quote:Orjinalden alıntı: Stewie_Griffin Smile kullanmayıda örendim Önce "da" yı ayrı yazmayı öğren fake olma ihtimali olan insan
onu da kendin öğren o zaman. herşeyi beleşe getirdin zaten. senden para çıkmıycak anlaşılan. cebinde akrep mi vardır nedir.
quote:Orjinalden alıntı: C4_1400 onu da kendin öğren o zaman. herşeyi beleşe getirdin zaten. senden para çıkmıycak anlaşılan. cebinde akrep mi vardır nedir. Öğrencem.Şimdiye kadar: Alıntı yapmak,Smile kullanma,Yazı boyutu büyütmeyi öğrendim.
quote:Orjinalden alıntı: Stewie_Griffin quote:Orjinalden alıntı: C4_1400 onu da kendin öğren o zaman. herşeyi beleşe getirdin zaten. senden para çıkmıycak anlaşılan. cebinde akrep mi vardır nedir. Öğrencem.Şimdiye kadar: Alıntı yapmak,Smile kullanma,Yazı boyutu büyütmeyi öğrendim. maşallah akıllı bişi bi soru da benden artiz misin?
quote:Orjinalden alıntı: Erguner quote:Orjinalden alıntı: prokizya quote:Orjinalden alıntı: Erguner quote:Orjinalden alıntı: Gereqsiz quote:Orjinalden alıntı: tylor ala ala ee bu fake değil,naapcas şişşşt.! Çaktırma... F A K E YoU
quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: Stewie_Griffin quote:Orjinalden alıntı: C4_1400 onu da kendin öğren o zaman. herşeyi beleşe getirdin zaten. senden para çıkmıycak anlaşılan. cebinde akrep mi vardır nedir. Öğrencem.Şimdiye kadar: Alıntı yapmak,Smile kullanma,Yazı boyutu büyütmeyi öğrendim. maşallah akıllı bişi bi soru da benden artiz misin? Teveccünüz
quote:Orjinalden alıntı: Stewie_Griffin quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: Stewie_Griffin quote:Orjinalden alıntı: C4_1400 onu da kendin öğren o zaman. herşeyi beleşe getirdin zaten. senden para çıkmıycak anlaşılan. cebinde akrep mi vardır nedir. Öğrencem.Şimdiye kadar: Alıntı yapmak,Smile kullanma,Yazı boyutu büyütmeyi öğrendim. maşallah akıllı bişi bi soru da benden artiz misin? Teveccünüz artiz anlaşıldı
amma fakesiin haa üye olup direk buraya gelirsen millet seniğn fake olduğunu anlar biraz post kas kardeşim