=172282

İkisini de dediğim fiyata abd'den garanti'nin international alışveriş uygulamasıyla alabilirsin. 200 doların altındaki mallara biraz vergi biraz da kargo katarak en sonunda da net YTR (lira) fiyatı görüp, alabiliyorsun.

-- bu tür sitelerde USED/NEW yazar, kullanılmış ve iade edilmiş ürünler olabilir. Sadece "yeni" olanları al. Onlar birkaç dolar daha pahalı olur, ama başın ağrımaz. tabi 200 dolar sınırını aşma, sitede fiyat 199 dolar ve altında mı, al o zaman, sonraki eklerle fiyat çıksa bile senin ödeyeceğin para fazla artmaz --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuala -- 24 Mart 2005, 19:39:39 >

• peki bu yurtdışı alıverişlerinde aldığımız ürünlerde sorun çıkarsa nereye başvuracağız?
  • Ürün sonuçta abd'de garantili. Tekrar abd'ye göndermen lazım.
    Burada canon'a erkayalar bakıyor, makinanın yarı fiyatı kadar tamir parası isteyebiliyorlar.
    Gerçi CANON CANONDUR. Her yerde garantisinin geçmesi lazım ama, Türkiye'dekilere kabul ettirmek mesele. Bu konu soru işareti.
    300 milyonluk cihazın garantisini de o kadar düşünme derim. Ama çok titizsen, dışarı bulaşma, Türkiye'den garantili al. Dışarıdan gelen faturalı malda fabrikasyon bozuk çıkma ihtimali binde bir de olsa var. O halde derhal abd'ye göndermen gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.